Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zakupowa

nie wiem czy kupić wózek beżowy czy grafitowy? doradzcie

Polecane posty

Gość mama zakupowa

mam do wyboru w zasadzie beż i grafit na czarnej ramie, nie wiem czy patrzec na praktyczna strone i czy bez bedzie sie faktycznie bardzo brudzil, czy wozki w ogole sie bardzo brudza??

bardzo sie brudzą . grafitowy weź . uwierz że bd bardziej zadowolona niz z bezu i non stop ze szmata;D przykład jedzies autem gdzies dalej na spacer z dzieckiem rozpadało sie wkładasz wozek bezowy do auta,.....

Gość Ja w prawdzie
Ja mam czarno beżowy i ani razu nie było na nim śladów brudu a codziennie na różną pogodę chodze na spacery (mieszkam w ruchliwym dużym mieście). Może to kwestia materiałów z jakiego jest uszyte siedzisko, buda? Mój jest z dość śliskiego materiału.

Gość nvbvnc
Mam ten wózek właśnie piaskowy już 6 roku i ani razu mie się ubrudził , wszyskto wygląda ok więc polecam.

Gość nvbvnc
miałam na myśli pół roku:)

Gość mama zakupowa
nvbvnc a czy on wyglada kolorystycznie podobnie jak na zdjeciu??

Gość mama zakupowa
bo ten grafitowy widzialam w sklepie i jest grafitowy a na zdjecu czarny.. nie moge za bardzo zobaczyc jak wyglada ten wozek faktycznie, bo ten garfitowy znalazlam na jakis aukcjach jak ludzie robili zdjecia i widac kolor tak jak na zywo, a ten pisakowy widze tylko ze zdjec w sklepach interentowych.

Gość nvbvnc
patrząc na zdjęcie i na mój wózek nie widzę różnicy, to bardzo przyjemny kolorek i sama tez miałam do wyboru grafitowy jednak go nie wybrałam (w lecie cholernie sciąga słońce - jak wszystkie wózki czarne bądź bardzo ciemne).

Gość mama zakupowa
:) dziekuje za poradu i za informacje, rozumiem, ze masz joolza, a tak w ogole z samego wozka jestes zadowolona?