Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnezwierzątko

OBCINANIE PAZURÓW PSU

Polecane posty

Gość czarnezwierzątko

Może to niecodzienny problem, ale nie wiem co mam robić. Mój ratlerek nie daje sobie obciąć pazurów, chce mnie ugryzc i warczy. Mam specjalne cążki do obcinania pazurów dla psa i chcę tylko troche skrócić pazury, bo mam juz porysowane schody w domu i inne przedmioty. Miał ktos podobny problem z nerwowym ratlerkiem ? :O jak go przekonać zeby dal sobie obciąć pazury ... :(

Gość idz to weta
to nie kosztuje duzo a tak na marginesie to myslalam, ze pazury obcina sie tylko niewychodzacym kotom

Oczywiście,że psom też się obcina...Idź do weta, on to zrobi szybko i sprawnie, skoro y nie dajesz rady.

Gość czarnezwierzątko
hm.. będę musiała poszukać jakiegos dobrego, bo u mnie w miasteczku juz bylam i pan powiedzial.... ehh ze on nie da rady bo boi sie ze go ugryzie (nie skomentuje tego nawet). Ma juz tak długie pazury, ze wydaje mi sie ze jemu to przeszkadza, bo sam zaczyna je obgryzać, komicznie to wygląda, a obciąć sobie nie da :)

Gość Mama Mgławicy Andromedy
Mój też sobie nie daje, ale u veta jest spokojny bo chyba trochę się boi tej kobiety, ja go trzymam i jest ok :) 10 złotych płacę a mam spokój na jakiś czas i niepodrapane ręce :)