Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehznowukurwa

rzuciłem kobiete po tym jak mi opowiedziala o swojej przeszlosci sexualnej

Polecane posty

Gość prawda jest niestety taka
"Przykre ze kiedy my chcemy się wiązać i szukamy wy chcecie przygód i jak dostanie co chce idzie do następnej i tak nam rośnie liczba." to jest 50/50 tylko w inną trochę stronę tak naprawdę temat rzeka . Więc nie zwalaj wszystkiego na facetów bo tu jest akurat po równo. Co do liczby mi bardzie w kobiecie by wadziło jak by jakoś specjalnie egzaltowała swoją seksualną przeszłość . Dla mnie liczy się tu i teraz z nią ,a to co sobie tam robiła z byłymi to jej sprawa. Pewnie to jeszcze resztki moich kompleksów jako ,że sam w wieku 26 lat miałem zaledwie 2 partnerki ,ale jakoś niespecjalnie chciał bym słuchać ze szczegółami jak i gdzie to robiła z innymi i jak jej było dobrze po co mi to. Skupmy się na teraźniejszości to moje motto.

Gość a ja jestem prawiczkiem i
szukam dziewicy

tajemnica_on Sugeruje ,że liczba partnerów seksualnych w sensie stricte nie jest tak istotna. Istotne jest jaka jest dana kobieta. To ,że jedna miała 10 facetow w łózku w wieku lat 20 ,a druga 2ch wcale nie oznacza ,że ta pierwsza się mniej szanuje ..takie patrzenie jest bardzo mylne. Pierwsza może być po prostu piękna kobietą ktora zdaje sobie sprawy ze swojej seksualności , która jest otwarta , która poznaje mnostwo ludzie w tym ciekawych intrygujących facetów i z selektywnie wybranymi uprawiała seks...a 2ga to może być jakaś zakompleksiona niestabilna emocjonalnie dziewczyna której nikt nie chce i ktorej wmówiono ,że danie tyłka przed 2 miesiącem jest złe bo bedzie szmatą i tylko dlatego miaal 2ch partnerów ..czaisz teraz różnice ?

Mi przykro że na start każdy facet się stara, jest super, ma czas dla dziewczyny, na spotkaniu jej słuchać, potrafi być romantyczny a jak już zaczną ze sobą sypiać to koniec. Za 3 razem zaakceptowałam to ... jest x-box i po pracy siada przed laptopem wlacza tvn turbo albo jakieś automaniaki na discovery.. Jak przyjdzie kumpel to jak dzieci siedzą z padem... i musze wyjsc do kolezanki aby nie zabic któregoś... a kiedys... taka prawdę ciężko się przyjmuje jak się jest młodym i pięknym i wydaje się ze można mieć wszystko...

prawda jest niestety taka- my faceci inaczej patrzymy na tą sprawę :D zresztą podstaw sobie w Twój wpis: za tą co miała wielu daj prawiczka, a za tą co miała niewielu daj maczo. to wyjdzie wersja odwrotna :) beataRyba- nie przypisuj tej cechy tylko facetom. mało to kobiet, co z atrakcyjnych kobiet z pasjami, po ślubie i urodzeniu dziecka zamieniły się w wieloryba siedzącego przed serialami?

Tak wiec pisze tu gdy w salonie mój książę odpoczywa po pracy.... przy czymś co podnosi mi ciśnienie ponad skale. i pewnie jak zwykle po godzinie , 2 jak odpocznie przypomni sobie ze jestem i co można by tu ze mna zrobić. no nic idę wykombinować jakiś deser może to przyspieszę i nie będę taka zrzędliwa ;p sory jak kogoś obraziłam...

Tak wiec pisze tu gdy w salonie mój książę odpoczywa po pracy.... przy czymś co podnosi mi ciśnienie ponad skale. i pewnie jak zwykle po godzinie , 2 jak odpocznie przypomni sobie ze jestem i co można by tu ze mna zrobić. No nic idę wykombinować jakiś deser może to przyspieszę i nie będę taka zrzędliwa ;p sory jak kogoś obraziłam...

Gość Zuzanna Amelia +
Beata ryba to zwykła puszczalska szmata.

tajemnica_on Sam jestem facetem ..po prostu przejrzałem na oczy i inaczej patrze na pewne sprawy niż kiedyś. "Mi przykro że na start każdy facet się stara, jest super, ma czas dla dziewczyny, na spotkaniu jej słuchać, potrafi być romantyczny a jak już zaczną ze sobą sypiać to koniec. " No cóż widocznie całokształt jego osoby Ci bo gdyby był prócz tego był kiepski w innych sprawach byś go olała przecież ? ..on się czuje z kolei pewnie i + dla niego bo jak facet za dużo się stara i wiecznie zabiega o kobietę to potem go taka kobieta zostawia...wszędzie musi być równowaga jak za bardzi się stara źle ,a jak za mocno oleje też źle kwestia wyczucia ,a to oczywiscie przychodzi z dowiadczeniem.

Gość a ja jestem prawiczkiem i
takie ktore maja wielu partnerow pasuja do babiarzy

Gość hehehehe kolejna babaaaa
"beataRyba Chłopie może jakbyś ruszył d**ę od kompa to byś miał czas rozwijać swoja seksualność!!! Bo koleś kolo 20 prawiczek to jest parodia. leń spędzający życie przy kompie który nigdy nie miał dziewczyny." a Ty za to zdobywasz doświadczenie w ruchaniu, a potem ten od kompów będzie miał dobrze płatną pracę i się do niego przykleisz, nierobie.

Gość hehehehe kolejna babaaaa
hehehe beataRyba doucza się w internecie z artykułów, zamiast żyć wedle własnegfo sumienia i rozumu. no ale jak się nie ma rozumu... no cóż... ja tam wolę kobitę, która ma coś do powiedzenia, a nie jest ślepą marionetką mediów.

"No cóż widocznie całokształt jego osoby Ci" odpowiada --zabrakło ostatniego słowa

Mam własną firmę zatrudniam 4 osoby i $ mi nie brakuje lol. Każdy lubi sobie powrzucać dla rozładowania emocji . Nie o to chodzi. Przeprosiłam za ton. usiadłam wnerwiona bo 2 połówka zasypia przed TV. Miał cięższy dzień ja lżejszy no takich dni w związku jest wiele. Grunt ze reszta ok. Po prostu jak ktoś, facet późno dojrzewa i późno szuka dziewczyny to powinien zrobić rozeznanie zanim zmiesza z błotem kobietę bo fakt ilosci o niczym nie swiadczy. Sa kobiety które wyjdą za pierwszego i cale małżeństwo będą go zdradzać bo odezwie się potrzeba przygód. Masz też takie które jak ja zdobędą jakieś rozeznanie, co za tym idzie swoja liczbę, i będą trwać przy ukochanym. Każdy wybiera to czego chce i potrzebuje.

Gość wywywywywywywdspad
Jak biseksualna, to juz w ogole zboczona. Olac zboka

Gość wywywywywywywdspad
Takiej zboczonej już wszystko jedno z czym sie wali.

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,103617,10122474,Szokujace_seksualne_zabawy_gimnazjalistow___modne.html to jest temat do dyskusji - zobaczcie co się dzieje z młodym pokoleniem . one w wieku 20 lat nie będą pamiętały ilu było facetów. Szukałam takiego tematu może ktoś założy temat.

Gość co za pitoleeenieeee
''DO DZISIAJ DZIWIŁAM SIE JAK MOZNA WIEZYC ZE 28,29 LETNIA KOBIETA MIALA 1 LUB 2 PARTNERÓW ALE WIDZE ZE LUBICIE BYC OKŁAMYWANI.'' ty na serio jakaś pieprznięta jesteś :O ja mam 25 a miałam jednego(i mam go do teraz) i co? nie każda zmienia facetów jak rękawiczki i daje po miesiącu, nie mierz wszystkich swoją miarą

Może przeczytaj tez inne posty. Przeprosiłam za wyładowanie się w czasie trwającej dyskusji.

Gość hhhahahahahahaha
beataryba chyba była gelarianką :D

beataRyba To są skrajności. Owszem dzisiejsza młodzież podchodzi zapewne luźniej do spraw seksu ,ale ja bym nie przesadzał. DZisiaj po prostu takie rzeczy się nagłaśnia bo po pierwsze mamy taką możliwość ( kamery w komurkach itp ) ,a po drugie media lubią takie sensacje....ja pamiętam ,że jak sam byłem w 8mej klasie to też były w szkole dziewczyny "lodziary" owszem ogłonie skromniej się ubierały ,ale dupodajki były tak jak teraz tylko ,że wtedy o tym się tak nie mówiło jedynie między uczniami ,a potem niebyło gdzie dalej tego przekazać ,a teraz taki jeden z drugim ,a to nagra na telefon ,a to zacznie pisać itp...kiedyś po prostu różne akcje nie wychodziły poza ludzi wtajemniczonych ...ojciec tez mi mówił ,że i 30-40 lat temu tak samo były łatwe szpary co latały od namiotu do namiotu w samych gaciach ...

Narzeczony chce minimum 3 dzieci wiec trafi mis ie córka... Jak wychować ja aby nie była oziębła ani nie trafiła do grupy która ja stoczy... Płakać się chce jak czytam co się teraz dzieje.

Od początku świata było tak, że: kobieta z doświadczeniem - dziwka, szmata facet z doświadczeniem - maczo, supermen kobieta bez doświadczenia- anioł, idealna żona facet bez doświadczenia - oferma, fajtłapa I tak: kobietom bez doświadczenia oraz facetom z doświadczeniem taka sytuacja pasuje i nie chcą nic zmieniać, wszystko jest w porządku. ALE 1) kobiety z doświadczeniem walczą, by w imię równości traktowano je jak facetów z doświadczeniem. 2) faceci bez doświadczenia walczą, by w imię równości traktowano je jak kobiety bez doświadczenia. i tak: punkt 1 wywołuje żenadę u mężczyzn. punkt 2 wywołuje żenadę u kobiet. proste? :)

Gość znam ten ból kiedy okazuje
się że jesteśmy z dziwką

"ty na serio jakaś pieprznięta jesteś ja mam 25 a miałam jednego" kocham takie przykłady oparte na sobie ...każdy tylko JA JA JAAAAAAAAA ,ale mało kto umie patrzyć na życie z różnych perspektyw i zrozumieć coś więcej niż swój punkt widzenia , który nie wystarcza do pelnego zrozumienia świata.Dla mnie to brzmi teraz strasznie fałszywie ...miam jednego całe życie i kocham go nad życie : ) ...no może i tak ,ale jest wiele przypadków gdzie to jest po prostu kłamstwo często dziewczyna po prostu niema wyboru za dużego i jest skazana na tego jednego. Też mi wielka sztuka nie zdradzać jak się niema z kim bo nikt nas nie chce :D ...a jak się trafi pierwszy lepszy chętny to taka leci z wywieszonym jęzorem..sztuka to mieć partnera ..mieć pokusy ,ale być na tyle mocno związanym z tym partnerem żeby to trwało ,a i tak nieraz diabeł pokusi i sprawi że jedziemy z seksowną chętna koleżanka na firmowy wyjazd ,a jako ,że firma jest oszczędna to śpimy w jednym pokoju : )

ja mam 30 lat i jak miałem 13 (ósma klasa podstawówki) to przynajmniej 4 koleżanki z klasy rżnęły się za pieniądze z 40-latkami, a więcej niż połowa chodziła po ulicy z cycami na wierzchu. teraz są w małżeństwach i odcinają się od przeszłości, udając grzeczne dziewczynki. wg mnie nic się nie zmieniło, zawsze kobiety w młodości są najbardziej rozwiązłe, później przychodzi opamiętanie. starsze pokolenie zawsze będzie uważało się za porządniejsze od młodszego.

tajemnica_on tak proste, wiem wiem WIEM. wyładowałam się na temacie nie znając konkretów. laska może mieć 20 lat i mogla mieć 20 typa i kłamie ze 5. Co ciekawsze mogła mieć 1 lub 0 i wstydzić się tego i wymyślać aby się przypodobać. Nim więcej czytam tym ciężej się myśli i nie wiem jak powiedzieć ze nie chce już mieć dzieci. a na bank ani 1 więcej książki 0 poradników dla mnie...

tak... nasi rodzice mieli łatwiej bo nie pisali o problemie na każdym kroku.