Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akrylowa

pytanie z innej beczki ale może tutaj ktoś pomoże?????

Polecane posty

Gość akrylowa

Czy ktoś zna jakiś sposób? Kupiłam sweter na allegro. piękny fason naprawdę , kolor brąz ale ten brąz mi nie leży całkowicie. Chce go przyciemnić, dodać ciepła. Wiem że akrylu nie zafarbuję normalna farbą bo jego można prać do 30 stopni a farby przeważnie trzeba gotować. I tak myślę: może by tak farbą o włosów spróbować? Może ktoś to już próbował? Jak myślicie złapie kolor?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
Jezu.... Farba do jajek sprobuj....

:D Myślę, że złapie kolor, bo kilka moich rzeczy już złapało i to na ament. :( Ale nie wyobrażam sobie, zeby ten kolor byl równomierny i dający się przewidzieć. Farbuje włosy ciemnymi koroami, ale na tkaninach odcień jest dużo jasniejszy i zupełnie inny niz farby.

Gość akrylowa
no właśnie wiem że może wyjść nierównomiernie. Ale chyba wole tak niż zostać przy obecnym kolorze:(

Ale nie masz pewności czy ten kolor nie będzie jeszcze gorszy. Ja wolałabym od razu wyrzucić ten sweter, przynajmniej zaoszczędziłabym na farbie.

Gość akrylowa
tyle że ten sweter kosztował 70 zł.......:/ :( i wyrzucić go okropnie szkoda. Ale może masz rację

Gość hm hm hm hm hm hm
ciekawy pomysł z ta farba do włosów:)

Gość blaksam4
moze lepiej odsprzedaj a kup sobie nowy? Zmarnujesz go i potem ani nie sprzedasz ani go nie założysz