Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujratatuj

Ślub na Cyprze?

Polecane posty

Gość Misssonia
Zakochana_Panna a jakie biuro Wam organizuje ślub???

Wła śnie ja kombinuje sama to sobie pozałatwiać. Dziewczyny, co to jest kwiaty, kolacja, kosz owoców? Za to nie warto płacić 10 tyś zł, bo tyle mniej wiecej wynosi organizowanie przez firme J awymyslilam ze kupe oddzielnie wycieczkę a swoją droga skontaktuje sie z ambasadą w wybranym kraju i umówię się na ślub. Poprostu wezmę go w trakcie wycieczki. To mnie wyniesie grosze bo ok 160euro+ wycieczka ok 3,800/2os. Top wszytskie koszta

Gość michałradom
witaj joasia29katowice można prosić o kontakt do tej agencji co Ci polka organizuje ślub na cyprze?? i jak wrażenia ?/

Gość gość
Ślub na Cyprze? Czemu nie :) powierz nam organizację tego wyjątkowego wydarzenia, aby pozostał na zawsze w Waszej pamięci. Zapewniamy kompleksową pomoc w organizacji ślubu. Zapraszam na naszą stronę www.slubzagranica.pl. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania.

Gość gość
Joanno czy mozesz powiedziec jak wrazenia po slubie na Cyprze?

Gość gość
dziekuje za linka. ja biore slub w Larnace, slubu bedzie mi udziała polski ksiadz i caly czas szukam m-ca na slub cywilny. Decyduje sie chyba na pobyt w hotelu princessa beach bo ma dobre opinie. Czy ktos moze polecic gdzie wziasc na plazy slub cywilny w larnace?

Gość gość
dziekuje za linka. ja biore slub w Larnace, slubu bedzie mi udziała polski ksiadz i caly czas szukam m-ca na slub cywilny. Decyduje sie chyba na pobyt w hotelu princessa beach bo ma dobre opinie. Czy ktos moze polecic gdzie wziasc na plazy slub cywilny w larnace?

Gość gość
kto organizuje Wam ślub? na własną rękę?

Gość lejdini
Hey! Mieszkam na Cyprze już 3 lata. Tutaj też brałam ślub. Zapraszam na moja autorską stronę, gdzie znajdują się wszelkie niezbędne informacje na temat ślubu na Cyprze a także atrakcji turystycznych na wyspie, kuchni cypryjskiej, historii i informacje praktyczne: https://cypr.link

Gość gość
Hej właśnie rozważamy ślub na Cyprze- kościelny z polskim księdzem i cywilny na plaży. Sporo już czytałam na ten temat. Ale będę wdzięczna za wszelkie praktyczne wskazówki od osób które maja juz to za soba. Interesuje mnie m.in. jak wyglada sprawa jesli organizowac wszystko samemu?? Ile i gdzie sie płaci jesli chcemy ślub na plazy nie bedacej wlasnoscia hotelu? Gdzie mozna wynajac łuk z kwiatow lub "budke".. Jakie plaże, miejsca polecacie. Pozdrawiam serdecznie