Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyuzdana Ona

kreca mnie dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość Wyuzdana Ona

hey dziewczynki!mam pytanko bo nie wiem czy tylko ja jestem taka dziwna.. strasznie mnie kreci gdy moj facet dochodzi mi na twarz jak leze na plecach tak zeby jak najmniej jego soczkow sie zmarnowalo:D lubie tak samo prosto na jezyczek i na piersi tylko tak zeby on sobie kierowal maszyna a wtedy i on jest jeszcze bardziej zadowolony.. czuje sie wtedy taka jego suka :)lubi to ktoras z was? jesli macie jakies inne ciekawe zboczenia zwiazane z szczytowaniem faceta to chetnie poslucham i wyprobuje w najblizszym czasie:)

Gość gen.tel.men
mmmm chciałbym żebyś była moją suka :-) uwielbiam to co opisałas,szkoda że tak mało dziewczyn tak lubi a to przeciesz fajna zabawa.wskocz w sexy bieliznę szpilki i niech strzela na te ciuszki a ty wal go mocno :-)

czyli lubisz jak facet na koniec wali sobie konia zamiast skończyć w tobie ?? okropieństwo :-/

Gość napisał to facet
i w dodatku nie Polak, jakie błędy, jaka składnia, jakiś koleś nauczył się ledwo co polskiego i szuka sobie Polki do zabawienia. Daj sobie gościu na wstrzymanie. Search for the partner somewhere else dude.