Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz prawie mama :)

Ciąża pięcioracza !

Polecane posty

Jestem w ciązy pięcioraczej (3 dziewczynki, 2 chloapków), poród za 4 msc, brzuch wielki ! Strasznie boje się jak to będzie wyglądało ;/ Mamy dom 4 pokojowy, zbudowany specjalnie w szybszym tempie :) 1 to nasza sypialnia, jeden salon i 2 dla dzieci plus jeden mały pokoik. Nie wiem kompeltnie co jeszcze kupić. Mamy: Wózki (jeden na 2 drugi na 3 dzieci) Łóżeczka (5) Zabawek masa Pieluchy, środki higieniczne itd Ubranka (każda dziewczynka ma po 10 śpioszków, chłopcy po osiem, plus bluzeczki czapeczki itd) Podgrzewacz do mleka (2) 10 cumelkow 10 butelek co jeszcze dokupić? Wiem, że jest tego masa wszystkiego :( Czy ma ktoś jakiś przypadek tak licznej ciąży ? Jak żyjecie? Dzieki za odpowiedzi :) Pozdrawiam !

Gość farety
idź na macierzyński , tutaj jest chołota na feriach, kobieto

widać, żę nie jesteś normalny, proszę Cię nie odpowiadaj jak nie wiesz dzieciaku :)

Gość Calineczkaaaaaaaab
ojej! życzę zdrowych dzieciaków i szybkiego porodu! co do zakupów to nie wiem... nie mam dzieci ;)

Gość co to cumelki?
??

Gość 222x222
o jesu... Gratulacje :D

Gratuluję x 5! :D:D i trochę współczuję :P Ja dokupiłabym więcej butelek. Masz ich 10 na pięcioro dzieci? Ja miałam 4 na jedno dziecko :D Pomyśl też, że dziecko takie małe zużywa ok 6 pieluch na dzień, czyli Twoja gromadka zużyje 30 szt dziennie :D

Gość On ciebie
ja też radzę iść na macierzyński, tutaj siedzą w wiekszości prawiczki, zakompleksione lochy i gimgówna Normalnych na palcach jednej ręki policzyć. tutaj link: http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=10 i gatulacje! :)

Mydełko Fa Aż się boje co mnie czeka, no pieluch mamy 10 opakowan, kilka firm, zeby wybrac najlepszą, gdy się dzieciaczki urodzą, wiadomo, mąż będzie musił dokupywac codziennie :) Dzięki :)

Gość asfasfagh
strasznie, serdecznie współczuję :( nie chciałabym w życiu tylu dzieci naraz urodzić...

Gość kikikkiiiiia
pokaż zdjęcie brzucha to moze uwierze;]

Gość ojejuuki
gratuluje :) tyle dzieci, pewnie troche Cie to przeraza?

najlepsze dziecko z miotu zatrzymamy, reszta będzie do oddania dobrym ludziom, którzy nie mogą mieć dzieci :) po co nam piątka takich samych bobasów :)

radze wyjechac za granice, bo jak nie masz ogroooomnych zarobków to zdechniesz z glodu razem z tymi dziecmik, a panstwo jeszcze wam wytarga ostatni grosz

Benc.pl tylko dla fajnych rodziców ... tam się zaloguj sa tam fajne kobietki z którymi idzie popisać

Gość no ladnie polecial twoj z kbks
co to ku99wa sa cumelki???10 cumelkow

Gość jejku cumelki to smoczki
i po co to kurwa nie da się bez przekleństw?

podszywajcie sie pode mnie dzieci. Chcę się dowiedziec czegoś, ale każdy debil tu siedzi, myslalam, że można się tu czgoś dowiedzieć. Taj jestem w ciazy, mieliśmy kuracje i tak wsyszlo, jzu dlugo staralismy sie o dzieci, mialy byc blizniaki, wyszlo 5 .

Gość pochwilizatrciem
ja wychowywałam się jako jedna z czworaczków, do tego jedna dziewczyna :D mieszkaliśmy w bloku, 56 m^2, do tego z naszym starszym bratem, 2 pokoje, salon, kuchnia, łazienka haha ale w latach 90 dało się wytrzymać i nikt nie narzekał :D

Gość kikikkiiiiia
a tak w ogole jesli to prawda to współczuje..

Gość bbcbacjhbchj
masakra kobieto po prostu masakra trzeba było się części królików pozbyć co ty jesteś kuźwa króliczyca

Gość ojtamojtammm
Oj tam, oj tam - co to jest 5?? W Indiach jakaś kobieta urodziła jedenastoraczki :D http://demotywatory.pl/3685461/INDIE--kobieta-urodzila-jedenastoraczki-() :D A w Stanach karierę zrobiła rodzina "John and Kate plus 8" - sześcioraczki plus bliźniaki. Tak że w sumie szkoda, że nie masz więcej tych dzieci, byłaby szansa zostać celebrytą i dzieciakom niczego by nie zabrakło :D :P

Szczerze wspolczuje. Ja mam 2rodzenstwa, w zyciu nie chcialabym miec 4. I to jeszcze w tym samym wieku. A przed wami ciezkie lata, wychowanie x5, te same problemy z dziecmi x5, tragedia. A jesli nie macie gory pieniedzy to wspolczuje jeszcze bardziej, rodzice powinni zapewniac wszystkim dzieciom co najlepsze i po rowno, a w przypadku malej ilosci pieniedzy to koszmar przy 5.

Gość fjdjgjdjjdjddjjdj
pokaz zdjecie brzucha

Gość a w czym ci pomóc jak ty
koniecznie wykastrować tego królika.

Gość pochwilizatrciem
nie słuchaj tych ciotek klotek :D patrz, my się urodziliśmy w 1989 w styczniu, a nasz brat w 1987 w październiku więc wyglądało to mniej więcej jak 5 raczki, takie rodziny są najlepsze, wiadomo, kilka razy więcej problemów ale też kilka razy więcej MIŁOŚCI. Dom, który pamiętam był zawsze pełen życia, mama nigdy nie narzekała + gdy mieliśmy kilka miesięcy ojca zamknęli (należał do Solidarności), ona nie pracowała, nigdy nie było pieniędzy dla nas na cukierki czy galaretki, ale chodziliśmy w dobrych ciuchach i pieluszki mieliśmy najlepsze, kłóciliśmy się dosłownie codziennie, ale takiego życia życzę każdemu dziecku, jest po prostu pełne, ciekawe i nigdy nie stoi w miejscu, to jedno co chciałam ci powiedzieć ;) jesli chcesz coś jeszcze wiedzieć, pytaj

Gość kup jeszcze....
Koszulki , body bo one najlepsze są , reczniki jak nie masz ,rożki. Oliwki do pielędnacji , cos na pupcie np. Lidokalm idzie go kupić w aptece jest przeciw odparzeniu od pieluch . Mozeż też pare pieluch tetrowych kupić przydadzą ci sie napewno , Wanienkę do kąpieli. Jest tego masa narazie ci to wystarczy póżniej dokupisz sobie

Gość kup jeszcze....
Koce do wózka i jak będziesz wychodziła juz dio domu potrzebne ci będą i późnie rónież. Czapeczki na głowkę , sweterki