Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwaga Prawicz

PYTANIE WYŁĄCZNIE DO DZIEWCZN -jaki to jest fajny charakter??

Polecane posty

Gość Uwaga Prawicz

Właśńie o tym jest ten topic. Jaki jest ten fajny charakter jakie jego cechy są dla kobiety najbardziej pociągające. Na co zwracacie uwage. Czym wasi chłopcy was urzekli. Licze na ciekawe wypowiedzi :)

Gość strzałka :)
Generalnie jest to kwestia indywidualna. Mój M jest zabawny, bardzo inteligentny, zaradny, szczery, troskliwy, trochę skryty, elokwentny, lubimy podobną muzykę i zawsze mamy o czym pogadać... Wiele jest rzeczy, które ludzi do siebie zbliżają moim zdaniem :)

Gość Uwaga Prawicz
Może coś wiecej?;)

To zależy od osoby - z zasady mówiąc fajny ma się na myśli "odpowiadający". Można doszukiwać się takich ogólnych cech jak poczucie humoru, zaradność, empatia itd - ale to które cechy są najważniejsze i jak są rozumiane to już inna sprawa.

Gość Uwaga Prawicz
Ok ale jeśli mielibyście wybać jego 4 cechy które wam sie najbardziej podobają w nim ;) to które by to były??

Poczucie humoru, poglądy podobne do moich (niekoniecznie takie same, ale moim zdaniem trzeba mieć zbliżone podejście do życia w kluczowych sprawach), uczciwość, inteligencja. Kolejność przypadkowa.

Gość lefteyeleft
Zgadzam się z Moorland, poczucie humoru, podobne spojrzenie na pewne sprawy, czasami też podobne doświadczenia (te w związku i poza związkiem), wspólne zainteresowania, wyznawane wartości ;)

Gość o cholera.. tylko 4?!
ehh, mi sie w moim wszystko podoba :P haha dobra, zacznijmy od tego, ze NIGDY bym sie nie mogla umawiac z glupszym facetem ode mnie :C (a ze sama glupia nie jestem, to juz sie krag zaweza..) po drugie to tez uwielbiam jego poczucie humoru po trzeciez uwielbiam to, ze jest taki pewny siebie. w takim codziennym zyciu potrafi zalatwic kazda sprawe, a nie jakas pizda co to sie boi swiata :P po czwarte , widze, ze jestem dla niego najwazniejsza na swiecie.. pyta sie mnie jak sie czuje, jak jestem chora, pyta sie czy mnie gdzies zawiezc, zebym nie zmarzla i takie tam.. niby nic, ale takie male rzeczy tez sa istotne dla dziewczyny po piate, jest spontaniczny, nigdy sie z nim nie nudze, czasem ma jakies durne pomysly, ze nie wiem co powiedziec, ale to sprawia, ze kazdy dzien jest wyjatkowy :P po szoste, nie jest znowu taki do konca mi ulegly (patrz punkt czwarty-potrafi pogodzic jedno z drugim). na swoje zdanie i czasami mi sie stawia :P lubie to troche :D

Gość Uwaga Prawicz
O widze że płytki burak nie ma u wasz szans ;)

Gość lefteyeleft
Moorland w rzeczy samej, generalnie ludzie powinni się dobierać według: charakterów, zainteresowań, poczucia humoru i wyglądu, amen!

moorland, dobrze podsumowalas z plytkim burakiem :D ale szczerze mowiac czasem mam jakies obsesje, ze to ja jestem ta glupsza w tym zwiazku :/ dobija mnie to :/ mam nadzieje, ze to tylko schiza :O

w sumie to wyglada nie ma AZ TAKIEGO znaczenia :P wystarczy, ze jest przecietny, czysty i pieknie pachnie (!!! o taaaak, zapach jest wazny w chuj!

no i do tego musi byc cudowna osobowosc :P za to koles z samym pieknym wygladam nie ma u mnie szans :P musza byc tez inne punkty zawarte :P

Gość Uwaga Prawicz
A taka cecha jak upartość ja osobiscie mam taką ceche wykorzystuje to do robienia różnych rzeczy nigdy się nie podaje i mimo iż mi się nieudaje dalej próboje właśnie czy was men jest uparty i czy to cecha na + czy na -

Gość Uwaga Prawicz
Sorki za bledy pisze z fona

hahahah no moj to byl tylko kumpel kiedys :P po pol roku przyjazni mi powiedzial, ze mu zalezy,a ja "NIE, zostanmy przyjaciolmi" ale dalej sie staral i po pol roku KU WLASNEMU ZASKOCZENIU zmienilam zdanie i teraz jestesmy razem :P jebany! nie poddal sie :D no wlasnie moj jest strasznie uparty :P czasami mnie to wkurwia, ale zazwyczaj strasznie kreci, jak tak widze, ze do czegos dazy :P

Gość Abrakadabraalakazam111
Upartość- zdecydowanie na - . Zresztą nikt ci nie podda ogólnych warunków, które sprawią że zdobędziesz dziewczynę. A udawanie kogoś kim nie jesteś do niczego cię nie zaprowadzi. Sam wiesz jaki masz charakter i szukaj podobnej do siebie dziewczyny lub takiej, której będzie on odpowiadał.

wiec dla mnie na plus :P

Gość Uwaga Prawicz
Tak z ciekawości pytam Sam też uważam ze człowiek nie powinien udawać kogoś kim nie jest bo wtedy zaczna małpować i traci to co ma w sobie unikatowego

Gość Uwaga Prawicz
Zauważyłem że humor jest dość powtarzalną cechą która zwraca uwage kobiet jak facet jest zabawny i jest np w klubie to żadna kobieta od niego nie bedzie uciekać bez wzgledu na wygląd. Tak wiec uważam że to dość ważna cecha charakteru. Bo nik nie chce być z smutasem który ciągle narzeka życie jest po to by z niego korzystać i cieszyć się kolejnym dniem:)

Gość Uwaga Prawicz
Śmiało kafetarianki piszcie Jaki jest ten fajny charakter jakie jego cechy są dla kobiety najbardziej pociągające. Na co zwracacie uwage. Czym wasi chłopcy was urzekli. Podajcie 4 najwarzniejsze cechy :)

Gość Uwaga Prawicz
Up

Gość Uwaga Prawicz
Śmiało kafetarianki piszcie Jaki jest ten fajny charakter? jakie jego cechy są dla kobiety najbardziej pociągające? Na co zwracacie uwage? Czym wasi chłopcy was urzekli? Podajcie 4 najważniejsze cechy zapraszam do klikania.

Gość Ania z jego marzeń
Odwaga humor wrażliwość intelekt

Gość tak myślę..
Podejście do wielu spraw podobne do mojego, ale też cechy uzupełniające. Tzn. inteligencja, poczucie humoru, towarzyskość, aktywoność, ale też pewne cechy, których mi trochę brakuje, np. pewność siebie (żeby facet był facetem, żeby to on przejął inicjatywę:)

Gość On 3
Up

Gość On 3
Up