Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BananyImaliny

Śniadania w McDonalds-lubicie?

Polecane posty

Gość BananyImaliny

Mm ja uwielbiam tego hamburgera z jajkiem i bekonem..pychota ! A wy co lubicie stamtąd? :-) Czy wolicie swojskie śniadanie? Co jedliście dziś ? :-)

Gość BananyImaliny
Podbijam. :-)

śniadanie w mc donaldzie to tragedia. że w ogóle się do czegoś takiego przyznajesz. Nie dość że niezdrowe to jeszcze będziesz wyglądać jak ludzik z michelin. nie rozumiem tej mc donaldowej, wiejskiej mody. Przyjezdza ktoś ze wsi i myśli że ten mc donald to nie wiadomo jakie aj waj. Nie dość że tanio nie jest to jeszcze syf. Popatrz jak wygląda to twoje pyszne mięsko z mc donalda http://ecostam.blox.pl/resource/tumblr_l9hc319GNU1qar86bo1_500.jpg rzygać się chce

To mięsko to 100% drób - nóżki, dzioby, ścięgna, zmielone kości, oczy, języki i wszystkie flaki! Zamiast jeść w mc syfie naucz się lepiej zdrowo odżywiać - pomysł na zdrowe śniadanie http://goo.gl/AdlrV

Ja też lubię :) ale tylko dwa razy jadłam, bo w ogóle rzadko chodzę w takie miejsca,a juz rano calkiem.

Gość Armataaaaa
popieram Alicje. tam jest samo scierwo, niezdrowe, tluste, chemiczno-odpadowe:-O w to miejsce wolalabym banana sobie kupic i zjesc albo kilo jablek niz takie scierwo z MOMu i calej tablicy Mendelejewa :-O

Gość akashanet
nie jem w mc donalds, bardzo rzadko jak idę do pracy i jest wielki mróz wstąpię na kawę i jeszcze rzadziej ciastko z jabłkiem lub wiśnią. latem zdarza się, że zjem loda z mc donalds, ale tego najwyklejszego

Gość qqqqqqqQQqqqqqq
NIE CHCIALABYS WIEDZIEC Z CZEGO JEST ZROBIONA BAPKA JAJKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJAK SA Z BUTELKI; SPROSZKOWANA MASA ZMIESZANA Z CHEMIKALIAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MIESO CIEZKO OPISAC; ALE ZMIELONE TAM JEST WSZYSTKO CO MA ROGI I KOPYTA ;ZEBY MIALO LADNY KOLOR DOLEWA SIE BARWNIKA CZERWONEGO;WTEDY WYGLADA NA SWIEZA WOLOWINE; DO KANAPEK Z KURCZAKA SA ZMIELONE NAWET SKORY KOSCI I WNETRZNOSCI; LUDZIE CZY WY WIECIE CO JECIE W MC??????????????????? FRYTKI SA ROBIONE Z MACZKI ZIEMNIACZANEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZADNYCH KARTOFLI; PO ROZMROZENIU TYCH "PYSZNOSCI" MIOZNA SZOKU OSTAC

Gość Crybabycry
Ludzie,co wy pieprzycie, McDonalds to wieloletnia tradycja,obrzydzacie tylko ludzi jakimis niestworzonymi rzeczami,sam tam pracowałem i widziałem to jedzenie,jest zdrowe i prawdziwe!

Gość szalala1
Pracowalam tam i zgadzam sie z ty, ze tam sama chemia + panierka do nagetsów ma tylko 49% miesa aha i jajka do niej sa mielone cale... ze skorupkami. Smacznego:P

te śniadania są okrutne, ostatnio pędziłem na zawał do mc drive bo zbliżała się 6:00 no i oczywiście nie zdążyłem :) byłem równiutko o 6 i ta pipka już mi nie chciała sprzedać ćwierćfunciaka z serem , tylko ten śniadaniowy chłam

Gość qqqqqqqQQqqqqqq
Crybabycry Ludzie,co wy pieprzycie, McDonalds to wieloletnia tradycja,obrzydzacie tylko ludzi jakimis niestworzonymi rzeczami,sam tam pracowałem i widziałem to jedzenie,jest zdrowe i prawdziwe :D:D:D pewnie tradycyjne smietnisko i pochlaniacz fabrycznych odpadow ---SMACZNEGO------------

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czasami ,ale rzadko . śniadanie powinno byc zdrowe i swieze

Gość Japierdolekurwahahaha
Shahahahahhahahahahahagahaahayahayagagaga a najbardziej mi sie podoba z tymi jajkami ze skorupkami ale tepa dziwka ahahahaaaaaaaaa

Gość WAZNE PYTANIE 89o09
Wolę jedzenie z KFC :) albo Salad&Co ale w Mc też zjem ale bardzo rzadko...

Gość przymulony ten dzien
na zachodzie masowo praktykuje sie rodzinne sniadania w Macu , taka tradycja :classic_cool:

Ja tam byłam ostatni raz miesiac temu i moja noga wiecej tam nie stanie.Kupiłam sobie Wieś Maca.Mięso było tak słone ,że szok.Zjadłam.Po 2 godzinach zaczał bolec mnie żołądek a godzine pożniej za przeproszeniem srałam i rzygałam dalej niz widziałam.W ubikacji nie wiedziałam czy mam siąść czy nachylać się nad nią-jednocześnie leciało mi górą i dolem.I tak cały dzień,az do póżnego wieczora :O Teraz nawet na sama myśl o MCDonalds zbiera mi sie na wymioty! Nie kupię juz tam nic!!!!

Gość gagasgasfhahafh
ja też

Gość diviannna
musze powiedziec ze ludzie którzy wierzą w to ze jedzenie z fast fodow jest zdrowe sa naprwde idotami

Gość pfffff
a ja jem w macu 7-10razy w tygodniu. nie mam nadwagi. jestem raczej szczupła. i żyje.

Gość devcrvrvbr
poki co to zyjesz, fuj smacznego bleee, ps. zbadaj sobie poziom cholesterolu

Gość ja pijam tam kawe
i jem mcflurry z lionem, są pyszne. czy je też mi obrzydzicie? ;)