Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo po co żyć?

Mój mąż i ja - nasze dizecko , smutna historia

Polecane posty

Gość taaa jasne
Same je sobie gmatwacie na wlasne zyczenie! I nie mow, ze nie jest proste. Wystarczy, ze ma kogos, do kogo moze isc. Bo gdyby naprawde chciala zmienic swoje zycie, to nie ma zadnego problemu. Wiem, bo sama odeszlam od faceta bedac w ciazy, wiec nie wciskajcie kitow, ze sie nie da.

Gość taaa jasne
Ale widocznie woli bic bita za dach nad glowa i zarcie.

Gość AUTORKO MIALAM TO SAMO I..
ja cie rozumiem autorko doskonale,latwo sie doradza i krytykuje kiedy samej niejest sie w takiej sytuacji i jeszcze z nikad pomocy

Gość AUTORKO MIALAM TO SAMO I..
a ma isc pod most ?

Gość straciłam syna przez takiego
samego gnoja. Uciekaj!!!!!!

Gość jsp
a dlaczego ona ma isc???? załozyc dziadowi niebieska karte, zbierac dowody, donosic, dzwonic na policje, chodzic na obdukcje i potem zadac sowjego. jak koles nie docenia tego co ma i objawia chore rzadze to niech poniesie konsekwencje i zapewni jej byt, mieszkanie, alimenty....za3wsze jest wyjscie

Witaj. Przeczytałam Twój topik i jestem zdruzgotana !! Staram sie postawic w Twojej sytuacji i zrozumiec Cie dlaczego nie chcesz od niego odejść, ale jakoś nie potrafie znaleść odpowiedniego argumentu na to by zostać przy nim. Dziewczyno!! -----> skoro teraz jest tak jak piszesz, że uderzył Cię (w ciąży!!!!!!) to uwierz jak urodzisz nie bedzie lepiej tylko gorzej... Facet wie, że ma nad Tobą kontrolę, że się go boisz. Teraz jego tok rozumowania jest taki, że Ty od niego nie odejdziesz za nic w świecie, bo sie mu podporzadkowałaś i temu robi takie rzeczy, myśli, że może wszystko!!. Ty wgl wyobrażasz sobie co może być za kilka lat ?? Uciekaj póki możesz!!! Jest tyle naprawde dobrych facetów na świecie, a Ty siedzisz przy takim huju!!! Znajdziesz szczeście u boku innego faceta. Pozdrawiam.

a w sumie jak zostaniesz przy nim to zrozumiesz swój błąd dopiero po jakimś czasie. Życie Cie nauczy....

Gość bo po co żyć?
uderzył mnie z tak błahego powodu, że aż wstyd się przyznać. Jak pisałam wcześniej pracujemy razem i nie chciałam iść do pracy na 8.00 tylko na 9.00 bo od tej godziny otwieramy firmę./ a że on jest pracoholikiem i dla niego najważniejsza jest praca zaczął na mnie krzyczeć i mnie uderzył

Gość to mamy ja klepac po
plecach i pocieszac ? Co to zmieni ? Jej maz jest ok, tylko czasem ma napady, wiec ona jakos to przeboleje, bo przeciez nie ma pieniedzy i dokad pojsc.

Wiec idziesz na urlop macierzynski, bo przeciez na jakichs warunkach jestes zatrudniona u meza??Czy na czarno mu pomagasz ?:O Masz rodzine jakas ?

Gość bo po co żyć?
nie jestem głupią babą, która pozwala na takie coś. Ale nie należę też do odważnych przebojowych kobiet, które nie dadzą sobie zrobić krzywdy... Najłatwiej jest kogoś skrytykować i ocenić jego zachowanie, bo ma się fajnego męża, który kocha, szanuje i przy którym czuje się bezpiecznie. Ja tego nie mam niestety i może za długo zwlekałam aby od niego odejść, może dawałam za dużo szans i wierzyłam że już będzie inaczej...

Kazdy powod dobry a dalej sie ludz 🖐️

przepraszam, że spytam, ale on uderzył Cie w twarz ? czy gdzie ? temu pytam, bo zastanawiam sie czy np nie zrobił cos dzidzi.

Gość bo po co żyć?
mam swoją działalność i mąż ma swoją ale bardziej rozwinęła się jego bo od dwóch lat mu pomagam, ale on tego nie dostrzega,..

Gość bo po co żyć?
w twarz,a z mała mam nadzieję że ok, kopie w każdym razie...

ja tez raz wierzyłam, że bedzie inaczej - nie bylo - nie ma sensu sie łudzić.

ale co ty gadasz ? Pisaly ci wczesniej dziewczyny, ze byly w takich samych sytuacjach i by ratowac siebie i dziecko, odeszly a ty tu wyskakujesz, ze latwo doradzac!!A latwo jest przyjmowac klapsy na twarz bedac w ciazy ? Kobieto!Ogarnij sie!Nie trzeba byc przebojowym,zeby odejsc, co to ma do tego????Trzeba byc zdrowo myslacym czlowiekiem po prostu.

Wiec skoro masz swoja dzialanosc, to gdzie problem ?????????

Facet nigdy nie powinien uderzyć kobiety - tym bardziej mając taki powód !!! a to, że jeszcze w ciąży jesteś to już lekka (!!!!!!) przesada.

Kopie, bo pewnie skopalaby dupsko temu frajerowi albo tobie, ze sobie tak pozwalasz :o

Kochana, dzwon a niebieska linie, ale juz !!!!! Skoro nie masz odwagi odejsc teraz, to chociaz "rob" mu juz kartoteke- bo niestety ale czuje, ze kiedys albo bedziesz zmuszona odejsc ze wzgledu na dziecko, albo on wyrzuci Cie w srodku nocy z malym dzieckiem z mieszkania. Wtedy juz bedzie mial odpowiednia dokumentacje, i dostanie zakaz zblizania/ ZK. Cokolwiek, dzieki czemu bedzie Ci sie zylo latwiej. Jedz, ale juz na obdukcje. Po sprawie poinformuj go o tym, ze kazdy kolejny wypadek bedziesz w ten spoosb dokumentowac. Dziwie sie Tobie ze z nim jestes/

mój mąż znów dziś mnie uderzył rano, a jestem w piątym miesiącu ciąży. Boże dlaczego ja z nim jestem ? co mnie czeka? mnie i naszą córkę Dlaczego to cholerne życie musi być takie niesprawiedliwe. dlaczego małe nienarodzone dziecko musi przeżywać już taką tragedię. Żal mi jej i żal mi siebie, żałuję że nie odeszłam od niego a pozniej piszesz, ze jest ok :O Takich rodzicow powinni zamykac albo kastrowac!!Ani on nie szanuje dziecka, ktore w tobie rozwija sie, ani ty!!!!

Gość bo po co żyć?
mam swoją działalność, która ledwo co kuleje bo gdy otwieraliśmy biznesy cały czas rozkręcaliśmy jego firmę. Moja była tylko takim dodatkiem... Wszystko kręciło się w okół jego kariery, nawet ja w pewnym momencie zapomniałam o sobie.. Jego branża jest po prostu bardziej opłacalna i dlatego tak było.

Ale ona tego nie zrobi, nie rozumiecie?!!!Bedzie tylko zalic sie na kafe za kazdym razem kiedy dostanie od niego!!!!

Gość n nb
Nie odchodz od razu, kiedys kiedy bedzie sspokojny zapytaj mu sie (ale spokojnie ) dlaczego cie uderzyl, i powiedz co czujesz ze bardzo cie zranil wtedy,alenie kloc sie tylko to ma byc spokojna rozmowa

Zadaly ci dziewczyny pytanie czy masz dokad pojsc. Czy masz matke, siostre, kogos.

Gość bo po co żyć?
trochę przesadzasz, jak ja nie szanuję dziecka, gdzie mam iść co? w piątym miesiącu ciąży? gdzie ? co z moją pracą? może dla ciebie to takie łatwe, najwidoczniej ja jestem nieudacznicą. Ale nie mów mi że nie szanuję mojego dziecka, bo jest dla mnie wszystkim co mam

piszesz, że tylko przebojowe kobiety zostawia takiego huja ... --------------> otóż mylisz sie NIE PRZEBOJOWE TYLKO ROZSADNE !!! ZAPAMIETAJ TO SOBIE