Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocomukamann?

MAM FIGURE LATYNOSKI MÓJ FACET KAŻE MI SIE ODCHUDZAĆ!!!!!

Polecane posty

Gość śmeich na sali?
ocomukamann? masz tak fantastyczne..ze facet nie chce Cie dotykac, to jest tak fantastyczne ze az fantastyczne nierealne! a jezeli teraz jest jakims cudem tak fantastyczna to ze masz pokarm jak zejdzie za jakis czas to bedziesz pewnie miala nadal tak fantastyczne cycki

Gość Esmeralda late late
Ludzie, ale zazdrościć czego?! Tego ze ktoś napisał że wyglada cudownie?! A ja napisze że mam dziecko z Jay-Z i co pozazdrościcie mi?! ;) Ja nie mam kompleksów, i dlatego uważam że normalna ladna kobieta nie ma parcia na podkreslanie swojej atrakcyjności bo po co????

Gość o matko .....................6
przy twoim wzroscie z tymi wymiarami masz delikatnie mówiąc wielką tłustą dupe no ale jak to wy potraficie wszystko ubrac w piekne słowa ... figura latynoski równa się tłuste dupsko odchudzaj się odchudzaj a nie fochami strzelasz prawie 100 cm w biodrach masakra jakas

Gość OnaZgrabna
Nie ma czego zazdrościć :)

Gość śmeich na sali?
ocomukamann?-kumasz? c co napisałam?? czy twoje wspaniale latynoskie kształty nie ogarniają tego?

Gość śmeich na sali?
qurwa powraca TO W JAKIM NUMERZE BYLAS??

Gość śmeich na sali?
TAKA SLICZNOTKE JAK TY CHETNIE ZOBACZYMY

Gość OnaZgrabna
autorka i qurwa już sobie odpuściły pewnie ;)

Gość juhyde
a moze to jedna i ta sama osoba?:)czyli-odpusciła...

Gość OnaZgrabna
tsy może, tutaj nie takie rzeczy się dzieją ;)

Gość Tereska1234
Pokaż swojemu chłopakowi środkowy palec :)

Gość a co mi tam!
mój facet by oszalal na Twoim punkcie, kocha latynoskie pupy i biust:)

Cześć:) nie przejmuj się.. zwariowałaś! powinnaś się cieszyć.. ja mam również podobne wymiary 93/62/98.. 173 cm wzrostu i wszyscy mówią że mam figurę latynoski i się nią zachwycają.. Takie pośladki są sexy.. i gdyby tak nie było to kobiety nie wsadzałyby sobie w pośladki silikonu. Jestem szczupła noszę ciuchy xs.. ale spodnie zawsze muszą być z lykrą bo inaczej pośladki mi się nie mieszczą. Mój facet kocha moją figurę i mówi że jest szczęściarzem.. Figura klepsydry to ideał! Jestem pewna na 100% że Twój facet tak gada żebyś nie czuła się taka pewna siebie..bo jest zazdrosny i tyle!!!

mnie też zawsze pytają czy nie mam korzeni latynoskich.. zawsze się wygłupiam że się urodziłam w Rio de Janeiro;)

Czytam wasze komentarze i nie mogę się nadziwić.. dziewczyny jak można być tak zazdrosnym żeby pluć takim jadem? Bo wątpie aby kobieta pewna siebie mogła tak trakować drugą osobę.. dla mnie każda kobieta jest piękna na swój sposób i nie smiem nikogo krytykować z resztą nie widząc!.. Co to w ogóle za tekst że faceci figurą "latynoską" interesują się na krótką metę?! Ludzie..!!! Z drugą osobą nie jest się tylko dla wyglądu ale dlatego że druga osoba ma wspaniały charakter, kocha itd. Nie samym wyglądem się żyje. Do drugiej koleżanki która napisała że mając taką figurę po porodzie kobieta jest "klockiem". To śmieszne bo odziedziczyłam figurę po mamie.. która ma 55 lat.. nosi rozmar s! Jeśli człowiek się zaniedbuje i obżera się to nie ważne jaką ma budowę ciała będzie otyły..

Gość Generalnie sx
Ona zgrabna-jak czytam twoje komentarze to uwierz naprawdę żałuję że to robię. Jak można być takim prostakiem? Mówisz że autorka postu ma kompleksy myślę wręcz że ty masz dużo większe. inteligentna? Dobre sobie. Tyle jadu. Kobieta znająca swoja wartość raczej się tak nie wypowiada. A co do całego tematu obwód bioder w granicach 100 to nie koniecznie sadlo. Szkoda słów.

Gość gość
Jeżeli masz biodra jak Hotentotka to mu się nie dziwię