Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak jest dobrze

Czy przy takich odżywianiu schudnę?

Polecane posty

Gość czy tak jest dobrze

podam wam co zjadłam dziś a co jeszcze zjem: rano: owsianka z migdałami, rodzynkami- myślę że 500 kcal następnie kawa+ 2 łyżeczki cukru około 14:00 kajzerka i z 4 plastry sera białego wieczorek około 18:00 zjem obiad czyli 2 ziemniaki, 2 kotlety na parze czyli takie prawie pulpety i do tego jakaś surówka. oczywiście dużo napojów, teraz kiedy tak zimno piję dużo zielonej herbaty którą słodzę miodem bo gorzkiej nie wypiję. czy przy takim odzywianiu schudnę?

mysle ze jest ok twoj jadlospis ale dodaj wiecej warzyw zamien te ziemniaki na jakies inne warzywa ziemniaki to skrobia a nie chcesz jesc slodyczy na kolacje. nie wiem czy pijesz duzo wody i cherbatek bo to wazne najlepiej minimum 2l lub wiecej

zielona herbata z miodem jest ok ale jesli tylko pijesz ta zielona herbate to tego miodu moze sie tez uzbierac przez caly dzien a po za tym nie da sie zastapic wody niczym innym wiec pij ja jak najwiecej mozesz bo to woda przyspiesza wszelkie procesy w twoim organizmie i wyplukuje toksyny. pamietaj herbata jest dobra ale woda lepsza

Gość czy tak jest dobrze
piję około 2 litrów dziennie, mam tylko problem ze słodyczami, staram się je jeść rzadko ale cały czas o nich myslę. Aha i jeszcze chciałabym wiedzieć czy np serek danio waniliowy jest dozwolony? np teraz po tej kajzerce która zjadłam naszła mnie ochota na Danio czy mogę sobie na to pozwolić?

Gość kfs,mmm
za duzo węgli

Gość owsianka czy nawet musli
z rodzynkami i migdałami 500kcal???????????????To ile Ty jesz tej owsianki, czubaty talerz???Ja jem ok.4 pelnych łyzek stołowych(w zupełnosci wystarcza na sniadanie) i liczę, ze to max 300 kcal.

Gość owsianka czy nawet musli
odrzuc kazjerkę i ziemniaki, bedzie dobrze:)i duuuuzo warzyw, tego zawsze dokładaj bez ograniczen.

Gość masakra jakaś
za dużo węgli, słodkiego, białka prawie wcale na pewno nie schudniesz...raczej przytyjesz

wiesz co zalezy co tak naprawde chcesz osiagnac ja mam duzo nadwage i jem staram sie jesc regularnie 4-5posilkow dziennie ale wyszystko co jem jest posilkiem podam ci moj jadlospis moze ci pomoze dodam ze moja dieta styl odzywiania to dieta 1000 kal polaczona z dieta nie laczenia bilka z weglami (choc male niedoskonalosci i bledy sie zdazaja)+a do tego moja dieta jest przewaga bialka choc nie tylko a wiec sniadanie owsianka z dodatkiem kilku doslownie kropel odtluszczonego mleka bo nie dam rady zjesc takiej na wodzie. 2 sniadanie jogurt +batonik musli lub jablko lub serek wiejski lunch jedna kromka chleba pelnoziarnistego posmarowanego cienko margaryna z pomidorem obiad tu roznie salata ze wszystkim pomidor ogorek troche dietetycznej wedliny,jakami, czym mam w domu lub gotowany drob+warzywa,serek wiejski+troche wedliny i cebulki przewaznie obiad jem ok 17,18 i juz po tym nie jem nic tylko woda lub herbatki ale same a co do ruchu to mam dosc fizyczna prace,a po pracy staram sie chodzic sprzatac dom i tak dalej aby ruszac sie jak najwiecej

Gość masakra jakaś
Fajna ta Twoja stopka maggie :) Przy okazji zmusiłam sie do skorzystana z przelicznika i wyszlo że waże 147 lbs ;) Nie wiedziałam....

masakra jakas wiesz jestem w usa i tu wagi sa w lbs nie w kg wiec tak mi latwiej niz jak sie zwaze leciec do kompa i przliczac wage aby ja sobie w stopce zapisac

Gość masakra jakaś
jak bylam kiedzs w stanach to nigdy nie wiedzialam jakiej pojemnosci piwo pije, bo dosc ze butelki do naszych nie podobne to jeszcze te uncje .....chyba uncje

Gość czy tak jest dobrze
hm tak mnie tutaj skrytykowałyście a zwłaszcza masakra że już nie wiem co mogę jeść.... przecież ze słodyczy zjadłam tylko rodzynki jeżeli wgl to są słodycze i 2 łyżeczki cukru

Gość czy tak jest dobrze
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość jedźmy kartofle :)
wydaje mi się że jesz ok, a ilechcesz schudnąć?

Gość czy tak jest dobrze
ważę 55kg a mam 158 wzrostu

Gość czy tak jest dobrze
chciałabym schudnąć 5 kg