Gość hmmmmmm......hm hm Napisano Luty 8, 2012 u mojego faceta w portfelu znalazlam zdjecie golej baby i ubrane pewnej piosenkarki dodam, że chlop ma ok. 30-stki... chociaz malo powazny jest... nagie wyrzucil po moim pytaniu po co to trzyma. stwierdzil, ze nie wie skad sie wzielo i ze to musi byc bardzo stare (fakt, bo z tylu byl kalendarz jakis bardzo nieaktualny) natomiast zdjecie piosenkarki zostawil, mimo ze tez stwierdzil, ze wlozyl je do portfela lata temu (ten portfel to pamietka i jest tak stary, ze wstyd go w sklepie wyjac...) powiedzialam mu pare slow sugerujacych, ze dla mnie jest dziecinnym facetem bez klasy. zabral swoje rzeczy i wyszedl jakos mi to nie przeszkadza wlasciwie, tylko ciagle sie zastanawiam po cholere mu to foto? przeciez nie ma 15-lat. konia pod nia wali? wyobraza sobie ze z nia jest? :P kolezanka jego nie jest, wiec o co chodzi? ;) dla mnie to tak tanie, dziecinne, zalosne i glupie, ze rece mi opadly ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach