Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocomukamann?

MAM FIGURE LATYNOSKI MÓJ FACET KAŻE MI SIE ODCHUDZAĆ!!!!!

Polecane posty

Gość ocomukamann?
moje ciało bardziej przypomina figure kim kardashian tylko nie mam takiego ohydnego zadu

Gość śmeich na sali?
qurwa powraca jessica alba a ewa mendez maja zupelnie rozna budowę Eva-jest szczupla,Jessica -chuda, reszta Twojego komentarza brak komentarza-szkoda klawiatury

Gość ocomukamann?
cały czas słysze że mnie kocha i sam często pyta czy go kocham teraz coś sie pokićkało a wogule gdybym chciała pisać o uczuciach weszłabym na uczuciowe założyłam taki temat a nie inny jak ci sie nie podoba nie pisz nie czytaj

Gość śmeich na sali?
ocomukamann? czyli juz wiadomo...no mnie osobiscie taka figura sie nie podoba..i tak jak napisalam mysle ze takie figury zachwycaja facetow na pewien czas..nie wiem jak jest miedzy Toba a Twoim facetem ale tak jak by jemu chodzilo o seks..

Gość takie tam duperele nic więcej
Przestań się tłumaczyć ze swojej figury, skoro ona tobie pasi to reszcie nic do tego. Coś mi się wydaje, że atakują Cię tutaj pozbawione cycków anorektyczki ;) Facet jest dla Ciebie za stary, tyle lat ma więcej a w główce coś pusto niestety. Albo jest zazdrosny albo wcale Cię nie kocha, traktuje Cię jak lalę do wyrka i pochwalenia się kolesiom. Zastanów się nad tym związkiem bo za chwile facet wpędzi Cię w niską samoocenę i spierdoli Ci życie :(

Gość śmeich na sali?
chlopczyku/dziewczynko zakompleksiona tak tak!

Gość Esmeralda late late
Gdybyś ty nie była tak zapatrzona w siebie to może on by nadal był zainteresowany związkiem. Uważam że twoje pierwsze wypowiedzi to samozachwyt "jestem piekna, idelna, kazdego moge mieć "itp Być może przez te 2l przytyłaś, a może on mysli przyszłościowo że chciałabymiec z Toba dziecko, a na taką figure to wpływa koszmarnie, bo w wiekszości staje sie klocem a nie seksowną laską. Przestań sie idealizować, bo ta tak idelne że aż nie realne

Gość ocomukamann?
to raczej poważny związek mamy roczne dziecko oświadczył sie niedawno planujemy ślub

Gość śmeich na sali?
qurwa powraca ..jest nudna..to ze jestes zakompleksiona to widac...wlasnie zakopleksieni rzucają jadem! widac....a czego mamy jej zadroscic...duzych cycków? czy dupy? uważasz ze nie ma lepszych powodów do zazdrosci niz tak plytkie, widocznie tak jestes ograniczona ze.... co do autorki....slownik i jeszcze raz slownik

Gość ocomukamann?
esmeraldo jestem bardzo atrakcyjna i co mam kłamac że jestem ohydna i do kitu żeby ci humor poprawić to taki temat a nie inny po co tu piszesz?nie wiesz że są sexowne kobiety na świecie?nie wiesz że takie mogą siedziec w internecie i normalnie pisać o co ci chodzi?kobieto ogarnij sie musisz być strasznie zakopmleksiona i nienawidzić atrakcyjnych kobiet

Gość śmeich na sali?
boze bylas w ciazy to oczym my mowimy...to cyckow po ciazy nie masz ladnych-nie oszukujmy sie...ciaza wyniszcza organizm

Gość ocomukamann?
śmiech na sali jestem w pracy pisze szybko nie mam czasu studiowac swoich wywodów tak jak ty najwyraźniej siedzisz ze słownikiem w domu masz kupe czasu pisze i nie zwracam uwagi na błędy znaki interpunkcyjne czy duże literki

Gość śmeich na sali?
i nie wmowisz mi dziewczynko ze cycki teraz to masz takie same jak sprzed ciazy..teraz to masz powyciagane

Gość śmeich na sali?
ocomukamann? tez jestem w pracy, :")

Gość sgkjhg;oisu
aaa trzeba było od razu pisać, że macie małe dziecko- pewnie płacze po nocach, mąz niewyspany. Albo musisz zagoić krocze...

Gość OnaZgrabna
powyciągane? też jestem po porodzie i są OOOOOOOOOOK ;D

Gość Esmeralda late late
13:35 [zgłoś do usunięcia] ocomukamann? esmeraldo jestem bardzo atrakcyjna i co mam kłamac że jestem ohydna i do kitu żeby ci humor poprawić to taki temat a nie inny po co tu piszesz?nie wiesz że są sexowne kobiety na świecie?nie wiesz że takie mogą siedziec w internecie i normalnie pisać o co ci chodzi?kobieto ogarnij sie musisz być strasznie zakopmleksiona i nienawidzić atrakcyjnych kobiet I właśnie ten samozachwyt zdradza twoje kompleksy :) Ja jestem atrakcyjna ale nigdy nie wypisuje takich głupot, to zakompleskine laski tak piszą i krew ich zalewa gdy napisze im sie prawde, rozumiem że oderałam ci to wirtualne zainteresowanie, masz kompleksy to je lecz. Atrakcyjna kobieta zna swoja wartosci i NIGDY w nie podkresla jaka jest cudowna i idealna, bo nie musi. Odchudzaj sie bo pewnie gruny pasztet z ciebie, a od fantazji nie znikną ;)

Gość OnaZgrabna
qrwo a Ty się chwalisz czy besztasz? Bo Twój słownik nie swiadczy noi tym że masz krztę inteligencji i mądrości w sobie. Sesja w playboyu. Twoje dzieciątko ma matkę kurwę. O ja współczuję :/ Alee.... jak się nie ma w głowie to dupą trzeba zarabiać:)

Gość śmeich na sali?
qurwa powraca hahahahahaahha po pierwszych slowach reszte sobie daruje..play...w takim razie gratuluje:)

Gość ocomukamann?
mała jest bardzo grzeczna kochamy ją nad życie od urodzenia przesypia całe noce z qurwą powraca sie zgadzam moje ciało jest lepsze niż przed ciążą moje piersi są po prostu fantastyczne naprawde(wybacz esmeraldo ale nie będe kłamać)może dlatego że pokarm mi zanikł i tylko przez tydzień karmiłam w ciąży przytyłam 6 kg miałam cukrzyce ciążową byłam na diecie moje ciało mojemu facetowi podoba sie teraz bardziej niż przed ciążą cały czas sai zachwycał moimi piersiami bo zyskały o jeden rozmiar

Gość śmeich na sali?
OnaZgrabna ..jesli mialo sie duuuze sprzed ciązy..to nie sadze zeby teraz bylo inaczej

Gość OnaZgrabna
z qurwą mogę się zgodzić z jednym- sama mam o niebo lepsze ciało po porodzie niż przed. Ale iloraz jej inteligencji = 10 :) za to że potrafi używać komputera ;)

Gość Esmeralda late late
"ludzie zaczepiają mnie i pytają czy jestem polką" Tak bo nasze granice sa zamkniete i "latynoski" (jak twierdzisz!) wyglad wzbudza sensacje, dodaj że robią zdj i proszą o podpis :classic_cool: Jaka ty glupia jesteś ;)

Gość OnaZgrabna
Autorka popada w samozachwyt:> daj zdjecie oceniamy:>

Gość sgkjhg;oisu
może mieszka w Piździnie Małym to pytają. Laska piszesz, ze jestes zadowolona, ze wyglądasz super, to po chuja kiego zakładasz ten wątek? nudzi ci się? to marsz do dzieciaka. Swoją drogą współczuję się w pieluchy wrąbać w tym wieku i to ze starcem...

Gość Esmeralda late late
Po co zdj- za chwile wygoogluje latynoskiej aktorki i przez godz będzie piać z zachwytu... Ja nie wiem co kieruje ludżmi by takie pierdoły wymyslać? :o już widze jak faceci sie oblizują, jak to ona wyglada na LATYNOSKE ;) jak ją zaczepiają i pytają o pochodzenie,,, no szok!!!

Gość OnaZgrabna
qurwo my przynajmniej jesteśmy inteligentnymi ludźmi i mamy swój HONOR i AMBICJE, bo gdybyśmy się pokazały w playboyu to o Tobie dawno by zapomnieli to raz a dwa sama się nie wysilaj, bo może i niektóre kobiety mają płaskie tyłki (ja nie) ale Ty za to masz płaski mózg:)

Gość sgkjhg;oisu
tzn starcem dla ciebie, 22 lata i facet 34 .. 12 lat różnicy.. dżizas krajst blee

Gość OnaZgrabna
Esmeraldo zgadzam się z Tobą. I myslę, że nie kieruję tutaj nami zazdrość.Sama znam swoją wartość itd. ale to chore obwieszczać na kafe jakim to się jest wspaniałym.

Gość sdflkjsdjkfsddfsjdfsj
sgkjhg;oisu może mieszka w Piź**inie Małym to pytają Gdyby mieszkała w małej miejscowości to byłaby znana m.innymi z egzotycznej urody