Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrueStoryInMyLife.

Przykre ale prawdziwe... nienawidzę kobiet ponieważ nie mam powodzenia

Polecane posty

Gość no to twoja wina
"kobiety zabrały mi przyjemnośc z zycia.. " to nie kobiety. to twój instynkt

Gość mylitllepony^^
hehehe nie pochlebiaj sobie:d ze z braku kasy i wzrostu cie niechca:p od razu widac ze jestes beznadziejnym burakiem ktry nikogo nie szanuje wiec o czym rozmowa:) masz paskudny charakter wiec jak mozesz miec kobiete?

Gość hjhjkjioiioioppooi
Po prostu się lecz, jak tylko potrafisz się uzalać nad sobą a nic nie robisz w tym kierunku,bo faktycznie sobie tylko problemów narobisz Musisz zrozumieć,że nie każdy może być casanowa na którego lecą wszystkie laski w okolicy,bo to przede wszystkim trzeba mieć to coś,wygląd to nie wszystko i kasa, jak sie jest zakomplesionym ,nudnym,rozpieszonym,pryszcztaym,gburowantym 23 latkiem o wygladzie małolata to coż trzeba cos z tym zrobic, a nie płakać Mnie też kiedys dziewczyna zraniła, a wcale nie jestem brzydki, po prostu każdy bezwględu na wygląd czy płec to przerabiał Prawda jest taka że nie każdy robi dobre pierwsze wrażneie,ale z czasem, może sie okazac ze pozory mylą,wtedy wiekszośc lasek sie przekonuje i kwestia jest tego ujmiesz sie dumą honorem i bedziez miał je gdzies, ale w twoim przypadku zakompleksienie i poczucie bycia nikim jest bardzo widoczne a laski to wyczuwają

Gość TrueStoryInMyLife.
no nie cierpie szmat i tyle.. zepsuły mi życie

Gość hjhjkjioiioioppooi
z takim podejściem że nie nawidzisz szmat to sobie nigdy dziewczyny nie znajdziesz, ale to twoje żałosne życie i twój wybór,straj się byc chociz miły, szarmancki,gentelmenski bo na to dziewczyny lecą

Gość mylitllepony^^
tacy jak on nigdy nie beda mili i szarmanccy:) bez przesady hehe

Gość Pokiereszowany
Miły i szarmancki? Może na starsze panie to podziała, ale na młódki nie. Im bardziej jest się dla nich miłym i szarmanckim, tym bardziej "jeżdżą" po takim.

Gość gość
oj, oj, oj ... za pare lat sytuacja bedzie tez wygladala inaczej, bo "przystojniaczki" zaczna lysiec i babki docenia Twoj charakter, osobowosci i inteligencje oczko.gif xzxxx Jak kobiety zbrzydną i nikt nie będzie ich chciał to dadzą mu szanse :P nikt nie jest aż takim desperatem.

Gość gość
hjhjkjioiioioppooi ,straj się byc chociz miły, szarmancki,gentelmenski bo na to dziewczyny lecą xxx przestań mu takich bzdur wciskać!

Gość gość
Właśnie, kto ten kit z byciem szarmanckim w ogóle wymyślił?! Funkcjonalne oczy i średnia inteligencja wystarczą, żeby stwierdzić jak to się zwykle kończy. Mała podpowiedź: zaczyna się na "f", kończy na "e" z "riendzon" pomiędzy. Jak już zajmuje się obalaniem mitów: świętego Mikołaja i boga też nie ma, dziękuję.

Gość szczera baba
Nieatrakcyjne osobniki mają nie lada problem ze znalezieniem kogokolwiek do seksu. Niestety, ale jedyne wyjście dla Ciebie to agencja towarzyska. Tam możesz zazyć rozkoszy z wybraną kobietą. Fakt, że brak kasy Cię blokuję, ale ja innych rozwiązań dla Ciebie nie widzę. Operacje plastyczne, wydłużanie kości to jeszcze droższa zabawa (w dodatku ryzykowna i bolesna). Ktoś dał radę, byś podbijał do brzydszych i nie jest to wcale takiie głupie, bo może być skuteczne (oczywiście nie musi). Ale że instynkt nakazuje Ci kopulację jedynie z atrakcyjnymi pannicami, no to niestety. Burdello pozostaje.