Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

Minetki!

Polecane posty

Jesica mam to samo wrazenie ;( ale ja spotkalam kiedys takiego .. mmm obled

Agus nie martw sie u mnie tez seks raz na dwa tyg czasami na trzy .. a raz na miesiac .. paranoja ...

nie wiem, nie rozumiem jak można nie chcieć zrobić minetki, zwłaszcza jeśli kobieta jest zadbana i pachnąca. Ja zanim znalazłem się na tym forum nie wiedziałem że mogą być takie problemy, nigdy mi takie coś nie przyszło do głowy heh. Autorko, może jak następnym razem będziecie w łóżku, weź miód czy coś, pokrop piersi co mu da do zrozumienia żeby się nimi zajął ... A potem możesz użyć do kolejnych partii ciała. albo poprostu pojedż po nim i powiedz ze taki seks to nie ma sensu i już sama wolisz sobie dogodzić.

Gość Jessicaaa24
Mi się wydaje że minetkę prędzej robią faceci pewni siebie, którzy nie boją się postarać dla partnerki. Bo jak Ty mu robisz loda, to wiadomo, on czuje się dowartościowany, czuje się jak ktoś kto ma władzę, faceci lubią takie rzeczy. A minetkę zrobi facet który nie nie boi się dać czegoś od siebie.

Gość Jessicaaa24
Dziwne to troszkę że nie domyślił się po tym jak przestałaś mu robić loda. Nie jest zbyt domyślny... Jak nadal się nie domyśli to nie krępuj się i powiedz mu wprost, co on sobie mysli, Ty masz mju robić dobrze, a on to co? Niech będzie facetem i się postara dla swojej kobiety.

Antyfanatyk masz racje tylko ze moje piersi dla niego to tez zadne cudo.. narzeka ze male i prawie w ogole ich nie dotyka.. a ja kocham jak mi ktos gryzie sutkiii ssie mmm

no mam juz taki zamiar .. wku** sie w koncu i mu powiem .. sory zero seksu bo mi sie po prostu to nie podoba :D

oj ma racje .. chlop zakompleksiony moze sie boi ze nie podola zadaniu

Gość wyrzynacz
Juz nie gadajcie że wszyscy tacy są. ja tam żonce praktycznie co drugi dzień minetkę robię aż nie może wytrzymać. Fakt że ona też mi robi loda ale raczej jako grę wstępną bo lubię kończyć w środku. a konczę dopiero jak ma orgazm, więc proszę bez takich....

Gość do lokusia
jezu Lokusia!!!!! to co to za zgred?! Cipka NIE, cycki NIE, to co on tylko chce zeby mu loda robic? :/ jestem oburzona! nie moze tak byc! wez z nim pogadaj! :O

Gość Jessicaaa24
To jemu powinno być głupio, że Cię nie potrafi zadowolić. Jak facet czuje się naprawdę męski to potrafi zrobić dla partnerki wszystko to co sprawia jej przyjemność bez obaw o własną pozycję w związku.

dziekuje za ten obrazek az mi sie buzia usmiechnela .. a tylekk chyba mam fajny to nie ma co narzekac:*

Gość Jessicaaa24
Warzynacz ja nie mówię, ze wszyscy ale jest pełno zakompleksionych chłopczyków którzy się wstydzą, boją, krępują, nie wiedzą jak itd

Gość Jessicaaa24
Albo uwazają że są na tyle zajebiści że to kobieta ma się starać, robić mu loda i jeszcze prosić żeby ją wyruchał;) A później być wdzięczną że w ogóle to zrobił i piać z zachwytu, nawet jeśli on poruszył nim trzy razy i się spuścił;)

noo .. dziewczyny ja sie juz zastanawialam czy ze mna cos nie tak . fakt faktem jego byla miala cycki D ale ani szczupla nie byla ani nic .. a tak sie nia zachwycal .. a ja drobna kobitka wszystko na swoim miejscu wysoka jestem blondyneczka ej naprawde nie ma na co narzekac a uwierzcie mi jak sie juz dobiera do mnie raz na ruski rok to jak sobie pomysle co mnie czeka to mi sie odechciewa...

Gość Jessicaaa24
Może jesteś lepsza od jego byłej, tzn jemu się bardziej podobasz i przez to przy Tobie się bardziej krępuje i jest sztywny? Może przy iej nie czuł takiej presji...

Jessica wymiatasz.. naprawde twoje tezy sa mega trafne .. chyba juz to rozgryzlam dzieki tobie

Nie wiem jak jest .. ale powinien zrozumiec ze ja przez to zaczynam miec kompleksy a w zyciu ich nie mialam .. ;/ ciagle mam problem z jego byla bo przez to mysle ze ona jakas super byla ze dalej ja kocha no nie wiem .. strasznie mi jest przykro ze ma w dupie moje odczucia

no właśnie, nie można uogólniac. Moja dziewczyna była dziewica i że nie chciała od razu w pełni współżyć to jej prawie za każdym razem jak się widzieliśmy dogadzałem w ten sposób plus masa innych pieszczot. Nie rozumiem facetów, przecież to takie fajne jak kobieta się wije i w końcu dochodzi :D

Gość Jessicaaa24
Mówię Ci, ja to widze tak, że on przy Tobie gra troszkę takiego twardziela, pana "co mi tam" a w głębi jest po prostu przerażony na samą myśl o tym, że coś może pójść nie tak, wiec woli żebys to Ty się starała, boi się wyjść z tej obojętnej postawy, bo tak wydaje mu się bezpieczniej.

Gość zanudzony
CO TO ZA SEX, CO TO ZA PRZYJEMNOŚĆ GDY TYLKO FACETOWI KOBIETA DOGODZI...WOLAŁBYM SIE SAM WYTRZEPAĆ. U MNIE JEST TAK ŻE...JESTEM ZADOWOLONY Z SEXU TYLKO WTEDY GDY KOBIETA JEST W PEŁNI ZADOWOLONA, ROBIE ILE TRZEBA ABY TAK BYŁO, ZRESZTĄ NAWET NIE MUSZE SIĘ SPUŚCIĆ, NAJWAŻNIEJSZE DLA MNIE TO TO ABY ONA BYŁA SZCZEŚLIWA, WTEDY JA TEŻ JESTEM. INACZEJ NAWET JAKBY MI ROBIŁA TEGO LODA CZY INNE RZECZY TO NIE MA TO WTEDY DLA MNIE ŻADNEJ SATYSFAKCJI.

Gość Jessicaaa24
Antyfanatyk no ja własnie też nie rozumiem, przecież facet powinien chcieć dogadzać swojej kobiecie i mieć satysfakcję z tego, że daje jej przyjemność. Może niektórzy boją się sami wyjść z inicjatywą.

powinnaś z nim porozmawiać. Nie ma w tym nic złego że mu powiesz o swoich potrzebach. Musisz mu uświadomić że nie może być taki egoistyczny i jak ma to tak dalej wzglądać to będzie szlaban na seks, bo Ty i tak nic z tego nie masz.

Gość Jessicaaa24
Zanudzony normalnie już Cię lubię;) Własnie o to mi chodziło, dla prawdziwego faceta ważne jest, aby dogodził swojej partnerce, największą nagrodą dla niego powinien być jej orgazm.

mozliwe ze taki mna przejety .. bo jak pierwszy raz zdecydowalismy sie zeby sie ze soba kochac to mu nawet nie stanal ;/ ja piernicze nie wiedzialam ze cos takiego nawet istnieje

Gość wyrzynacz
może i racja. ale takim pseudo kutaskiem to nie wiem czy warto zawracać sobie głowę, u mnie na pierwszym miejscu jest moja kobieta i jakoś z tego powodu nie płaczę. jak mu się laska podoba na tyle że chce z nią być to chyba mu się cała podoba a nie tylko cipka czy co tam. jak taki delikatny to niech se lalkę kupi a dziewczynie niech dupy nie zawraca. ale to już od niej zależy co zrobi. Kolesiowi pewnie pasuje takie coś a jak coś bedzie nie tak to na inny kwiatek podleci. ale powodzenia

Znudzony i antyfanatyk cudowni faceci .. ;) tez juz was lubie .. wlasnie powinna go cieszyc moja przyjemnosc

Gość Jessicaaa24
Aaaa jak mu nie stanął za pierwszym razem, to może tak byc, że zestresowany przy Tobie jest, a wiesz jak to w stresie, boi się przejąć jakąkolwiek inicjatywę.

Gość Jessicaaa24
Faceci na tym forum-przywracacie mi wiarę w ludzi, naprawdę;) Takich jak Wy to ze świecą szukać, każdy facet powinien tak myśleć.