Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaataaalia

rozkochiwanie w sobie i zostawianie faceta...

Polecane posty

Gość naaataaalia

Trochę mi glupio o tym pisać, ale chcialabym poznać bezstronna opinię.Poznałam niedawno chłopaka. Wiem, ze mu sie spodobałam - calowalismy sie i było b. miło. Wymieniliśmy sie telefonami. Codziennie gadalismy chociaż chwilę. Marzyłam o czymś więcej niz o zwyklej znajomosci. Chciałam go w sobie rozkochac i tak zrobiłam...chciałam wiecej niż on chcial mi dać( tak przynajniej czułam) Pewnego dnia w końcu okazał jak bardzo mu zależy. Zaprosil mnie na spotkanie , powiedział , ze cały czas o mnie myśli. I wtedy BUUUM wszystko zniknęło. Nagle zastanawiam sie tylko jak go splawic... nie umiem powiedziec nie i nawet nie wiem czy chciałabym... z jednej strony coś do niego czuję, ale z drugiej chyna boję sie bliskosci i nie chce tego spotkania... czuje sie jak ostatnia s.ucz.. Dodam, że nie pierwszy raz tak mam...zawsze sie chce wycofac...

Gość jukaaan
Smutne. Ile masz lat i ilu facetom złamałas serce ? Ze takie idiotki żyją na swiecie...a mówia , ze faceci to świnie. Wyobraź sobie co on czuję. Liczy na dużo, może nawet Cie pokochał a ty go tak zostawisz ???

Gość naaataaalia
Nie ważne ile mam lat. Chodzi o to , że wlasnie nie chce go zranić. Zależy mi na nim, ale nie chce związku.

Gość gość
Trzeba do tego podejsc najpierw na zimno. Rozpoznawczo, gdzie lezy problem w Tobie, dla czego pojawia sie ten strach przed bliskoscia i dlaczego tak bardzo jej na poczatku potrzebujesz a zarazem boisz sie jej? Najpierwm moze tak pomyslec, a potem jak to rozpoznasz biedziesz mogla to naprawic. I jeszcze jedno... nie zadreczalabym sie z poczucia winy, nie ma czegos "takiego" jeste tylko doswiadczanie.

Gość gość
Jak sadzisz autorko z czego wynikają Twoje problemy?