Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinka_polinka

ON NIE DOCHODZI

Polecane posty

Gość polinka_polinka

Hej, mam pewien problem i liczę, że moze ktoś z Was będzie mógł mi pomóc... Otóż od pewnego czasu spotykam się z nowym facetem, to jest jakieś 2 miesiące, dwa tygodnie temu pierwszy raz się kochaliśmy - on nie doszedł, sądziłam, że może za krótko, że nie chciał, bo robiliśmy to bez gumki, jakoś to tłumaczyłam, jednak w ostatni weekend wyjechalismy na 3 dni i... kochaliśmy się praktycznie non stop, z przerwą na jedzenie i kąpiel, dosłownie! kilkanaście pozycji + oral, a on nie doszedł... jeśli nie chciał kończyć we mnie wystarczyłoby przecież gdyby skończył mi do buzi, albo na mnie, ale nie... wcale! to dość frustrujące... dodam, że kiedy robiłam mu loda zobaczyłam, że jego penis nie jest jakiś mega sztywny (nie wiem nawet czy taki powinien być - wcześniej miałam jednego partnera i po prostu on taki miał), ale jego penis no... był dość miękki... na tyle, że podczas sexu ciężko go było wsadzić i on musiał sobie pomaga dłonią. Nie wiem czy wina leży po mojej stronie, czy może on ma problem z dojściem. Nie umiem zapytać wprost, może dlatego, że spotykamy się tak krótko mam opory. Jego penis był meeega sztywny dopiero w niedziele wieczorem!!! podczas 69, ale i tak nie doszedł... Co mogę zrobić zeby mu pomóc ? Czy to problemy z potencją ? On ma 27 lat, ja 20.

HE HE czemu sie nie zapytałaś?? ja bym powiedział hej Kotek czemu nie mozżesz sie spuścić, moze robie coś źle

Gość polinka_polinka
nie wiem sama... jakos mi glupio tak zapytac wprost

Gość madra kamilka
A on cwiczy na silowni? Jest takim miesniakiem?

Gość jyulip
pewnie przyzwyczaił sie do zaspokajania reką

Gość wielgus-wielgas
Haha jakie z was prostaki...jest to bardzo proste wytlumaczenie moja droga. Otoz twoj nowy chlopak z powodu stresu przed tym zeby tobie zaimponowac za pierwszym razem, (a zwlaszcza jak pojechaliscie sobie gdzies na te 3 dni i rzekomo bxzykaliscie sie nonstop z przerwą jedynie na kapiel/jedzenie), zazył jakichs srodkow na potencje..stawiam na tabletki przedluzajace stosunek/zel moze po kryjomu uzyl, albo jeszce lepiej zalatwil sobie viagre. Po tym jest to normalne ze pała "niby" stoi ale facet nie odczuwa z tego rzadnej przyjemnosci. Ciezko jest wtedy dojsc i inny symptom to jak mowilas fakt ,iz jego pala po jakims czasie nie jest sztywna..."niby" stoi ale jest dosyc miekka. To sa skodki picia wodki i uzywania srodkow na potencje przez zakompleksione cioty jak twoj nowy chlopak ;). Powiedz mu zeby odstawil te gowna i wtedy gwarantuje ci ze dojdzie, chociaz stosunek bedzie o wiele krotszy/tzn szybszy :) Pozdro

Gość sass
niestety moj facet ma to samo.Na poczatku bylo ok , ale ostatnie razy nic a nic, zero wytrysku.Dodam ze seks uprawiamy rzadko, raz na 2 tyg a mimo tego ne potrafi dojsc, lecz ma erekcje, jego penis zazwyczaj jest sztywny i twrady ale bez wyytrysku ani w oralu ani podczas seksu :/ Dodam ze nie pije alkoholu ani nie bierze dragow, wiec to nie z tym problem

Gość wielgus-wielgas
sass a jak dlugo mu stoi pala?jesli ponad 2h to bierze srodki ;) a jak nie to moze juz go przestals podniecac i facet robi to na sile :P

Gość holly_muuu
Mój tez tak, mial, albo nie dochodził w ogóle albo po kilku godzinach bzykania. Nie wiem czym to było spowodowane, ale po kilku tygodniach przeszło :) i do tej pory (4 lata razem) zawsze dochodzi :) moze faktycznie stres? pamietam, jak mój się na początku gapił w okno przy seksie - nie wiedziałam o co kaman, a po jakimś czasie przyznał się, że nie chciał skończyć po minucie i się tym dekoncentrował :P

Gość saaasssss
stoi mo tak do ok godziny, nie bierze zadnych srodkow wspomagających

Gość kloj
Boguśka to zupełnie odwrotny problem.

Gość polinka_polinka
ostatnio zauważyłam, że na sam widok mojego kolegi (przystojnego wg mnie) też nie miał płaskich spodni w kroku, czy mam się bać?

Bądź bardziej pewną siebie, podczas stosunku mow do Niego, opisuj co czujesz może to go nakręcił, jeśli jakoś wyjatkowo lubi anal to i tak reaguje na facetów to mozesz zacząć się obawiać

Gość Hikarii
Mam podobny problem. Znamy się 2 miesiące, kochaliśmy się dopiero dwa razy, nie dochodzi... Zazwyczaj po godzinie dajemy sobie spokój. Martwi mnie to. Do tego lubi bardzo mocny seks (dodam, że ma ogromnego, więc czasem cierpię...) A kiedy się kochamy i jemu się włącza stan "na ostro" ma taką minę zaciętą jakby chciał mnie przebić. Może naoglądał się za dużo ostrego seksu?

Gość gość
Może tak być, że się naoglądał. Trochę za bardzo niektórych te filmy "inspirują". Ja miałem problem z erekcją, ale po Erektonie wszystko działa, jak trzeba. Polecam.