Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrueStoryInMyLife.

Przykre ale prawdziwe... nienawidzę kobiet ponieważ nie mam powodzenia

Polecane posty

Gość TrueStoryInMyLife.

Z racji tego, że zostałem wiele razy w życiu skrzywdzony emocjonalnie ze strony kobiet po prostu nienawidzę Was... każdej kobiecie życzę jak najgorzej i to nie dlatego, że w przeszłości pare kobiet mnie skrzywdziło tylko dlatego, że po prostu nie mam powodzenia.. mam 23 lata i mialem TYLKO jedną kobiete, która i tak zabawiała się mną raptem przez 3 miesiące a potem porzuciła jak śmiecia.. od tej pory (mija już 2 lata) z żadną kobietą NAWET SIĘ NIE CAŁOWAŁEM, mimo, że wiele razy próbowałem poderwać a to jakieś na dyskotece, a to kolezanki z grupy, a to koleżanke z osiedla itp.. i notorycznie dostaje kosza, no po prostu nie mam kompletnie powodzenia, uważam, że jest to sprawką tego, że jestem niski (172cm) i nie mam kasy... co za tym idzie, żadna fajna dziewczyna mnie nie chce.. a przez ten brak powodzenia najzwyczajniej was znienawidziłem i to nie chwilowo z frustracji tylko tak śmiertelnie... dosłownie mam ochotę zajebać każdą kobiete, każdą z was wyzywam od szmat i kurew (oczywiście w internecie bo w realu zawsze jest nadzieja, że w końcu mi się uda kogoś poznać).. no po prostu was nie cierpie :/ życze smierci nawet niektórym dziewczynom za to, że mnie olały.. ehh to chore

Gość napisz do mnie e mail
wyluzuj i idz na dziwki hiv łapać,albo trafisz na tę właściwą osobę w odpowiednich okolicznościach,albo nic ci nie da wyzywanie

Gość boję się takich czubków jak ty
:o serio skąd jesteś?

Gość TrueStoryInMyLife.
nie traktujcie mnie źle po przeczytaniu tej wiadomości.. ja naprawdę jestem PRZEZ WAS (w sumie przez siebie.. a dokładniej przez to, że nie mam powodzenia...) zepsuty emocjonalnie na maxa... nienawidze kobiet, każda kobieta jest dla mnie szmatą, którą najlepiej powinno się zajebać i wiem, że tylko jedynym lekiem by było nagły zainteresowanie moją osobą ze strony kobiet, ale nie czarujmy się... która fajna dziewczyna będzie chciała kurdupla o twarzy dziecka bez kasy, bez doświadczenia z kobietami itp .. żadna, czeka mnie samotność a co za tym idzie, obawiam się, że w końcu np w wieku 30 lat, zgwałcę a potem zabije jakąś kobiete.. i niestety ale będzie to wasza wina :/

Gość oj, oj, oj
przykro mi, ze tak Ci sie nie wiedzie, ale pomysl sobie, ze z drugiej strony masz DOPIERO 23 lata i na pewno wielka milosc jeszcze przed Toba, bo na kazdego przyjdzie pora :) glowa do gory pozdrawiam kobieta :)

Gość napisz do mnie e mail
nikogo nie gwałć,ale idz prędzej czy pozniej na dziwki,tu nic nie zmienisz,albo masz szczęście do tej właściwej,albo żadna agresja i przemoc nic ci nie dadzą

Gość ziomek231
uprawiaj jakis sport, miej jakies pasje, olej kobiety, nie szukaj na sile, nie warto ! moze kiedys spotkasz wlasciwa..

Gość ziomek231
przez presje ze strony spoleczenstwa czujesz sie stlamszony, zacznij myslec samodzielnie koles !

Gość oj, oj, oj
w sumie ziomek ma racje :P sa na swiecie rozne inne zajebiste rzeczy oprocz seksu i milosci :P mozna znalezc spelnienie w innych dziedzinach :D a jak sie czemus poswiecisz i wyluzujesz, to milosc sama przyjdzie z zaskoczenia :P za pare lat sytuacja bedzie tez wygladala inaczej, bo "przystojniaczki" zaczna lysiec i babki docenia Twoj charakter, osobowosci i inteligencje ;)

Gość TrueStoryInMyLife.
// ale pomysl sobie, ze z drugiej strony masz DOPIERO 23 lata // dopiero?? w tym wieku dwóch moich kolegów już ma żony.. inni zaś w tym wieku już mają naprawdę duże powodzenie niektórzy koło 15-16 lat mieli już swoje "pierwsze razy" a ja? jedna kobieta w życiu tylko, w wieku 21 lat.. przez 3 miesiące , mija już 2 lata i ciągle sam.. to ZDECYDOWANIE za mało jak na mój wiek i nawet nie chodzi o presje społeczenstwa ale ja sam w sobie bardzo pragnę kobiety, po prostu mnie to zabija, że jestem sam // uprawiaj jakis sport, miej jakies pasje // uprawiam sporty... a pasje? mam jakie mam, nowych nie znajdę, to nic nie daję... // przez presje ze strony spoleczenstwa czujesz sie stlamszony, zacznij myslec samodzielnie koles !// presja społeczeństwa to jedno.. bo troche dziwnie się robi, kiedy np każdy w rodzinie kogoś ma a ja ciągle samotny, już zaczynają się mnie pytać, babcie, dziadki, wujki, ciotki itp.. co jest ze mną nie tak, że całe życie jestem sam , no ale pomijając to.. to ja sam osobiście cierpie na samotność

Gość oj, oj, oj
no i przestan sie porownywac do innych! mowie Ci, ze uroda przeminie i Ci co mieli pierwsze razy w wieku 15-16 lat moze wcale nie beda mieli takiej wielkiem milosci :p co z tego, ze koledzy sie tak szybko pozenili? narobia sobie dzieciakow, a skad wiesz, ze nie stwierdza za 2 lata, ze "to jednak nie to" jak tak szukasz na sile, to tylko gorzej :D sport Ci na pewno tylko na dobre wyjdzie, bo bedziesz atrakcyjniejszy, jak bedziesz umiesniony :P nie poddawaj sie , chlopie :)

Gość rozpizdziwana
mysle,ze olewaja cie bo wybierasz sobie zbyt atrakcyjne w stosunku do siebie,jakbys wybral jakies takie ktorymi nikt sie nie interesuje,to od razu by chcialy i bys mogl poruchac

Gość TrueStoryInMyLife.
zawsze kazdy sie do kogoś porównuje.. i mnie nie chodzi tylko o to, ze koledzy mają ja nie.. tylko o samego siebie ja cierpie z braku kobiety, z samotnosci.. nie rozumiesz? kazdy kogos ma, ma sex, milosc, druga osobe z ktora moze nawet pogadac, a ja cale zycie sam (po za tamtymi 3 miesiącami 2 lata temu..) a sport powtarzam, ze uprawiam.. i rowniez chodze na siłke - to apropo mięsni

Gość TrueStoryInMyLife.
/// jakbys wybral jakies takie ktorymi nikt sie nie interesuje,to od razu by chcialy i bys mogl poruchac /// no sorry.. ale kobiety które W OGOLE MNIE NIE KRECA to raczej mnie nie interesują, chyba nie ma w tym nic dziwnego?

Gość rozpizdziwana
to o co masz do nich pretensje,ze nie chca takiego brzydala jak ty>sam nie chcesz brzydszej a chcesz zeby takiego brzydala jak ty chcialy te ladne?zastanow sie

Gość TrueStoryInMyLife.
ale ja w cale nie wybierałem mega lasek...

Gość Polerujący granity Florian
i nie znajdziesz żadnej bo nawet jakbys znalazł ideał to i tak na dzień dobry wpakujesz w niego ten syf jaki nosisz w sobie

Gość rozpizdziwana
moze dla tych ktore wybierasz wciaz nie jestes dosc atrakcyjny bo jestes totalnym loserem ktory moze poruchac tylko z totalna loserka

Gość TrueStoryInMyLife.
/// chłopcze jesteś żałosny, żadna normalna laska na ciebie nie spojrzy /// wiem.. dlatego nie zdziw się, jak za parę lat złape taką jak ty gdzies w bramie i zerżnę jej tyłek na wylot a potem zajebę.. to wszystko wasza wina

Gość rozpizdziwana
proponuje tego pana jakos zidentyfikowac po IP i prewencyjnie zamknac w pace. a jaki bylby typ kobiety ktora zarznesz(z wygladu) i gdzie mieszkasz?chce wiedziec czy jestem bezpieczna.zamiast zamordowac lepiej zgwalc i tyle;p

tak juz jest jestem brzydki i tez nie mam powodzenia p[rzynajmniej moge sovbie popatrezc na ladne kobiety

Gość niech się sami bronią
TrueStoryInMyLife. - wyluzuj ;) to nie ich wina że ciebie nie chcą. twoj zwierzęcy instynkt rozmnażania wziął górę nad tobą. lepiej się stań aseksualny

Gość a wiesz, że skoro masz takie
myśli to kobiety to wyczuwają i instynktownie odsuwają się od Ciebie? :(

Gość TrueStoryInMyLife.
tak, srają kurwa... beke mam z tych tekstów, że kobiety wyczuwają intencje faceta hahaha żałosny tekst :) w dupie kurwa chyba wyczuwają...

Gość a wiesz, że skoro masz takie
ja wyczuwam takie rzeczy. a teraz spadam z tego tematu, bo jesteś wulgarny i niemiły

Gość TrueStoryInMyLife.
chyba chuja w dupie wyczuwasz szmato

Gość czy ktoś się jeszcze dziwi że
autor tematu nie ma kobiety?

Gość TrueStoryInMyLife.
ja tez się nie dziwie.. przez wzrost i brak kasy to naprawde nic dziwnego

Gość no to twoja wina
kobiety ci nie zabrały kasy i wzrostu. idź do chirurga na wycięcie swojego zwierzęcego instynktu. po operacji staniesz się człowiekiem

Gość TrueStoryInMyLife.
kobiety zabrały mi przyjemnośc z zycia..