Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

Minetki!

Polecane posty

Gość sgnlhit
umyj sie:P

Gość Jessicaaa24
A Ty robisz mu loda?

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie rób mu :)

no ostatnio zaprotestowalam i miesiac juz nic nie robie .. prosi a ja mam to w dupie .. mowie ze nie mam ochoty

Gość Jessicaaa24
Własnie miałam to napisać, nie rób mu i bądź twarda. Wielu facetów myśli, że Ty loda mu MUSISZ robić i dla nich to norma, a nie pomyslą o tym aby się zrewanzować. Wiem że głupio powiedzieć wprost żeby Ci zrobił minetkę, dlatego własnie przetrzymaj go, sam się w koncu domyśli.

no wlasnie glupio mi strasznie wprost mi to powiedziec :( tym bardziej ze wiem ze z jego byla dziewczyna bylo innaczej :( .. a w moim poprzednim zwiazku bylo cudownie i to ja prawie nic nie musialam robic bo moj facet za mna szalal ;(

Gość Jessicaaa24
No udany podszyw, nie powiem;)

Jesica ale mnie denerwuja te komentarze typu umyj sie .. no chryste przeciez czysta i pachnaca jestem a nie jakis brudas

mój to sam jakoś z siebie się domyślil i nie trzeba było się prosić :D może z nim poporstu pogadaj a nie takie podchody :D ja zawsze z moim o wszystkim gadamy jaklie kto ma oczekiwania czy coś :) to nie tylko mu ma być dobrze z Tobą ale to Tobie ma też być dobrze znim

mnie dziewczyna spytała czy bym jej tam nie pocałował i tak się rozpoczęła soczysta uczuta :D Uwielbiałem to jej robić, nawet nie zliczę ile było tych minetek. chłopakowi powiedz że z lodzików nici jeśli ona nie potrafi zrobić Tobie dobrze w ten sposób. Masakra, co za egoista!

nie wiem jakoś od razu :P wiesz ja mu jeszcze loda nie robiłam a on juz wiesz :P a ile wy razem juz jesteście?

Gość do lokusia
pytanie tylko czy on nie robi, bo nie chce, nie lubi czy tez po prostu cep jeden sie nie domysli! "no przecie, jakby chciala to by mi powiedziala!" :D rozumiem, ze Ci glupio tak wprost wypalic :P poczekaj jeszcze troche, moze w koncu cos dotrze, jak sie zorientuje, ze nie bez parady mu przestalas robic loda :P

taki jest :(( jego ja w ogole nie obchodze .. jestesmy razem rok .. uprawiamy seks a ja nawet juz zapomnialam co to orgazm bo nigdy go z nim nie mam .. on dochodzi a mnie ma w dupie..

Gość Aga 20
Z chlopakiem jestem poltorej roku a on mi zrobil jakies 5 razy minete po pol minuty :/

heh uwierz mi ze juz mu nie zrobie nie ma bata !! baaa ja bede sie ciagle staral a ja poszkodowana .. :(

Gość zanudzony
nie wiem co to za facet ten twój, ale chyba nie wie co to sex, jakby sobie wytrzepał to nie poczułby roznicy czy robiłaś mu loda czy ciebie posuwał czy sama mu trzepałaś, jakis małolat chyba. ja kocham obrabiać cipke, to jest dla mnie wielominutowy rytuał, sam zapach, widzę jak przybiera kształty, czuję kobiete jakbym był w niej, i orgazmy z wytryskiem, dlatego życie wiele warte jest...

do Aga 20 .. no to obie jestesmy w dupie .. ja to ich nie rozumiem .. przeciez nam tez sie nie usmiecha im ciagle loda ciupciac ;/

Gość Jessicaaa24
Ja mojemu chłopakowi zrobiłam pierwsza loda, ale nie powiem, bo on przy następnym razie odwdzięczył mi się i zrobił mi minetkę. Jednak ogólnie i tak zauważyłam, że on chce żebym robiła mu loda przy każdym stosunku, ale do minetki się nie wyrywa jakoś przy każdym tylko co drugi, trzeci... Ehh, faceci. Oni tylko o sobie myślą;)

Gość Aga 20
Zanudzony - zeby moj chlopak mial takie podejscie jak Ty... Ehhh

Gość Jessicaaa24
Podobno niektórzy faceci uwielbiają lizać cipkę, tylko ja jakoś nie spotkałam jeszcze takiego, naprawdę. Mam wrażenie że dla nich to obrzydliwe, no nie wiem...

Gość Aga 20
W tym seks raz na dwa tygodnie.... :o

no dokaldnie Jesica sami egoisci z tych facetow . tyle ze ja poprzedniego mialam takiego ze bylo super. on mi zawsze .. nawet jak sie nie kochalismy to innymi sposobami probowal sie do mnie dobrac.. ja sie mu odwdzieczalam ale nie az tak .. i wiesz podobalo mi sie to ze nie musialam sie o nic prosic a tu co .. musze blagac.. przeciez nie bede;/ smutno mi strasznie .. bo po prostu mam dziwne mysli