Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co komu dzieci?

Nie chce miec dzieci i jako stary czlowiek nie chce miec wnukow! Nigdy!

Polecane posty

Gość po co komu dzieci?

Co z tego ze bede mial dzieci? pozniej otoczenie bedzie wymagalo zeby one mialy swoje dzieci? no po co i na co to komu? ja nie mam nic przeciwko by dzieci sie rodzily ale sam mam 32 lata, cztery zwiazki i kazdy zwiazek konczyl sie tym ze nie chce miec dzieci. Rodzice tez chcieliby zebym mial wnuki a ja pracuje, dobrze zarabiam i wole wydawac na co innego pieniadze niz na ubranka i ksiazdki do szkoly dla dzieci.

Gość :))))))))))
no i ???

Gość samolub
.

Gość kkkkkooolllaaa
no i wszystko fajnie, tylko po co wchodzisz na topik "ciąża, poród i wychowanie dzieci?" :D

Gość ciezaroweczka xxx
wlasnie, moze wejdz na starych kawalerow

Gość a mnie to lottoooooooooooo
skoro chcesz być samotnikiem to sobie bądź tylko zaraz na poczatku zwiazku z kobietą jasno stawiaj sprawę

Gość bingobingo
JEJKU, NIE KRYTYKUJCIE CZŁOWIEKA, MA PRAWO MIEC TAKIE STANOWISKO. A to ze wszedl na to forum... moze go zaciekawilo po prostu... Mnie na przyklad fascynuje praca policji czy detektywow, a nie jestem ani jednym, ani drugim i nigdy nie bede...

Gość mcidkjhfij
Bo chce troszkę popolemizować, potwierdzić swoje racje albo też poddać je w wątpliwość a wy mu to uniemożliwiacie;). Ja uważam że absolutnie autorze (przynajmniej teraz) nie powinieneś mieć dzieci a jeżeli takie podejście nie znudzi ci się w przeciągu 8 lat to już wtedy daj sobie całkiem spokój bo starzy tatusiowie nie mają już siły ani cierpliwości a co dopiero w nożną z synem pograć. Uważam że dobrze robisz że nie chcesz potomstwa i radzę ci nie dyskutowac o tym w kobietami bo te mają inną mentalnośc i psychikę (przynajmniej większość) tylko pogadaj z facetami podobnymi do ciebie. Powodzenia:)

Gość jak tu nie krytykować
przecież to jest totalny samolub,mysli tylko o sobie ,zabiera kobietą ich czas po to by pozniej dowiedziały się,że ten czlowiek nie nadaje sie na męża,ojca,straszny człowiek

Gość po co komu dzieci?
Mówiłem każdej kobiecie na początku że narazie nie chce byc ojcem. Jestem jedynakiem, właściwie, mam przyrodnią siostre ze strony ojca i ona jest już matką. Od razu jak zobaczyłem ile dzieciak kosztuje na miesiąc całkowicie zrezygnowałem z posiadania dzieci i coraz częściej myślę o wazektomii

Gość mcidkjhfij
To swoją drogą ale tyle tego na świecie żyje że nie sposób wytępić więc można co najwyżej głową pokiwać :D...i tak każdy zostanie rozliczony ze swojego zycia i sumienia wcześniej czy później.

Gość bingobingo
Ale mocne słowa, ja pierdziu! straszny człowiek buahhahaaaaa... jak taka sie wiaze z facetem, to od razu ma zakladac, ze to bedzie jej maz, ojciec dzieci??? przeciez zwiazki rozpadaja sie z roznych powodow, nie tylko dlatego, ze ktos nie chce miec dzieci....

Gość no i świetnie
każdy żyje tak jak uważa za dobre ty mając dobrą pracę kasę ... dostarczasz sobie wrażeń i przeżyć,których zapewne rodzice wydajacy kasę na dzieci nie mogą sobie zapewnić, ale oni doświadczają czegoś z czego ty rezygnujesz ja nie neguję twoich wyborów, więc dlaczego wyczuwam zaczepność w tym komentarzu -

Gość mcidkjhfij
wazektomia to jedyna rzecz w twoim przypadku autorze i dobrze pilnuj by wczesniej nie prysnąć nasieniem gdzie nie trzeba....;) to taki przekąs babski z mojej strony ale tak na poważnie to sądzę że masz prawo do takiego myślenia i jeżeli to jasne stanowisko (tyle że nie wiem po co ci od tego kafeteria) to wazektomia jak nic.

Gość kafeteria mu od tego
by pociuckać się ze swoimi myślami ...ot taki babski styl , mało męski i konkretny, coś jak podroczenie się ze samym sobą i babsztylami kafeteryjnymi:). Facet, ja co radzę, wyłącz kompa i idź w najbliższym czasie na zabieg a zaoszczędzisz sobie kłopotu i pamiętaj przed rozpoczęciem każdego nowego związku by powiedzieć o przebytej wazektomii .