Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakasiamala

imiona do oceny

Polecane posty

Gość malakasiamala

w skali 1 do 10 Artur Lena Wpisujcie swoje oceny :)

Gość Lena204
oba fajne

Arur 10 ( piękne imię,bardzo męskie, dobrze sie kojarzy bo mi np. z królem Arturem rzadko nadawane) Lena 1 (strasznie popularna- obecnie wyprzedziła nawet Julię i Maję i jest na 1. miejscu najczęściej nadawnych imion, brzmi wschodnio i brzmi też skrótowo, mi się nie podoba ale znowu jakies tragiczne czy krzywdzace tez nie jest)

Gość mam na imię Monika!
Artur-5,ale ogólnie średnio mi się podoba. Lena-1 zbyt pospolite ostanio się zrobiło. A może Helena?

Gość adela_89
oba są super :) daję po 10. Sama chciałam nazwać swojego synka artur, ale za bardzo kojarzyło mi się z kumplem mojego męża i musiałam dac inne heh ;p

Gość Artur 3 Lena 5
.

Gość to moze ja powiem taK::
ja bym tak psow nie nazywala imiona dla psa to np azor,burek,ciapek a dla suki:sunia,sonia,perelka ale nazywaj se psy jak chcesz

Gość adela_89
14:47 [zgłoś do usunięcia] to moze ja powiem taK:: ja bym tak psow nie nazywala imiona dla psa to np azor,burek,ciapek a dla suki:sunia,sonia,perelka ale nazywaj se psy jak chcesz a skąd wiesz że to chodzi o psy?? to nie jest forum o zwierzętach.... ;/

Gość pierwszamama
oba ladne

Artur brzmi ok, ale nie lubie imion, których nie można ładnie zdrobnić. Bo jak powiesz do synka (albo w przyszłosci jego ukochana jak powie do niego) - "Arturek"? Dziwnie brzmi. Nie ma to jak Piotruś, Krzyś, Wojtuś, Bartuś itp. A Lena ładne, ale faktycznie ostatnio za bardzo popularne. ALE - to się ma Tobie podobać (i ojcu dziecka), a nie obcym ludziom na forum!!!!!! Oba sa normalnymi imionami, więc obciachu nie będzie :-) Nigdy nie znajdziesz imienia, które się będzie wszystkim podobać :-)

Gość to moze ja powiem taK::
zaknij mode kurwo!ja wiem ze psa sie tak kurwa nienazywa wiec mnie nie wkurwia bo zaraz mnie rozerwie o juz peklam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ani jedno ani drugie.

Gość 33 latka
Artur-Artuś... 3 Lena-Lenka.... 1 Helena-Lenka... 5 Milena-Lenka... 10