Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aggnieszkka

Pierwszy raz, gumka i dni płodne.. pomocy?!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam głupi problem, mam 18 lat i za tydzień planuje przeżyć z chłopakiem swój pierwszy raz.. Niestety akurat za tydzień wypada mi dzień płodny.. Nie chce tego przekładać ponieważ akurat wtedy mamy rocznice . Oczywiście hcemy zabezbieczyć sie gumką, ale nie wiem czy to wystarczy... pomocy.

i jesteś pewna, że poradzi sobie z tą gumką? Bo zakładana pierwszy raz w życiu, potrafi zawieść... lub w ogóle nie dać się założyć ;))

dlatego nie tykam, niech się nimi zajmują dziewice, razem się uczą i eksperymentują, fajny okres w życiu i szkoda to zmarnować z kimś doświadczonym, niepotrzebny stres tylko ;)

Ale w takiej zabawie zawsze jedna osoba musi byc bardziej doswiadczona, bo inaczej z tego wszystkiego wychodzi pantomima :-)

pitu pitu :P niech sobie razem poczytają, a później uczą się na sobie, jak Pan Bóg przykazał :P nie czytałeś księgi (u)Rodzaju? :D

Gość ja tez nie chytam sie prawiczk
ow, raz probowalam z takim i to byla katastrofa, nawet sobie nie umial zalozyc:P hehe ale jak sie dwoje niedoswiedczonych spotka to trudno zeby cos z tego wyszlo:P

Nie przesadzajcie z tymi prawiczkami, każdy nim kiedyś był. Ja osobiście nie chciałbymbym wracać pamięcią do tamtego momentu :-)