Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka9090

puszcanie bąków przy analu

Polecane posty

Gość anetka9090

chciałabym spróbować z chłopakiem seksu analnego ale obawiam się jednej rzeczy. Moja koleżanka mi mówiła że za każdym razem po wyciągnieciu przez chłopaka penisa z pupy puszcza bąki;/ mówiła ze nie może ich powstrzymać, po prostu samo idzie. Czy każdy tak ma?

Gość raczej każdy...
bo pupa jest do s...a a nie do seksu.Wibratora użyj to nie będziesz miała problemu z bąkami.

Gość hjjhjh
nie ma czasu na prykanie jak masz kutasa w dupie.

nie nazwałbym tego bąkami... poprostu w trakcie penetracji penis wchodzi do środka wraz z powietrzem no a pozniej jakby nie bylo musi się ono jakoś wydostać... to normalne i często spotykane także nie powinnaś się niczym przejmować:) partner napewno zrozumie, nie ma w tym nic nie naturalnego... także się nie przejmuj i śmiało próbuj:p

nie nazwałbym tego bąkami... poprostu w trakcie penetracji penis wchodzi do środka wraz z powietrzem no a pozniej jakby nie bylo musi się ono jakoś wydostać... to normalne i często spotykane także nie powinnaś się niczym przejmować:) partner napewno zrozumie, nie ma w tym nic nie naturalnego... także się nie przejmuj i śmiało próbuj:p

Gość anetka9090
wiem, że zrozumie to i nie bedzie śmiał ale i tak jeśli mi też sie to zdarzy to bede czerwona ze wstydu jak burak.. a jest możlwy orgazm przy analu? chodzi mi o orgazm u dziewczyny