Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieepokojonazusem

kontrola zus w ciazy

Polecane posty

Gość zanieepokojonazusem

lekarz dał mi zwolnienie lezace w ciazy (wlasciwie bez powodu) prosilam o chodzace - ale nie chcial wypisac. Niestety musze czasem wyjsc do sklepu itd, czy chociazby na krotki spacer, ale boje sie caly czas ze przyjdzie zus i mnie skontroluje. Jaka wymowke w razie czego mam podac - jesli zus mnie nie zastanie w domu?

Gość hmmmm....hmm... .
dziwny lekarz ze Ci dal takie zwolnienie....

Gość zanieepokojonazusem
no troche dziwny, ale to dobry fachowiec - dlatego ie chce go zmieniac

Gość zanieepokojonazusem
??

Gość zanieepokojonazusem
nikt nie wie?

Gość do roboty ,
ciąża to nie choroba

Gość zanieepokojonazusem
pewnie ze nie choroba, ale niestety nie wszedzie mozna w ciazy pracowac. Poza tym wykryto u mnie polip i mialam lekkie plamienia, wiec dla pzyjemnosci nie siedze. Duzo bardziej wolalabym, zeby wszystko bylo dobrze z ciaza i chodzic do pracy.

Gość sdfghjkl
Jak mozesz prosić lekarza o zwolnienie w dodatku chodzace,jezeli dostalas zwolnienie to nie z powodu ciązy bo takie nie istnieje tylko na chorobe w ciąży.A skoro możesz chodzić to i do pracy chyba tez.Jak już ci wypisał to "lewe" chorobowe to radze sie dostosowac.U mnie w pracy jedna tez tak wywinęła,niedosyć ze ona miała problemy,to jeszcze lekarz,ze skoro lata to czuje sie dobrze wiec po co dal jej zwolnienie skoro nie miała żadnej choroby.Teraz jak wróciła macierzyńskiego,zachorowała i zaraz miała kontr z zusu,tam juz jest naznaczona widocznie.

Gość zanieepokojonazusem
a jak mam sobie dostarczyc chleb do domu? przez internet?

Gość zanieepokojonazusem
a pracowac nie moge, bo pracuje w szkole, nie oge miec dyzurow, poza tym rzygam jak kot , ponadto dyr sama mi poradzila, zebym zwolnieie kontynuowala juz do konca, bo to bez sensu zebym uczyla 2 tyg, potem przez 3 byla na zwolnieniu, wrocila na tydzien i znow poszla na dwa. A tak to przyjmie kogos na zastepstwo.