Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Budyn czekoladowy

Lubicie swije bratowe? Albo dziewczyny waszych braci?

Polecane posty

Gość Budyn czekoladowy

Ja swojej nie cierpie. Jest okropnie falszywa, obgaduje ludzi za plecami zeby pozniej sie do nich mizdrzyc. Do tego choleryk i nerwus.

jak mój brat się ożenił to mój mąż powiedział o nim że wpieprzył się pod towarowy , bratowa jest nieładna i wredna

Gość Budyn czekoladowy
Czemu mili faceci maja hetery. I na odwrot.

Gość do budyn czekoladowy
cos w tym jest co mowisz!! pewnie dlatego tak jest, że równowaga w przyrodzie musi byc, no a druga sprawa to taka ze siostry swoich braci czesto nie lubia swoich bratowych

Gość budyn czekoladowy
Ale ja sie chcialam z nia zaprzyjaznic. Ale sie nie da. Do tego jest wulgarna.

kolezanka mojego faceta tez chyba traktuje go jak swojego brata i rości sobie prawa do niego, bo mnie nienawidzi. jak to wszystko utrudnia... czy warto rozwiazywac taki konflikt jesli ta druga strona jest negatywnie nastawiona?

Gość Bydyn czekoladowy
Co innego kolezanka a co innego rodzina:O ja nie przejmowalabym sie zmija

Gość różowa Ms
nie,też za bardzo nie lubie,bo wpierdala sie w moja rodzine i chce mnie wygryźć,ale pociesza mnie fakt że moja siorka tez jej nie trawi;) z drugiej strony siostry mojego chłopaka tez za mną nie przepadają z wzajemnością,ale yebia mnie te szmaty:classic_cool:także widzisz,nienawiść jest chyba zawsze

masz racje, ale to jest przykre dla mnie... ja nikogo nawet takiej osoby, ktorej nie lubie nie potraktowalabym w taki sposób... ahh dużo by mówić, ale powiem tyle ze ona ma sile przebicia wsrod znajomych i w sumie to juz nikomu nie moge ufac, nigdzie nie czuje sie swobodnie

Gość yyyyy sorry
Dirty south - bo widzisz mile osoby maja tak zwykle. Rob swoje i tyle. Wczesniej czy pozniej ludzie sie poznaja na zmiji.

Gość jkdhfksdhf
moja bratowa to mół chodzący, niż zatrybi miną wieki... nie lubię

Gość Loreal Paris
Nie lubie:(jest wredna i nastawia mojego brata przeciwko naszej rodzinie. Bylam tego swiadkiem nie jeden raz. Ciekawe co gada za naszymi plecami. Do tego ciagle sie kloca.

Moja bratowa to psychopatka. Jej już nawet egzorcysta nie pomoże

Gość Loreal Paris
Mojej tez:(

Gość karolka05
moja to uwielbia wyciagac ode mnie informacje.. alee zawsze mowie ze nic nie wiem, przeciez nie bede oczerniala rodziny, ani przyjaciol, ani na brata nie bede kablowala... zawsze jak ona przychodzi to pytam brata co mam mowic jak bedzie pytala czy gdzies wychodzil :P

Gość mini milk
Ja tez nie lubie swojej. Tez stara sie ode mnie wyciagac info o rodzinie. Kiedys jej sie zwierzalam teraz juz nie bo przekonalam sie jaka jest falszywa.

Gość .,m.,m
ja dziewczyne mojego brata lubie. nawet bardzo. ona mnie tez. a siostre narczeczonego tez, z tym ze nie ma miedzy nami jakiejs niesamowitej chemii. jest po prostu ok, zawsze pogadamy , nic do siebie nie mamy ale przyjaciolkami nie ejstesmy

Gość anka ;d
ja swoja przyszla bratowa tez lubie, jest fajna :)

mam chłopaka, który ma brata bliźniaka, który to znów mnie nienawidzi, myślę, że chcę ich rozdzielić - tymczasem brat chłopaka jakby mógł to by u nas zamieszkał.. ma swoją kobietę i dziecko z nią a ciągle dzwoni do mojego faceta ( ok 6-8 x dziennie) i przyjeżdza po 3 razy na dzień, więc mu powiedziałam co o tym myśle.. powiedział do mojego chłopaka wychodząc od nas " mogę więcej nie przyjeżdzać, a tej kurwie powiedz, że ją zabije". Patry to jest mój chłopak i to ze mną chce założyć rodzine, więc po chuj mi ten jego brat się we wszystko wtrąca? można też nie lubić braci swoich mężów/chłopaków, a nie tylko bratowe...

mam chłopaka, który ma brata bliźniaka, który to znów mnie nienawidzi, myśli, że chcę ich rozdzielić - tymczasem brat chłopaka jakby mógł to by u nas zamieszkał.. ma swoją kobietę i dziecko z nią a ciągle dzwoni do mojego faceta ( ok 6-8 x dziennie) i przyjeżdza po 3 razy na dzień, więc mu powiedziałam co o tym myśle.. powiedział do mojego chłopaka wychodząc od nas " mogę więcej nie przyjeżdzać, a tej k**wie powiedz, że ją zabije". Patry to jest mój chłopak i to ze mną chce założyć rodzine, więc po ch*j mi ten jego brat się we wszystko wtrąca? można też nie lubić braci swoich mężów/chłopaków, a nie tylko bratowe...

Gość a co powiecie na to
Dziewczyna brata mojego faceta kiedyś przegrzebała mi wszystkie moje rzeczy- do czego się nieopatrznie przyznała. Oczywiście podczas mojej nieobecności

Gość mylitllepony^^
ja tam moze nie kocham ale lubie:) troce dziecinna ale przynajmniej uczcwia i sympatyczna zareczyli sie w sierpniu;]

Gość Malinowa herbatka z
Bratowej nie znosze, dziewczyne brata lubie. Bratowa to okropna, staro wygladajaca, niesympatyczna pudernica, ktora wszyscy w naszym malym miasteczku znaja z puszczalskiego prowadzenia sie. Jest wredna, roszczeniowa, niemila, niesympatyczna i okrutnie brzydka. Nie wiem, co moj brat w niej widzi, chyba jest idiota... A dziewczyna drugiego brata jest kobieta z klasa, mila, inteligentna, sympatyczna, wyksztalcona. Zyczliwa i nie zadziera nosa...

Gość gość
No ja mam taka szma**, ze tylko nóż w plecy i dowodzenia. Mimo iż jest to bratowa mojej babci to z niej taka kłamliwa su*a. Wykańcza ja nerwowo, gdyby nie jej mąż to bym dawno ja pobił.

Gość justa1989
u mnie sytuacja jest troche inna bo jestem z facecetem 6 lat i on ma brata i ten brat po roku znajomosci z Anka oswiadczyl sie i w maju slub. Nie znosze tej dziewczyny kiedys siedzialysmy z siostrami chlopakow przy stole i gadalysmy o d**erelach ja sie na chwile zamyslilam a ona z taka wyzszoscia i udawana troska przy wszystkich co martwisz sie ze Karol sie jeszcze nie zdeklarowal? no myslalam ze ja trzepne. Innym razem siedzimy w swieta i zazartowalam ze do slubu to moglabym isc bosa i wszyscy smiech a ona powazna mina i na caly glos Boże co za desperacja.... Nie nawidze suki

Gość gość
ja też mojej bratowej nie lubię, jest zakochaną w sobie wydmuszką, zarozumiała, do tego brzydka, nos jak klamka , wąsy itp

Gość gość
moja bratowa to takie lelum polelum, Zero wlasnego zdania, nawet jak ma inne niz moj brat to nie odezwie sie, tylko robic co on jej kaze...Zero samodzielnosci.....na szczescie nie zywie do nie niej jakies wielkiej nienawiesci, jest mi obojetna, wazne, ze sie z moim bratem dogaduje..