Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehznowukurwa

rzuciłem kobiete po tym jak mi opowiedziala o swojej przeszlosci sexualnej

Polecane posty

Gość TrueStoryInMyLife.
Od początku świata było tak, że: kobieta z doświadczeniem - dzi**a, szmata facet z doświadczeniem - maczo, supermen kobieta bez doświadczenia- anioł, idealna żona facet bez doświadczenia - oferma, fajtłapa I tak: kobietom bez doświadczenia oraz facetom z doświadczeniem taka sytuacja pasuje i nie chcą nic zmieniać, wszystko jest w porządku. ALE 1) kobiety z doświadczeniem walczą, by w imię równości traktowano je jak facetów z doświadczeniem. 2) faceci bez doświadczenia walczą, by w imię równości traktowano je jak kobiety bez doświadczenia. i tak: punkt 1 wywołuje żenadę u mężczyzn. punkt 2 wywołuje żenadę u kobiet. GENIALNY POST!!! SZACUN I OCZYWISCIE PODPISUJE SIE POD TYM

Gość prawda jest niestety taka
"Od początku świata było tak, że: " I co z tego ? Po prostu faceci byli silniejsi od kobiet i mogli sobie robić co chcieli i mieć kobiety na wyłączność ,ale to były zawsze jakieś tam formy zniewolenia kobiet fizycznie lub psychicznie ,a dzisiaj tego zniewolenia niema i kobiety mogą ujawniać swoją prawdziwą naturę bez strachu przed tym ,że ją ktoś zabije ,albo nazwie dziwką. Kiedyś kobiety były ograniczane bo jak nie to w łeb ,a teraz już tak prosto niema. Kiedyś facet po prostu trzymał kobietę w "klatce " i miał wyjebane ,a ta mu nie uciekła bo nie miała jak...dzisiaj spróbuj trzymać kobietę w klatce to Ci spierdoli zaraz. Niema tak łatwo. Dlatego z punktu widzenia natury kobiety i dziejszego świata gdzie niema ograniczen facet musi się jakoś dostosować . Tutaj kłania się to co kobiety tak naprawdę kręci w facetach i facet musi sprawić po prostu ,żeby taka kobieta po prostu sama chciała z nim być ,a nie z prawie przymusu jak to się miało jeszcze ze 100 lat temu.

Gość co za zyyyeby
''ale mało kto umie patrzyć na życie z różnych perspektyw i zrozumieć coś więcej niż swój punkt widzenia '' no właśnie ! a dla większości facetów kobieta która miała 5-ciu przed dwudziestką jest szmata i tyle - zwłaszcza po pieprzeniu się z nieznajomym, a nawet jeśli ruchała się tylko w związkach to widać że nie potrafi żyć w związku, ma dziecinne podejście do ''miłości'' i szybko daje dupy skoro jej związki trwają po 2 miesiące 🖐️

prawda jest niestety taka no i co to ma do rzeczy? instynkty zostały takie jakie były. nadal żaden facet nie chcę żony latawicy, a żadna kobieta męża ofermy. pozostaje im (prawiczkom i szmatom) tylko narzekać na swój marny los. a te tajemnicze "kiedyś" to jakie czasy i miejsca masz na myśli konkretnie? bo tak się dzieje obecnie np., w krajach arabskich i jakoś połowa wyzwolonych europejek wzdycha do nich. zakończę jak zacząłem- instynkty zostały takie jak były i nie da się ich oszukać. a partnera wybiera się instynktem, a nie rozumem.

Kobiety kiedyś po prostu musiały bardziej uważać ze wzgledu chociażby na to ,że to ona zostanie z bachorem ,a TERAZ ?//wyjebane jest antykoncepcja przecież ,a matkę z dzieckiem zamiast wypędzać z wioski dostaje politowanie .. Jednak w dalszym ciągu ludzka natura i instynkty pozostają niezmienione i facetów będzie kręcić kobieta z seksownycm wyglądem ,a kobiete facet z seksownym charakterem.

Gość alfons bez jedynki
prawda jest niestety taka ----> buaahahaha prędzej krowy zaczną latać niż uwierzę w to że jesteś facetem :D tiaaa dalej podszywajcie się pod facetów i nie przyjmujcie do wiadomości tego, że dla większej części facetów panny mające po kilka, kilkanaście partnerów w tak młodym wieku będą w najlepszym razie ''łatwe'' w tym negatywnym znaczeniu :classic_cool:

Gość TrueStoryInMyLife.
kobiety to po prostu pierdolone szmaty i tyle

Owszem instynktów nie da się oszukać ,ale to nie zmienia ,że kiedyś po prostu kobiety miały mniej do gadania ,a i ryzyko zdrady było za dużo więc były wierne jedynie dlatego ,że być musiały ,a nie dlatego ,że jej facet ją tak kręcił(instynkty) Kraje arabskie to na dwoje babka wróciła myslisz ,że tamtejsze kobiety sa szczęsliwe ? Muszą być to są ,ale to wieje sztucznościa ,a nie instynktem...niejedna by chciała się pieprzyć z przystojnym i nieokiełznanym pastuchem ,a nie ze swoim grubym meżem co ma 20 zon ,ale nie może bo jak się wyda to ją zabiją ...widzisz instykt jej każe co innego ,ale ryzyko zbyt wielkiem więc NIEZDRAZDA męża ...w eurpie by się już tym pastuchem pieprzyła...kumasz teraz o co mi chodzi ? Kiedyś wierność kobiet była wymuszona poprzez warunki ,a nie instynkty. ....tak zupełnie prawidzie to było moze w czasach jaskiniowych małe plemiona gdzie nasilniejszy samiec brał naładniejsza samice...

"prawda jest niestety taka ----> buaahahaha prędzej krowy zaczną latać niż uwierzę w to że jesteś facetem" to uważaj ,żeby przypadkiem jakaś nie nasrała ci na łeb.

to nie jest facet, albo ewentualnie jakaś lewacka ciapa :) typowo feministyczne gadki. ale dobra, przyjmijmy, że od dzisiaj każdy facet szanuje kobiety z nieprzeciętnym doświadczeniem. więc automatycznie każda kobieta powinna podkładać się przed prawiczkami, bo niby czemu oni mają być ostatnimi poszkodowanymi?

Gość wqewqretfrtg
na bank lewacka - nie ciapa- a CIOTA :classic_cool:

to nie jest facet, albo ewentualnie jakaś lewacka ciapa typowo feministyczne gadki Po pierwsze to mnie nie obrażaj kmiocie bo ja cie nie obrażam .za taki tekst podczas dyskusji w realu dostal byś po gębie. Widze ,że nie ogarniasz o czym mówię więc żegnam nie będę się kopał z koniem i tracił czasu.

A mój wybrany instynktem ukochany śpi.. chrapie! Tak wiec wróciłam popatrzeć co tu słychać.

Gość obiektywna__kobieta
czemu tak trudno wam zaakceptować że dla niktórych facetów jesteście szmatami z tego powodu? lub tego że po prostu nie chca się wiązać z takimi kobietami? :) to juz wasz problem że to was boli :)

prawda jest niestety taka schodzisz z tematu, nie rozumiem do czego dążysz... ja nie pisałem o kobietach arabskich, tylko o europejskich co się uganiają za arabami, bo w ich rodzinnych krajach "brak prawdziwych mężczyzn". historia zatoczyła koło. z jednej strony mało im równouprawnienia i chcą ciągle więcej, z drugiej brakuje im prawdziwych jaskiniowców, więc szukają ich w krajach, gdzie cywilizacja jest zacofana, a role damsko-męskie tradycyjne. to, że kobiety wywalczyły bardzo dużo przez ostatnie stulecie to jest fakt oczywisty. i co w związku z tym? to, że faceci mają uganiać się za puszczalskimi i się z nimi żenić?

o, więcej osób się tu wyładowuje ;p powinno się zmienić temat na napisz coś jak jesteś zły na kogoś lub na coś;)

prawda jest niestety taka - gdzie ja cię obraziłem? ciapa to aż takie obraźliwe? śmierdzi mi tu feministką albo jakąś antifą. "ja też w ryj dać mogę dać", cytując klasyka :) niestety muszę już kończyć i wyjść na tą zimową piździawicę... dobranoc

Gość 53556e67578
beataryba widzę że stasznie puszczalskie dziewczątko z ciebie było

tak, prawda opinia społeczna jest okrutna, dlatego kobiety muszą się kontrolować... samotne często zamiast naturalnie pozbyć się ciśnienia napędzamy przemysł zabawek erotycznych.

Gość TrueStoryInMyLife.
a ja uważam, że każda kobieta, która zdradzi... powinna być karana śmierelnie i liczy sie to tylko kobiet

Czy puszczalskie... to nie... ale potrzeby były i są i przez nie rozleciał się mój poprzedni związek... byłam jego 1 on moim 2 i ni ch nie dało się zgrać. Lata mijały i moje potrzeby znacznie przekraczały jego...

Gość Jenny 4546
I dobrze, lepiej sie samemu zaspokoic, niz używac kogos jak rzeczy i samego siebie szmacic

Osobiście wyładowywałam sie w sporcie. Najpierw rozwaliłam kolana na rowerze... później zaczęły mi rosnąc bary od basenu (który i tak mało dawał bo mokre męskie ciała w wodzie ... śniły mi się później cała noc) na konie przeszło na paintball i tak spotkałam narzeczonego...

dla mnie liczy sie jaka kobieta jest względem mnie ,a nie jej przeszłość to czy ma dziwkarski charakter wyjdzie w praniu po jej zachowaniu w róznych sytuacjach ,a nie ,że miała przygodny seks i co z tego ? ja też miałem przygodny seks. ..druga sprawa to zalezy jeszcze z kim go miała chyba nie ? ...czy daje dupy byle komu czy facet musi byc nietuzinkowy to chyba też różnica nie ? ...najpiekniejsze kobiety musza sie odpedzać od kolesi bo kazdy by je chciał wiec potencjalni partnerzy na seks przechodza mocna selekcje i do dupy dorwie sie tylko najlepszy ,a taka zakompleksiona da dypy każdemu kto ja zechce i teraz sam przed soba sie przyznaj ktora laske bys wybrał ?...dlatego mówie ,że wyznacznik liczbowy nie jest tak do konca wyznacznikiem kurestwa czy tam łatwości ...to czy laska ma taki charakter wychodzi juz w trakcie jak z nia jestes.

teraz nie muszę łykać specyfików na stawy ;p i jedyne siniaki jakie mam on mi robi :) ja nie śpi !!!

Gość svxvcbcbcbcbcb
tu chyba nie chodziło mu o ilośc tylko o jakośc jej kontaktów seksualnych, przygodny seks, seks z przyjacielem dla seksu, to jest patologia, gdyby powiedziała że w życiu była w 5 związkach ale jej nie wyszło pewnie zareagowałby inaczej

Gość wqewrwerewt
''i jedyne siniaki jakie mam on mi robi '' i jeszcze się z tego cieszy :D poyebana jesteś

no to ufff bo moje życie było męczarnią... jeśli chodzi o opędzanie się. Może dlatego magiczna liczba 5 wydaje mi się miniaturą...

Cieszę się jak głupia ze 5 rok nadal mam satysfakcjonujące pełne niespodzianek życie erotyczne. niewiele osób może to powiedzieć. O mały włos skończyłabym z kimś kto wpędziłby mnie w liczne kontuzje. niestety przećwiczyć organizm łatwo...

zmienię sobie miejsce do dyskusji bo widzę ze przedział wiekowy tutaj nie da mi znaleźć nikogo do rozmowy...