Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

Minetki!

Polecane posty

Gość Jessicaaa24
Ja wolę delikatnie raczej, bardziej mnie to kręci, a najlepiej jak robi to delikatnie, później ostrzej i znów delikatnie, to tak stopniowo mnie nakręca.

szkoda ze jego nie :( .. ja nie chce takiego seksu .. wole wstrzemiezliwosc. tylko on musi sie z tym liczyc ze kiedys poznam kogos kto spelni moje pragnienia.. nie dlugo koncze 22 lata nie jestem stara przeciez

Gość chłopak 123:-)
Jessicaaa24 a po orgazmie nie boli cię gdy lizana jest łechtaczka?

lokusia98 no fakt ale cóż no nie wiem, a on ile ma lat?

23 ... a co do tego lizania po orgazmie do jessici .. to nie jest tak ze boli po porstu jest takie dziwne uczucie ze chce sie jednoczesnie wiecej i zeby przestal .. ja tak mialam z poprzednim facetem .. cud miod!!!

Gość Johnny Polish
lokusiu ja mógłbym spełnić Twoją fantazję nic nie chce od Ciebie tylko lizac CIe całą noc...:)

no różnie dziewczyny na to reagują a ty robisz mu z finałem?

Gość Johnny Polish
ja mówię poważnie to jest propozycja:) Uwielbiam pieścić kobietę oralnie, nie musisz mnie zadowalac daj mi tylko swoją słodką muszelką a ja będe Cię lizał ile zechceszaż zalejesz mi soczkami usta :)

Gość Johnny Polish
lokusia całą nic powoli :) zachęcam Cię skąd jesteś ?

kurcze to nie rozumiem, po prostu nie rozumiem tego, ja tam bym na jego miejscu wycałował cię całą

no szkoda ze nie jestes na jego miejsu .. bo mnie juz trafia.. paranojaaaa !!! wrrrrr tylko sie poplakac

Gość autorko o anal lubisz
?

Gość zanudzony
LOKUSIA myśle że musisz zacząć nie od początku, ale od nowa, to Twój nowy partner. napisz cos wiecej o tym poprzednim i o tym który teraz sobie nie radzi. postaram sie pomóc na spokojnie. pisz gg: 3919268. Pozdrawiam. Robert.

no ale ja jestem starszy od ciebie choć zawsze lubiłem jak kobieta się wije pod moim języczkiem :-)

Gość Jessicaaa24
Znam to uczucie, jak facet potrafi dobrze lizać łechtaczkę to jest taki szał, że nie możesz wytrzymać z rozkoszy, chcesz żeby to robił a jednocześnie chcesz żeby przestał bo doprowadza Cię to do szaleństwa. No tego uczucia to się nie da z niczym porównać.

Gość Johnny Polish
lokusia gwarantuje że będzie przyjemnie. Wyobraź sobie...Rozchylasz mi nóżki a ja całuję po udach deliaktnie muskam językiem, pocieram dłonią o gorące uda, liżę powoli przy majtkach, A gdy będziesz rozgrzana, odchyle je na bok i koncem języka zmysłowo przeliżę wzdłuż cipeczkę, a dokładnie po wargach... poźniej będe się całował z muszelką... i tak dalej Oczywiście to bardzo uboga wersja

Gość Jessicaaa24
Lokusia ten moment to jest chyba największa rokosz... Ehh szkoda że nie każdy facet ma to wyczucie i nie każdy tak potrafi.

hehe a masz jeszcze jakieś strefy erogenne które lubisz lub chciałybyście mieć całowane?

Gość Johnny Polish
byłabyś chętna? Daj się skusić... :) Mogłabyś usiąść mi cipką na ustach a ja doprowadzałbym Cię bardzo zmysłowo do szaleństwa aż muszelka będzie w soczkach z rozkoszy

Gość Johnny Polish
chłopak 123:-) Wiadomo przecież że najpierw musisz ją odpowiedznio podniecić w różnych miejscach a cipka jest piesczona na końcu gdy już będzie się tego domagać :D

nie musisz mnie uczyć, ja pytam dziewczyn o to co one lubią ;-) a kolejność znam

Gość Jessicaaa24
Ogólnie to co ja lubię oprócz lizania cipki to zmysłowe pocałunki z języczkiem, tak powoli... Kocham całowanie po szyi, aż mnie dreszcze przechodzą od tego... Lizanie tyłeczka, ssanie sutków... Te miejsca chyba najbardziej. A i lizanie ud zanim dotrze języczkiem do cipki.

Gość wyrzynacz
czasami to tez dobrze jest tak nie odrazu, tylko lekko jezyczkiem liznać zeby cala byla zwilzona i chuchnąć na nią parę razy cieplym powietrzem. ale chuchnąć a nie dmuchać. gdy jest cala zwilzona to jest bardziej wrażliwa na takie coś i z tego co wiem potrafi być bardzo przyjemne i podniecające :) moja też tak ma. w pewnym momencie żeby nie krzyczeć próbuje wyciągnąć moją główkę z pomiedzy nóżek:)

Jesica oj szkoda szkoda :(( bo juz dawno tego nie przezylam .. uwierz mi

Jesica jestesmy identyczne heh :D chyba powinnysmy codziennie rano pic kawke i knuc co wymyslic zeby to wszystko osiagnac :P

no wlasnie ten moment ze chce sie odepchnac a jednak przyciagnac :(( cudownyy ;D