Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankalublin

jeszcze półtora miesiaca i bede bogata

Polecane posty

Gość ankalublin

no moze nie az tak bogata ale znowu bedzie mnie stac na drogie kosmetyki na miesiac tracilam na nie 500 zl, na ciuchy z zary, solarium , fryzjer raz na dwa tygodnie, w tym roku musze sobie cos odlozyc bo w zeszlym roku nie pomyslalam i na zime bylam biedna jak mysz a tej chwili nawet na buty mnie nie stac :-( nie powiem wam gdzie dokladnie bede pracowac ale to jest taka praca gdzie mozna troche oszukac szefa i w ciagu miesiaca oprocz wypalaty 1800zl ,mozna dobrac jeszcze z 2000 tysiace wiec na miesiac prawie 4000zł :-) moj szef jest wredny wiec wcale nie mam wyrzutów ze go oszukuje i tak ma kupe kasy. tylko ze to praca gdzie trzeba pracowac po 12 godzin codziennie ale weekend wolny i hurra zakupy :-) juz sie doczekac nie moge :-)

nie za bardzo Jennifer. 40 tyś miesięcznie to nie jest za dużo. Przy wyższym poziomie życia to milionerem się nie zostanie :)

męski głos jak się skończy domek to 40tys miesięcznie na życie to full wypas moim zdaniem ,nie sposób tego wydać.Milionerem może nie bede ,ale kto wie mój mąz pracuje na jednym wielkiem przedsięwzięciem jak wypali to i milionerem bedzie.

Gość ankalublin
no dla ciebie to jest nic bo przyzwyczailas sie ale dla kogos kto jeszcze kto zima byl biedny , nawet rachunki za internet mam zalegle, to 4 tysiace to duzo :-) w tym roku zamierzam wplacac 1000zł na konto , zostanie mi 3 tys :-) rodzicom nic nie daje, bo powiedzieli ze jestem im córka poki jestem pod ich dachem to moga mnie utrzymywac wiec 3 tys tylko na moje wydatki :-)

Gość funky fun 1
widzę fajne wpisy.Autorka ma zamiar kraść a reszta licytuje się kasą...Porażka:(

Gość Litóecal
Dziwię się twojemu mężowi. Jak jest taki mądry to jak nie wstydzi się z tobą gdzieś wyjść? Bo wygląd może i masz ale jak otworzysz usta i coś powiesz to połowa ludzi pewnie ma polewkę. Że on cię trzyma... Skoro ma tyle kasy to pewnie jest mądry i zaradny, a ty mało inteligentna i niezaradana życiowo. Jakie ty robisz błędy w swoich postaćh. Wstyd cie zabrać do jakiegoś towarzystwa.

Gość ankalublin
no fakt ze bede krasc ale moj szef zarabia na miesiac okolo 50 tysiecy wiec czy te dwa tysiace zrobia mu roznice? mu nic nie zabraknie a mi sie przyda ta kasa

http://www.voila.pl/108/7ne0k/?1 Znaczy się robiłam w kiepskim świetle itp, ale chodziło mi tylko o zarys tej bransolety. Mnie się takie podobają bo są bardzo subtelne. Do wszystkiego pasuje, a te wielkie cebule niekoniecznie. Zegarek to dobra inwestycja :)

Gość Tjahula
No właśnie Jenny. Jak można mieć taka pustą lalę u swojego boku. Jak Wy chodzićie na imprezy firmowe? Nawet w swoich postach robisz błędy ortograficzne, zjadasz litery lub je przestawiasz.

Gość Tjahula
Do tego masz 26 lat a rozmawiasz z 16 letnią smarkulą o modzie. Przecież ona ma inny gust, jest cukierkowa nastolatką.

śliczny właśnie jest taki delikatny ja mam szczupłe ręce więc nie wyobrażam sobie jakiejś wielkiej busoli.Jakiej jest firmy? No nie wiem najwidoczniej mój mąż lubi mało inteligentne i niezaradne;) co na to poradzisz?

jak już to mam 25 lat(jeszcze nie skończone) czuje się młodo nie zamierzam nosić ciuchów dla starych bab;) a skitzo ma świetny gust.

Gość Tjahula
Dziwię Ci się też, że siedzisz w domu, zrobiłaś zaocznie licencjat z pedagogiki i nie chce ci się robić magistra i przez tak długi czas nie nauczyłaś się gotować. Nie chce Ci się pracować to chociaż z nudów poszłabyś na studia dzienne. Siedzisz tylko i w głowie masz same kosmetyki. Nawet wiadomości nie obejrzysz. No tragedia...

Gość Tjahula
Dziwię Ci się też, że siedzisz w domu, zrobiłaś zaocznie licencjat z pedagogiki i nie chce ci się robić magistra i przez tak długi czas nie nauczyłaś się gotować. Nie chce Ci się pracować to chociaż z nudów poszłabyś na studia dzienne. Siedzisz tylko i w głowie masz same kosmetyki. Nawet wiadomości nie obejrzysz. No tragedia...

Nie będę marki podawać, bo to i tak zza granicy i chyba troche już ma ten zegarek bo ja go odziedziczyłam, haha. :D:D A ile chcesz wydać na zegarek? Bo powiem Ci, że te Korrsa gold się przecierają a kosztują tak z 1-2 tys. Daremne to strasznie.

mgr zrobie zaocznie od września ,zrobiłam sobie rok przerwy bo mam na głowie aranżację domku:) no i córka wiecznie choruje ,więc siłą rzeczy musze dużo siedzieć w domu

Gość Tjahula
Jakiego ubrania byś nie pokazała to Skizto się nie podoba. Uwierz, masz o wiele lepszy gust od niej.

ale chyba niekoniecznie złoto, prawda? Bo wydaje mi się, że ck ma całkiem niezłe :)

Gość Abiiigail
Jennifer a jak jest tak zimno to co ubierasz? Chodzisz w jeansach?

Gość Abiiigail
Jennifer a jak jest tak zimno to co ubierasz? Chodzisz w jeansach?

Gość Jbaiigail
A po co ci te ubrania i kosmetyki jak wychodzisz tylko raz na jakiś czas? Przecież rzadko gdzieś idziesz. Do kina? Na budowę? W domu się stroisz?

Gość Abaiigail
Jejku, normalne pytanie.