Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frugor14

Problem.

Polecane posty

Hej. Wiem, ze takie pytania juz byly, ale po prostu wole aby ktos mi odpowiedzial. Moja mama byla z facetem, ktory byl nieudacznikiem i tylko pil. Moja mama tez zaczela byc podobna. Chodzi do pracy, wraca i nic nie robi tylko siedzi przed komputerem i pije. Czasem na odwal zrobi obiad lub pranie. A tak to nie sprzata, nie zajmuje sie domem, nie spedza czasu ze znajomymi. Nawet na swieta siedziala w domu i pila. Nienawidze jej za to. Jeszcze sie truje papierosami no i oczywiscie mnie i mojego chlopaka astmatyka. Rozmawialam z nia, ale ona ma argumenty - mam powody po co pic, dorosla jestem, mam kase na to i trzeba na cos wydawac, musze na cos umrzec lub rzuc palenie razem z nami i glupie smieszki. Nie mamy za wiele pieniedzy wiec to tez zle, bo wydaje na to duzo pieniedzy a za te pieniadze moglybysmy lepiej zyc, a nie tylko pic i palic. Meczy mnie to psychicznie prrzez co sie denerwuje i jem. Nie umiem sie powstrzymac. Mam przez to kompleksy. To meczace bledne kolo i chce temu jnakos zaradzic a nie umiem. Nie mam kasy na psychologa wiec pisze tutaj. Pomocy jakie macie propozycje na rozwiazanie tego problemu. Blagam juz nie wytrzymuje z ta glupia sytuacja.

Gość Polerujący granity Florian
matki nie zmienisz, zwłaszcza alkoholiczki... po prostu się usamodzielnij

Zostalo mi jeszcze duzo czasu. Zostaly mi dwa lata szkoly i dopiero wyjade. Beznadzieja

Gość TakaSobieIdealnaJa
ile masz lat?