Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystkocokochamm

Dziwne przypuszczenia

Polecane posty

Hej Jakis czas temu rozpoczełam znajomość z pewnym chłopakiem (20 lat). Najpierw były rozmowy przez gg, później były randki. Kiedyś zapytałam go ile miał partnerek, odpowiedział, że nigdy nie był z kobietą. Zdziwiło mnie to, ponieważ facet jest przystojny, umie rozmawiać z kobietami nie jest wstydliwy.. Niewiem czy coś ukrywa kłamie czy mówi prawde. Kiedy się spotykamy jest luźna atmosfera żartuje przytula, całuje, takjakby miał kogoś przedemną i wie co robić. Niewiem już czy to tylko moja paranoja czy naprawdę coś ukrywa..

Gość hejnalista
ma inna na boku:p

Gość n,.n
moze po prostu chce za wszelka cene zrobic dobre wrazenie. ja kiedy po raz pierwszy robilam loda mojemu ex (i byl to w ogole [pierwszy oralny seks w moim zyciu) to moj ex tez mi nie chcioal uwierzyc bo robilam to tak dobrze. a mi wlasnie zalezalo na tym by zrobic tp jak najlepiej

Gość a ja sądze, że mógł
nikogo nie mieć, ma dopiero 20 lat, ja wiem, że modnie jest nie być prawiczkiem, i statystyki są jakie są, ale 20-latek który nie uprawiał seksu dla mnie dziwadłem nie jest, wręcz szacunek mam ja tam bym wierzyła w to co mówi