Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszamama

Co myslicie o uchyleniu aresztu tymczasowego dla Kaski W.?

Polecane posty

Gość pierwszamama

Bo ja mysle ze poki ta sprawa sie do konca nie wyjasni to w wiezieniu jest bezpieczniejsza niz na wolnosci...ludzie jej nie wybacza.. cala polska zna jej twarz...

Gość kollleżanka
zawioze kocyk i misia dla Madzi,kto ze mną jedzie?

Gość pierwszamama
ja mam za daleko..

Gość naiwniaczka z Ciebie
Prawda jest taka, że ludzie chcą mieć KOZŁA OFIARNEGO, a nie o to co ona zrobiła. Tu nie chodzi o żadne niepodarowanie winy! Gdyby tak było, to by byli obłudnikami, więc nie róbcie sobie JAJ, tylko przejrzyjcie wreszcie jakie jest społeczeństwo...

Też myślę że w więzieniu jest najbezpieczniejsza. W ogóle współczuję jej że będzie musiała żyć na jednym świecie z takimi debilnymi idiotkami jak dewoty kafeteryjne oraz te zanoszące znicze pod murek w parku i tylko szukających kogo by tu znowu zrównać z ziemią, wyzwać bezmyślnie od morderczyń :o

Lisabet... wytłumacz mi o co chodzi na tym świecie? Matka Michała Wiśniewskiego naraziła go jak był malcem na śmierć i miała w nosie do czasu, aż stał się sławny (swoją drogą niezły tupet miała)- społeczeństwo polskie nie tylko jej wybaczyło OD RAZU, ale do tego popierali jej bezczelność itp... A tu mamy do czynienia z sytuacją podobną i tą matką ludzie mają ochotę zlinczować. Wniosek jest prosty: im nie chodzi o zasady, ale o znalezienie kozła ofiarnego... Chore;/

tą matkę* - miało być.

Gość pierwszamama
naiwniaczka myslisz ze ludzie jej wybacza? gdyby ta sprawa nie byla naglosniona nikt pewnie by sie tym nie przejmowal co sie naprawde stalo.. ale tak sobie pomyslcie jak ludzie reaguja na nia kiedy wychodzi na wolnosc, idzie na miasto, do sklepu..

Pierwsza mama, czy umiesz czytać ze zrozumieniem? A jakby nie wybaczyli, to jakim prawem ośmieliliby się być takimi hipokrytami? :o Albo jest się normalną osobą i ma się faktycznie jakieś zasady albo jest się kretyńskim obłudnikiem, jak większość polaków. :o Oni mają w dupie, to co ona zrobiła! zrozum to. Im potrzebny jest kozioł ofiarny, a dowodem jest to, co wcześniej napisałam.

Gość pierwszamama
mniejsza z tym mysle ze jej nie wypuszcza;p

Gość matka małej Zosi
kozła ofiarnego? Przecież ona w tym wypadku nie jest ofiarą tylko katem, więc nie do końca rozumiem?

Czego nie rozumiesz? Matka Wiśniewskiego też była KATEM i to z niej zrobili ofiarę! Muszą wyładować frustracje- ot co! Też kiedyś tak myślałam jak Wy, ale prawda o społeczeństwie jest inna... Ludzi, którzy rzeczywiście mają UNIWERSALNE ZASADY jest mniejszość, niestety.

Zresztą, skoro nie rozumiecie, to chyba podoba wam się taka obłuda polska. Nic nie poradzę na to. 🖐️

Gość epoker
czy nie sądzicie, że Kaśka cały czas coś ukrywa ? Moim zdaniem Kaśka jest NIEWINNA ! A teraz powiem Wam dlaczego , gdy Kaśka wychodziła z domu to żyjące dziecko widzieli sąsiedzi i zapewne Kaśka się pochwaliła, że idzie do swojej Matki , więc wyszła prowadząc wózek z żywą Madzią , po drodze widziała faceta w kapturze ( że podobno śledził ) ale nie powiedziała śledczym w jakim wieku był ten facet , Moja wesja jest taka: - po drodze Kaśkę zaczelił pijany ojciec i powiedział - DAWAJ NA FLASZKĘ, DAWAJ NA FLASZKĘ BO DZIECIAKA USZKODZĘ , Kaśka nie dała ojcu nawet złotówki , więc ojciej ją odepchnął i wyciągnął Madzię z wózka a że był pijany to wypuścił dziecko z rąk ....... a potem to już panika Kaśka tego dziecka nie zamordowała, to był wypadek ale nie zrobiła tego Kaśka Kaśka teraz chroni i osłania swojego ojca pijaka !

Gość toz to jakis cyrk jest
OmG TERAZ TO I OJCA W TO WKRECACIE massakra wy to lepsi od jasnowidzow jestescie

Gość epoker
to się jakoś medycznie nazywa , że ofiara broni kata , własnego ojca kata !

Gość agreta
ahahahahahha epoker zajebisty/a jestes !!!!! kaśka w. lepiej by tego nie wymyśliła :)

Gość epoker
agreta mnie też bardzo żal tego dzieciaczka ale czuję , że jestem blisko rozwiązania tej zagadki , rodziców Kaśki do tej pory nikt porządnie nie przepytał !

Gość agreta
ja myślę, że Twoja wersja jest naprawdę bardzo prawdopodobna aż dziwne, że jeszcze w mediach tego wariantu nie podali mistrzowska teoria :)

Gość baba pod wozem
Myślę, że sąd się na to nie zgodzi, bo może dojść do matactwa. Z informacji, jaki zebrała policja wynika, że Katarzyna nie działała sama - ktoś musiał jej pomagać. Teraz trzeba znaleźć jej pomocnika. Gdyby Katarzyna była na wolności, mogłaby ustalać zeznania z pomocnikiem.

Gość epoker
a może popatrzycie moim sposobem myslenia , Kaśka w wózku miała mleko do karmienia dziecka , po cholerę by zabierała mleko , gdyby dziecko w domu już nie żyło , poza tym Kaśka krzyczała - oddajcie moje dziecko, gdzie jest dziecko ? Kaśka dobrze wiedziała kto to zrobił , to było przed mostkiem , ochrania własnego ojca !

epoker>> Ty to lepiej pisz sceniarusze do Trudnych Spraw :O Poczekajmy na winiki śledztwa. Dla mnie ta kobieta nie jest normalna i nie ważne czy dziecko zostało zabite czy też był to nieszczęsliwy wypadek. Normalna matka pare dni po stracie dziecka nie wybiera się do kina na horror :O oraz nie chowa zwłok dziecka pod gruzami... Linczować jej nie będę ale jako opiekunki do dziecka to bym jej nie zatrudniła.

Gość epoker
Wredzioszek tam , gdzie znaleziomno ciało Madzi przychodzili pijacy i narkomani, obstawiam że ojciec Kaśki doskonale znał to miejsce i aby dziecko obłożyć gruzem i kamieniami to trzeba się trochę pobrudzić a czy ktoś sprawdzał ubranie Kaśki , gdy ją znaleziono leżącą , czy miała ręce czyste, czy brudne, czy na ubraniu były ślady brudu, gruzu ? ojciec Kaśki zlożył zwłoki Madzi do tego zsypu i tego jestem pewny !

Gość epoker
mam nadzieję, że w tym areszcie nikt Kaśce nie zrobi żadnej krzywdy bo jest NIEWINNA !

epoker>> prędzej czy później poznamy prawde. Jeżeli Twoja teoria pokryje się z faktami przyznam Ci racje. Jednak na chwile obecną jest to tylko jedna z wielu teorii. Nie mówie, że nie logiczna ale dowodów na jej poparcie nie masz. Myślę, że policja sprawdza różne wersje wydarzeń o to sie nie martw.

Gość epoker
Wredzioszek ale sugeruję aby ojcem Kaski zdrowo potrząsnąć !

To napisz maila do policji :classic_cool: bo wątpię, żeby policjanci to czytali...