Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

dostałam pracę!!!!!

Polecane posty

jeszcze w to nie wierzę, stresa mam, zawsze wydaję mi się, ze praca to ytlko stres i wygórowane wymagania

Gość taka prawda ona
gdzie jak za ile?!

Gość bliml
a co to za praca? pochwal sie

Gość podobon
ja też :)

Gość podobon
dziękuję :)

Gość kassssa
w jakim miescie jakie stanowisko i ile netto ?:P

Gość bliml
No to ładnie,chyba nigdy tyle nie bede,miała,

powiem wam , że nadl nie wierzę, szukałam miesiąc i już się załamywałam, ze ja nic nigdy nie znajdę, bo 24 lata i zero doświadczenia, a dostałam pracę, bo jak to facet powiedział" spodobało mu się moje usposobienie"

Gość podobon
a niemiecki dobrze znasz?

Gość alu.zja
oby to nie był kontakt...czysto fizyczny... ;)

Gość Samanttha
nie sprobujesz to sie nie dowiesz ! 3mam za ciebie kciuki !

Gość dziwne miał gość powody
i trochę brzmią nie teges. Mam nadzieję, że firma jest znana, porządna o dobrej renomie i reputacji i że na umowie wpiszą Ci ten 1900 netto, to jest ponad 2650 brutto jakby co ;) Gratuluje :)

studiowałam to, i byłam parę razy w niemczech, mówie i rozumiem, ale tam jest język specjalistyczny, oczywiście ogarnę go, ale i tak się boję , zę bedzie sytuacją , że zabraknie mi słów, bo nie ejstem jaakś mega zajebista z tego języka, umiem ale sporo zapomniałam, bo mgr robie na zaocznych, a tu z praktycznym użyciem lipa

nie no to prawdziwa firma, bo widziałam opinie w necie facet jest raczej z prostszych ludzi, wiec po prostu tak powiedział, no możejakoś inaczej to ujął, ale o to chodziło, w sumie mój 1sy pracodawca(nie licze tej pracy bo to była pomyłka) też mnie zatrudnił bo wg niego byłam otwarta.....po prostu chyba robię dobre wrażenie, wyluzowanej, miłej otwartej osoby, z która będzie łatwo współpracować;)

Gość ghrrrhhrr
Ja też dostałam dziś pracę i na wstępie się wkurzyłam. Mam 23 lata i też zero doświadczenia. Nigdy jeszcze w swoim życiu nie pracowałam. Właściwie to pracy też nie szukałam. Sami mi znachodzili, kilka razy odmówiłam ale w końcu przyjęłam dla świętego spokoju. Tylko, że ja dostałam najniższą krajową na pół etatu czyli 500zł na rękę, ale przed wakacjami i tak się zwolnię :P Nie chce mi się harować za takie pieniądze i jestem leniem nad leniami. Było mi trzeba przyjąć pierwszą ofertę bo wynagrodzenie było znacznie większe, no ale stało się i kilka miesięcy to przecierpię :P