Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

byłem kiedyś w burdelu...

Polecane posty

z ciekawosci spytac o cennik:D burdelik we wrocku wolno stojący budynek ladny , taki bardziej ekskluzywny i za godzine 300zl ...4 lata temu. teraz penwie drozej:D burdelik na trasie ktora czesto sie poruszałem i widzialem ze co chwila jakas taxi sie zatrzymywala albo smaochod tak że ruch w biznesie był:D

Gość HMS..CDRS...Petard
Drożyzna. W Krakowie 200 zł/h. I to w najlepszym domu publicznym. Do wyboru 30 panien i co miesiąc rotuje. Wymieniają się z innymi miastami, czy co?

Gość krakowiaczek zjeben
Bo w Krakowie centusie i burdele upadłyby gdyby było drożej.

żadnej dziewczyny nie widzialem wiec nawet nie wiem za co te 300 zl...ale klientów tam nie brakuje... a ponoc polacy biedni... to kogo stac 300zl za seks placic za godzine?:/ co prawda polonezy tam nie parkowaly ale mimo wszystko... ps. nie żale się , nie placilem nigdy za seks i mnie to nie kręci z resztą mnie nie stac na takie miejsce i zwyczjanie szkoda byloby mi kasy:O

Gość e9uwuwer
w Krakowie obrzezani mają 40 % zniżki obrzeznani z hgwiazda dawida - 90 %

Gość nieważne skąd jesteś, ważne
oj, biednyś ty chłopie, jak z kutasem musisz po prośbie latac i za kasiorkę.

19:53 [zgłoś do usunięcia] nieważne skąd jesteś, ważne oj, biednyś ty chłopie, jak z kutasem musisz po prośbie latac i za kasiorkę. czytanie ze zrozumiem : jedynka. siadaj. 🖐️ nie byłem na panienkach tylko spytac o cennik:D z ciekawosci bo pytalem znajomych co to za miejsce ze tyle samochodow i w ogole , powiedzieli ze burdel wiecie ze ten burdel sie reklamowal normalnie na trasahc wiazdowych do miasta?:D

na dziffkach nigdy nie byłem , zniechęca mnie perspektywa bzykania się z kobieta która orbi to tylko dlatego ze place a naprawde to np ją obrzydzam czy cos... zresztą nie wierze ze nawet najlepsza dziffka w lozku ktora robi to mechanicznie tylko za kase moze byc lepsza niż niedoświadczona ale chętna na seks... znacie kogoś kto sie przyznaje że był na dziffkach? bo ja nie. kto tam chodzi?

Gość HMS..CDRS...Petard
Nie, nie. W Krakowie jest tanio dlatego, że spory ruch. Angielscy turyści zasmakowali w zanglonych polkach na wyspach....toteż odwiedzają Kraków w celach rozrywkowych. Są przyzwyczajenie do niskich cen polek:D

a już kumam:D ludzie przecztali tytul topa a tresci juz nie i uznali ze bzykałem się z dziwką:D a nigdy tego nie robilem a jak nadejdzie czas że bede musial bzykac dzifki bo normalnie żadna mnie nei zechce to skocze z palacu kultury

zapomniałam napisać. Twoja dziewczyna taka zwykła, sympatycznie wygląda, ale tak zachwalałeś, że myślałam, że padne na kolana. :D:D

Gość HMS..CDRS...Petard
I nie uważam wcale, że 200 zł to dużo. Zwykła kolacja w mieście kosztuje około 100.

Gość ghrrrhhrr
"zresztą nie wierze ze nawet najlepsza dziffka w lozku ktora robi to mechanicznie tylko za kase moze byc lepsza niż niedoświadczona ale chętna na seks..." A ja zawsze myślałam, że faceci uważają wręcz odwrotnie. Przywracasz mi nadzieję w facetów :P

Gość HMS..CDRS...Petard
Generalnie cena szminki:classic_cool:

Gość co oznacza 69
w twoim nicku?:classic_cool:

w ta cene wchodza warunki w jakich to robisz czyli masz jacuzi drink bar nie jak w blokowych burdelach gdzie ci daja puszke piwa zywiec za 15 zeta buahah

Gość HMS..CDRS...Petard
estem tak czesto banowany ze sobie wymyslam Jesteś tym...no jak mu tam ...shemale?

Gość HMS..CDRS...Petard
Nie dziękuję:D

8/10 osób wypowiadających się w temacie nie potrafi czytać ze zrozumieniem :classic_cool: 🖐️

w prywatnych mieszkaniach prostytutki na własną ręke biora 220 za godzine, w burdelach wiecej bo jeszcze alfons bierze procent byeheeh w prywatnych raczej w wynajmowanych bo dziwek nie stac na wlasne mieszkania :D

wawcia " 20:09 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 jaki ty k**wa prosty koles jestes a pozniej sie madrzysz na tematach politycznych " no nie mam doswiadczenia w temaATYCE PROSTYTUCJI burdeli itd... tak podejrzewalem ze za te 300 zl to jakies dodatkowe atrakcja choć szczerze wątpię w jacuzzi :D może poprostu jakies adne dziewczyny tam były? takamalaja jak zwykle nie potrafi czytac ze zrozumieniem, to smutne:D