Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinderellla

Do mężczyzn - przeczytajcie

Polecane posty

Gość Cinderellla
fiku mikuuu - watpie zeby akurat w tej materii zmienilo sie moje zdanie.... Niby kobieta zmienna jest ,ale istnieją poglądy w których się trwa...

Gość Cinderellla
fiku mikuuu - skad u ciebie przekonanie ze w wieku 20-22 lat wiekszosc facetow jest prawiczkami? jakies dane ,statystyki?

Gość anonimowo to napiszę
Za młoda dla mnie.... Ja szukałem takiej jak ty. Tylko że mając teraz już 25 lat. Chyba przelecę jakąś profesorkę na uczelni bo już nie wytrzymam. Zawsze mi się marzył 1 raz we 2 jkę szkatułki, róże itd. Ale po 1 wątpię by ktoś do dwudziestu paru lat kto ma tak duże potrzeby jak ja był dziewica. No chyba że podobnie do mnie masturbowała by się dzień w dzień. Po 2 gie uwielbiam pończochy i gorsety. A wątpię by dziewica lubiła takie rzeczy. Po 3 cie 30 letnia ładna dziewica. Mająca loczki, będąca nauczycielką. I lubiąca bieliznę i jednocześnie będąca maniaczka sexu i chiała by się kochać nawet kilka razy dziennie............... To raczej nie istnieje. Więc chyba w końcu odpuszczę i zrobię sobie przyjemność....

Ja chcę faceta który bedzie prowadził :) Kiedyś miałam inna wizję zycia seksualnego

Gość Olaf(pan od gierek)
Teksty o prawiczkach i ruchaczach już dawno zeżarły swój ogon ...smętne to wszystko, co do "a ja chcialam powiedziec w tej sprawie, ze totalnie mnie to pie**oli czy ma doswiadczenie czy nie bo jak sie kogos kocha to to naprawde nie ma znaczenia" to winszuje pomyślunku ,na tym forum to rzadkość.

Gość Cinderellla
do anonimowo to napisze : mam 20 lat i na razie wytrzymuje i to bez masturbacji :) I mimo ze jestem dziewica to lubię ładną bieliznę , mogłabym włożyc gorset , nie widzę przeciwwskazań :D Wiec moze znajdziesz taka... Btw. Czemu uwazasz ze jestem dla ciebie za młoda? 5 lat róznicy to przeciez nieduzo :D tak pytam z ciekawości :D

No więc ja się np dla fiku miku nie nadaję. Bo tylko bym się tulił całą noc. Non stop minetka i paluszki. Albo ujeżdżanie...... Bez analu od czasu do czasu może być lodzik. I duuuużo tulenia. A od czasu do czasu u niej w szkole... na stole itd....... No ale dzień w dzień tulenie. Zawsze dziewczyny mówiły że się tak tule bo mnie chyba jako dziecko nie tulili :( Może coś w tym jest

Ja zawszę starszymi się interesowałem. Moja wielka miłość do dziś była 7 lat starsza.

Gość Cinderellla
no comments....

Ano mam Moja najlepsza przyjaciółka jest po 40 :) Nie wiem myślę że jeszcze z rok wytrzymam. A potem po prostu zaproponuję sex jakiejś profesorce z uczelni :) Może z hukiem nie wylecę. Zawsze kręciły mnie profesorki.

Na mojej obecnej uczelni nie narzekałem :) Z jedna oboje mieliśmy wyraźną ochotę.............. Ale po pierwsze 36 lat po 2 gie wciąż myślę o miłości... Zobaczymy Profesorki z PWR bujdzie się bo nie wytrzymam

Fiku miku a ty co sądzisz??? Bo jak potem mam całe życie żałować że nie spełniłem marzenia....... No chyba że zakochał bym się w nauczycielce... Ale taki sex w szkole zawsze mi się marzył. Kurde kochał bym się z taką kiedy tylko bym mógł. Jeszcze ferie są to orgia w klasie............. Sam już nie wiem......

Gość manio ciekawski
Ja na tym forum, kiedyś przeczytałem, zdanie pewnej kobiety: nie chciałabym, aby mężczyzna ćwiczył na mnie. :D Coś w tym jest. Mężczyzna doświadczony, zazwyczaj jest bardziej pociągający dla kobiet. Nie chodzi wcale o typ Casanovy, ale o doświadczenie, nie tylko czysto seksualne, ale po prostu całokształt życiowego doświadczenia, którego erotyka, jest istotną częścią. Tak było, jest i będzie. To dla wielu kobiet, jest wręcz afrodyzjakiem. Oczywiście, że z różnych względów, emocjonalnych, także moralnych, religijnych, część (zapewne znacznie mniejsza) kobiet, będzie pragnęła mężczyzny bez doświadczeń seksualnych. Ich prawo, nic mi do tego, nie wyśmiewam, nie oceniam, ale nie moja to bajka. Właściwe jest też kobietom, zupełnie nie zwracać uwagi na przeszłość ukochanego (pomijam ekstrema w rodzaju, regularnego dziwkarza, playboya) wręcz myśleć w ten sposób: miał ich przede mną wiele, ale ja jestem tą najważniejszą.

Gość noooo raczej
"wręcz myśleć w ten sposób: miał ich przede mną wiele, ale ja jestem tą najważniejszą." - ja bym nie umiała tak myśleć! O nie!