Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiah

Proszę Was o pomoc..

Polecane posty

Gość klaudiah

Dziewczyny mam problem , ostanio próbowałam współżyć z facetem nie doszło do przerwania blony( jestem dziewica) ale boje sie że mogłam zajść w ciąze , nie było zabezpieczenia i wytrysk był poza ... myśle że jakimś cudem mogłam zajść w ciąze , strasznie sie boje

Gość TakaSobieIdealnaJa
po co już się bawisz w seks? Najpierw poczytaj książki i dorośnij a dopiero bierz się za seks

Gość klaudiah
nie uważam sie za dziecko , no i nie sądze żebyś Ty w moim ieku była jakas doświadczona

Gość izkawn
Jesli nie doszło do przerwania błony to znaczy ze nie było stosunku ;-)wiec niema się czym martwic

Gość TakaSobieIdealnaJa
izkawn mylisz się, ponieważ niektóre kobiety mają tak elastyczną błonę że nie zostaje przerwana podczas 1 seksu, poza tym błona nie jest nieprzepuszczalna

Gość klaudiah
a ja czytałam że błona przepuszcza , wiec jeśli mam miesiaczke to plemniki mogły tez sie dostać

Gość izkawn
to moze inaczej.Czy wsadził w ciebie penisa? bo zrozumiałam ze prubowali uprawiac sex a nie ze go uprawiali.Jesli penis był w pochwie to jest prawdopodobieństwo ciąży i zostało ci czekac na @ i na przyszłoś pomysle o zabezpieczeniu.I jeszcze jedno naucz sie liczyc dni płodne to tez nieraz pomaga;-)

Gość klaudiah
i dodam że miesiaczka mi sie spóźnia ,strasznie sie boje

Gość klaudiah
no tak wsadzał , ale nie spuścił sie do środka ... i kazałam wyjac po chwili bo mnie bolało takze za duzo nie włożył bo czułam bół

Gość izkawn
czyli malutkie prawdopodobieństwo jest jesli masz dni płodne ale niema co panikowac musiała bys miec naprawde wiellkiegooo pecha aby zaciązyc przez takie cos

Gość hahahahahahihihihhahahahaha
Klaudiah wyluzuj się, bo stres też może opóźnić miesiączkę, a następnym razem pomyślcie o zabezpieczeniu

Gość klaudiah
dziękuje Ci , strasznie sie boje jeszczeokres mi sie spóźnia

Gość klaudiah
słyszałam że w tym płynie co facet go ma wczesniej też są plemniki i tego sie boje ..

Gość klaudiah
a jeśli nawet by przerwał błone to jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąze ? nawet jesli sie nie spuscił w środku ?

Gość izkawn
czy masz błone czy nie prawdopodobienstwo jest takie same.z tym płynem masz racje są tam plemnik dlatego mowiłam zebys policzyła dni płodne.ale nie stresuj sie napewno nie jestes w ciąży a organiz płata ci figle zebys następnym razem pomyslała.porozmawiaj z mamą że zaczynasz wspułżyc i iccie po tabletki ;-)

a ja dodatkowo proponuje byś zakupiła test ciążowy i sprawdziła co wyjdzie :)

Gość mama córeczki
Po co drugi raz zakładasz ten sam temat?????????????????????? Oczywiście że możesz być w ciąży...nawet jeśli nie było wytrysku. Jest coś takiego jak preejakulat, który często właśnie takie niedoświadczone dziewczynki jak Ty zapładnia, bo nie wiecie że coś takiego istenieje. Co ma w ogóle do rzeczy, to że jesteś (a właściwie byłaś) dziewicą?? Nawet jeśli facet dotknął Cię penisem przy wejściu do pochwy, to możesz zajść w ciążę, bo błona nie jest przeszkodą. A skąd wiesz że masz jeszcze błonę dziewiczą? Nie każdy odczuwa jej pęknięcie jako jakiś ogromny ból i nie zawsze też towarzyszy temu krew.

Gość izkawn
do mama córeczki mam nadziej ze tak brutalnie nie rozmawiasz ze swoją córka bo o takich sprawach to trzeba troszke z uczuciem ;-) hihi

Strasznie bezczelna kobieta ... ciekawe czy była taka doświadczona w moim wieku haha