Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxsasenka

Wiecie po czym poznac czy facet ma duzego?

Polecane posty

Gość kora82
Nie chodzi o to zeby isc do lozka na pierwszej randce. Mysle ze najszybiej to po 3. A nie czekac miesiacami, angazowac sie emocjonalnie. I w koncu przychodzi co do czego a tam smutny korniszonek a babka widzac go nie nie wie czy sie smiac czy plakac. Jak ktos jest dretwy nie potrafi zaciekawic swoja osoba laski to zawsze bedzie prawiczkiem bo do 2 czy 3 randki nigdy nie dojdzie.

Gość Sama_ntha
Wiecie co? Mam nadzieję, że nie piszę do nastolatek :D Po pierwsze owłosienie - zarost (!), Po drugie palce u dłoni, obwód nosa i stopy.. nie mają znaczenia Po trzecie... Nie wiem jak wam to powiedzieć... ale mały w spoczynku może na prawdę zaskoczyć w "pełnej formie". Odwrotnie duży w spoczynku tylko bryknie w górę i może "wstanie" o kilka centymetrów, więc pełne gatki na basenie czasami są mylące;) Silne ramiona, extra klata -> czyt. korniszon, czasami oczywiście są wyjątki, ale większość "koksów" ma po prostu kompleksy. Miałam niskiego, szczupłego faceta, miał czym się pochwalić. Teraz mam problem, szukam tego, który mógłby zasłużyć na moje towarzystwo przez resztę życia, ale otaczają mnie same korniszony ;) może Polacy mają małe siuśki? Pozdrawiam

Gość gość
Mi raz zdarzyło zakochac sie w facecie ale czar prysnął bo... Miał za dużego na moją myszkę i ciężko było nam się kochać. :\

Gość gośću999
Nieprawda. Mam bardzo drobne dłonie, a penisa około 20 cm, którym dziewczyny są zachwycone. Mój kolega gej przypadkiem widząc też stwierdził, że z takim się dotąd nie spotkał. Przyjaciel, wyższy, barczysty nr stopy 47 mój dla porównania 41/42 zwierzał mi się, że ma małego 13 cm, inny kolega grube łapy, długie paluchy 14 cm. Ja niecały 1.80 m szczupłe ręce palce i pełne portki. Żeby obalić tą teorie wystarczy obejrzeć sobie kilka filmów erotycznych, z udziałem drobnych chłopaczków (na ogół w zestawieniu z "mamuśkami") Nie wiem czy jest jakiś rzetelny sposób żeby ocenić wielkość penisa, ale na pewno nie są nimi dłonie. Piszę z całą stanowczością bo wiem po sobie. :)

Gość Jakiego mam
Mam 200 cm wzrostu, waga około 110 kg, sylwetka szczupła ale dość dobrze rozbudowana. Mam też duże dłonie i długie palce u rąk (ciężko dopasować rękawiczki) Stopy też bardzo proporcjonalne do całego ciała(kupuje obuwie w rozm 50-51) I teraz mam pytanie do Pań na podstawie takich danych jak szacujecie wymiary mojego penisa? Długość i najlepiej grubość też bo wszyscy tylko na tą długość nastawieni jakby tylko to się liczyło. Informacje o mnie są jak najbardziej prawdziwe i podchodzę to tego poważnie. Czekam na typowanie rozmiaru. Wolałbym żeby tylko panie się wypowiadały bo o Waszą kobiecą intuicje mi tu bardziej chodzi. Po jakimś czasie podam swoje realne wymiary penisa żebyście mogły się zapoznać się i ocenić jak trafnie typowałyście mój rozmiar. Pozdrawiam :-)

Gość gość
5 cm

Gość gość
Fiut to trzykrotnosc kciuka więc szukajcie jakiegoś pianisty.