pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 kiedy wpisuję się w Waszych topikach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 Ty tematów nie zakuadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 bo nie musze wy je zakładacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 no to co Ty mje tu piertolisz ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 z zasady się wpisałem tylko jako pierwszy psp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 a w sumie staram się to czynić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 a no tak ladaco zapomniałam, że zwyczajnie czynisz swoją powinność :O ale dawno Cię nie było c'nie? zamknęli Cię w szafie czy co prawa-tywa } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 nie chce mi się z Tobą gadać betonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 a no tak ladaco zapomniałam, że zwyczajnie czynisz swoją powinność ale dawno Cię nie było c'nie? zamknęli Cię w szafie czy co to już nie to co kiedyś bywało za dawnych sutych lat psp można by powiedzieć że tym że czasy przeszedłem do małej opozycji bez mojego czarnego nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mały pływak Napisano Luty 8, 2012 CICHO BABY, NIE BIĆ SIĘ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 w sumie to ja zawsze } :D dobre! podoba mi się wiedziałam, że w kącu mje tu ktoś rozbawi. można na Was liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spiepszaj Dziadó 0 Napisano Luty 8, 2012 Jak tylko cie widze to sram mordom :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 ja to Ci poem ladaco, że nick odzyskać to trzeba umieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 nie żal mi tutaj nikogo ale mógłbyś se zaczernić jakiś nick bo te przecinki znajdujące się aktualnie w pseudonimie to mje drażnią kurva i to motzno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 bo ja z listopada jestem jakiego maila trzeba podawać? co Ty gadasz :O nic nie cza podawać. a nawet jeśli to weź nie rób z siebie takiej sieroty tylko wpisz jakiś wymyślony nieistniejący. proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avvse Napisano Luty 8, 2012 Ladaco, nawet Prawa-Tywa cię nie rozszyfrowała rok temu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 wszak nie mogę się rozszyfrować do samego końca . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 jakiego maila trzeba podawać? co Ty gadasz nic nie cza podawać. a nawet jeśli to weź nie rób z siebie takiej sieroty tylko wpisz jakiś wymyślony nieistniejący. proste kiedy ja już próbowałem na wszelakie sposoby i nie mogłem się zalogować psp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pśp przeca Ty Napisano Luty 8, 2012 nikomu się nie wpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 aha fajnie :O kasowanko, kasowanko ja się nie wpisuję? wpisuję się, a jakże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 8, 2012 nudna z niej pizda, nie chce mi się czytać jej wypocin, bo rzygnę - a powiadam jest mi niedobrze od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 nie zachłyśnij się kożuchem ciepłe mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 do takiego samego wniosku doszłam ostatnio chociaż miałam chwilowe zaćmienie umysłu , że z nią pisałam :O koorwa co ja wtedy paliłam albo piłam to nie wiem, ale mam nadzieje, że już nie wrócę do tego stafu :D a jak Ci tak niedobrze, to może se czytnij... rzygniesz i od razu zrobi się lepiej no chyba, że Ci ktoś zalau formę to... zapoznaj się z treścią ulotki und skonsultuj z lekarzę lub farmacełtom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz czy Ty kogokolwiek Napisano Luty 8, 2012 traktujesz tu poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 sama nie wiem nie no pewnie , że tak czasem wyobraź sobie jestem w stanie nawet być dla kogoś miła i mu pomóc jak mam ochotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okimmowa Napisano Luty 8, 2012 O kim mówicie? Z kim pisałaś i żałujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 8, 2012 muszę napić się ciepłego mleka, to mi przejdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 8, 2012 okimmowa } a chooj Cię to obchodzi podobno wygazowana cola jest dobra. ale ja tam jestem zdania, że lepsza jednak gazowana jak się źle czułam to piłam gazowaną i przynajmniej zayebałam konkret beka i od razu było lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko 0 Napisano Luty 8, 2012 Hahaha i właśnie taki konkret bek mi potrzebny w tej chwili. Idę po colę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okimmowa Napisano Luty 8, 2012 A żebys wiedziała że chooje mnie interesują Może też jej nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach