Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocomukamann?

MAM FIGURE LATYNOSKI MÓJ FACET KAŻE MI SIE ODCHUDZAĆ!!!!!

Polecane posty

Gość ocomukamann?

nie wiem o co mu chodzi na początku sie mna zachwycał a teraz cały czas słysze czemu sie nie odchudzam,zwariować można mam ogromne powodzenie wśród mężczyzn ludzie zaczepiają mnie i pytają czy jestem polką moje wymiary 97/62/97 mam 165 cm wzrostu egzotycznąś twarz jego koledzy cały czas mnie komplementują nie mam tłuszczy ani nie wyglądam grubo o co mu chodzi przedtem sie cieszył że ma taką laske a teraz sie ciska i wali jakieś krzywe teksty

Gość leriwgnerigui
a jaka to jest figura latynoski?:P

Gość piotruśśśśśśśśś pan
może ma dość zainteresowania jakie wzbudza twoje ciało mówi to poprostu z zazdrości o ciebie

Gość ocomukamann?
figura latynoski szczupła talia ramiona łydki ponątny biust,pypa,uda to cała ja + egzotyczne rysy twarzy przedtem strasznie sie mna podniecał wystarczyło że zobaczył kawałek mojego cycka i mu stał teraz też tak jest ale coraz częściej wspomina o odchudzaniu problem w tym że mam taka budowe i nie bardzo z czego mam sie odchudzać

Gość może mu sie znudziłaś
i teraz wolałby pobzykać kościstą blondynę

Gość ocomukamann?
kolor włosów zmieniam co jakiś czas teraz mam ciemny blond farbuje sie też na brązy i czernie on rudych nie znosi ja juz sama nie wiem koleżanka mówi żebym go nie słuchała bo on jest zazdrosny i tyle w sumie nigdy nie dałam mu powodów do zazdrości nie ubieram sie ani nie zachowuje wyzywająco

Gość Esmeralda late late
To bycie grubym nosi nazwe "ponętna figura latynoski" :D dobre!

Gość maczooooooooooo
chuj go strzela z zazdrości i tyle każdy facet marzy o takiej boskiej kobiecie daj mu do zrozumienia że jesteś tylko jego to przestanie pieprzyć jak potłuczony od razu

Gość gursew
zmień faceta skoro nie akceptuje Cię taką, jaka jesteś. Pewnie faciu ma jakis problem ze soba.

Gość zawsze chcialam tak abyc
ja pierdole 😭 zazdroszcze 😭 wklej jakas fotke :D :)

Gość TakaSobieIdealnaJa
Rzuć go i będzie problem z głowy, wielu pewnie marzy o takiej kobiecie jak Ty :)

Gość ocomukamann?
pisze z roboty nie mam tu zdjęć mam figure podobną do sofi vergary tylko troche mniejsze piersi

Gość Esmeralda late late
Jeżeli masz tylko 165 i prawie 100 w biodrach to jesteś gruba, nie ma innej możliwości. Ja mam 170cm w biodrach 94, a piersi 95. Nie wydaje mi się ze wygladasz tak rewelacyjnie jak mówisz ;)

szkoda chcialam zobaczyc ta róznice 35 cm :D

Gość Esmeralda late late
qurwa powraca odezwała sie esmeralda zazdrosna szmata dla której shakira i eve mandes jest gruba maciora to szczegół ale nikogo nie obchodzi zdanie zazdrosnych szmat załóż temat o anoreksji,rzyganiu i niepowodzeniu wśród płci przeciwnej hahaahha To dojebałaś z innego nika :classic_cool: napisałam p[rawde jestem wyzsza mam kilk cm mniej wiec doskonale wiem ze karzeł 5cm niższy o setce w biodrach to prosiak, a nie figura latynoski :classic_cool:

nie moze byc gruba skoro ma 62 w tali ;)

Gość ocomukamann?
jak wróce do domu wkleje jakieś zdjęcie jeszcze niedawno mówił że nie miał tak sexownej kobiety ja mam 22 lata on jest 12 lat starszy jesteśmy ponad 2 lata ze sobą cały czas łapał mnie za piersi i pupe inicjował igraszki pokazywał co moje ciało robi z jego męskości anie mógł sie opanowac trzymać rąk przy sobie a teraz nawet do mnie nie podchodzi nie przytula nawet śp w osobnym pokoju sex raz na 2 tygodnie byle jak on dużo pracuje na bank mnie nie zdradza może to zmęczenie no ale po co sie czepia?

Gość no coz...........
Ale Sofia Vegara jest bardzo szczupla, ma raczej chlopieca budowe ciala

Gość sgkjhg;oisu
ja mam 175 wzrostu, w talii tak samo, 62 biodra 94 i cyc też. No i się trochę odchudzam, bo moje uda i tyłek są duże. Może nie tyle chudnij jak ci z tym dobrze ile zacznij ćwiczyć?

Gość matrix ewolucja
Wyobrażnia ją poniosła nie ma 62 w tali tylko z 85

Gość matrix ewolucja
sgkjhg;oisu A jesteś 10cm wyższa. To ona grubaska

Gość maczooooooooooo
esmeraldo może tego nie wiesz ale kobiety które mają tyle samo w tyłku ale inny wzrost różnią sie od siebie diametralnie autorka jest niższa od ciebie i zbudowana proporcjonalnie a do tego nie ma wielkich łyd i obwisłych ramion przyrównak kim karsaschian z 164 cm do joasi liszowkiej 173 cm ich wymiery są podobne ale to kim jest sexowna i ponętna kobieto milcz i podziwiaj

Gość maczooooooooooo
sofia słynie ze swoich kształtów więc nie pisz idiotko że ma ckłopięcą figure chłopięca to jest kate moss a nie ona

Gość śmeich na sali?
też mi się tak wydaje gdybys byla tak idealna (na jaką sie opisujesz?) mysle ze facet by nie kazał Ci sie odchuidzać...60 cm w talii 100 w biodrach i duzy cyc..nie zbyt ladnie to wyglada... ze masz ogromne powodzenie- w to tez nie chce mi sie wierzyc..koloryzujesz..moze i wiekszosci facetom podobaja sie duuze cycki ale to tylko na chwilę?

Gość sgkjhg;oisu
oj tam dajcie dziewczynie żyć. Ja np zawsze byłam chudziuteńka i tylko taka budowa mi pasuje- natomiast moja sąsiadka podobnych wymiarów co autorka i bardzo apetyczna- ale apetyczna tylko dlatego, że nic się u niej s=nie trzęsie, ciało ma zwarte i umięśnione- taka budowa mocniejsza. Autorko- może zmień faceta- nie dość, że jakiś starawy. Dla 22 latki to trochę jest już pryk.

Gość Esmeralda late late
maczooooooooooo esmeraldo może tego nie wiesz ale kobiety które mają tyle samo w tyłku ale inny wzrost różnią sie od siebie diametralnie autorka jest niższa od ciebie i zbudowana proporcjonalnie a do tego nie ma wielkich łyd i obwisłych ramion Rozumiem że widziałeś ;) Ja też ma szczupłe nogi i nic mi nie wisi, a stwierdzilam fakt.

Gość śmeich na sali?
sama piszesz tylko seks seks? a gdzie tu są uczucia.?? facet Cie w ogóle kocha...stale piszesz o cyckach..chyba traktuje Cie przedmiotowo..sorry ale masz 22 lata i po Twoich wypowiedziach nie bardzo poukladane w głowie