Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam chleb

jem chleb dotąd az sobie nie pojem i

Polecane posty

Gość uwielbiam chleb

na ile mam ochote i codziennie rano zjadm na sniadanie pól chleba razowego albo z pelnego ziarna , albo na zakwasiw ( ok 8 kromek) jem z tym na co amm smak , np teraz zjadalm 2 z pasztetem sojowym ,, 3 z dzemem , i reszte z boczkiem chudym ( namieszalam); nie wiem ile to kalorii ale jem dopoki nie pojem sobie , i potem nie jem bo bie jestem glodna do 15 godz a jem ok 9 rano czasem wczesniej , i jem lekkie już jedzenia bo nie chce mi sie jesc do wieczora i chudne i tak , moze temu ze ten chleb jem tylko rano, i go spale w dzien do wieczora , nie cwicze wogole tylko spacery jakies lazenie po m iescie itp. wiec mysle ze chleb ciemny zjedzony rano nie przyczynie sie do wzrostu wagi

Gość ytrnania
hej , jak tez mam , tylko ja z rana jem to co chce ile chce dokad nie bede miała dośc i potem dopiero po południu cos zjem i ok 18 ostani raz i tez waga mi nie rosnie; trzymam sie zasady jedzenia jak krolr obiad0 podziel sie z sasiadem , kolcje oddaj wrogowi nawet przez miesiac zlecialo mi 1,20 :) wiec po co mi dieta ?

Gość ytrnania
i nie mam wogole nadwagi waze 60 kg przy 172

Gość llllkjhgf
a ja zjem z 20 pączkow i tylko paczki w czwratek

Gość llllllllllllllllnnnnnnnnnn
hihi ja tez zjem duzoooooooooo