Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go go gugu

jaka macie temperature w domu przy tych mrozach?

Polecane posty

Gość go go gugu

u nas zawsze bywalo ok 23-24 stopni...teraz zaledwie 21-21,5..zimno...:( a ile u was?

Gość olga.w
u mnie zawsze jest 19 st a teraz 21,5 masakra gorąco i głowa mnie boli.

Gość go go gugu
21,5 to goraco..o zesz, zazdroszcze ci bo ja zmarzluch jestem jak widac

Gość olga.w
dodam że mogło by byc więcej ale nie odkręcam kaloryferów na full bo wówczas bym padła u mojego dziadka jest ponad 25 st .

Gość koko dzambooooo
20st., jak ty masz 24 st. w domu i chodzicie wtedy w krótkim rękawku co też się wiąże ze zwiększoną mocą grzania i kasą, to nie dziwota że dla ciebie 20st. to ziąb :P hahaha taka temp. 24st. w domu jest niezdrowa dla organizmu i powoduje częstsze zachorowania

Gość koko dzambooooo
u nas max 20st. miało być

Gość go go gugu
owszem, przy temp 24 stopnie chodze sobie w w krotkim rekawie i klapkach na bose stopy-bo tak lubie nie znosze tego ubierania sie, lubie luz i ciepełko:)

Gość ja zmarzluch ale córcia
nie ;/ Jak dla mnie mogło by być 22-26 ale dla córki ? boże ona to jest szczęśliwa jak jest 15-17 tak własnie temp jest rano Ale zawsze w dzirń jest 19-21 i to jest dla niej w miarę ok temperatura ale mogło by być zimniej ;/ Ja śpię w nocy pod kołdrą kocem w skarpetkach(wczoraj spałam i dzisiaj też zamierzam) i w piżamie a ona w śpiochach i bodach z długim i widzę że jest jej gorąco bo ma gorącą szyjkę i czerwon epoliczki ale jak na łożę jej półśpiochy to w nocy sobie skopie ;/ no i o 12 w nocy wraca mąż i przykrywa ją kocykiem ale jak w nocy się obudzę to wiecznie rozkopana ;/ a nie daj boże przykryć ją jak przed chwilą usneła to wtedy się złości

Gość koko dzambooooo
o matko! 27 st. to bym chodziła już nago :D "stara" ci saune robi na maxa :P

Gość u mnie jest 21st
czasami dojdzie do 22, ale jest mi zimno, latem bylo ok 25st, ale to za goraco...wiec nie wiem jak powinno byc

w dzień ok 18-19 stopni, w nocy 16-17, u synka w pokoiku nieco mniej, bo on nie lubi jak jest za ciepło, więc spokojnie 15,5-16 st wystarcza. kaloryfer 1 w domu rozkręcony, reszta zamknięta. tylko na czas kąpieli w łazience dodatkowo odkręcamy. mieszkanie szczytowe :P

Gość Ciepłolubna.....
Za dnia mam +25, chodzę w spodenkach i koszulce, na noc przykręcam dla nas i dziecka kaloryfery na 3, do tego wietrzę całe mieszkanie, więc mam jakieś 20 st.

Gość koko dzambooooo
sztifler -ja nago śpię pod kołdrą przy 18-19st :)

Gość Komputer komputer
dom z lat 80 ,nie ocieplony steropianym ,palimy cały dzień i do 22 wieczór i ranospada na 12-14stopni katastrofa ,ja lubie ciepło 23 stopnie,

U nas w okolicach 20-21 stopni i to jest wystarczajace.. zimno? no co ty to jest przecież bardzo ciepło.Rano jest troche chłodniej okolo 18 i też jest ok

a dlaczego? jedni lubią 22 stopnie, inni 15. a skoro dziecko nie choruje, jest zdrowe a przy tym dobrze sypia nie budząc rodziców i mu to pasuje to chyba wszystko jest w jak najlepszym porządku?

koko dzambooooo wiesz co przy tej temperaturze to by mi chyba koń zamarzł :D

Gość dfgrfbgs
u mnie w dzien 21-22st. w nocy troche chlodniej. zanim urodzilam w domu w zime bylo ok 20st ale teraz przy raczkujacych dzieciach to za zimno bo mam na podlodze kafelki i panele bez dywanow

Gość u nas zimą zawsze ok 17 stopni
a przeziębienie czy inne choróbska to jak wygrana w lotto! haha,u znajomych czy rodziny gdzie maja więcej chorują kilka razy na bank!jak jadę do rodziców do bloku (21 stopni) to po kilku godz wracam opuchnięta choć kiedyś tam mieszkałam i....częściej chorowałam a wolę się cieplej ubrać niż chorować!

Gość ssssssssssssssssssssssssykkkkk
26-27 :)

Gość koko dzambooooo
stifer - eeee tam, grunt to gorący/a partner/ka i żadne mrozy nie straszne :) mam gorącego męża to i mi 15st. w domu nie straszne :D

Gość udowodnione ,że niska tempera
tura przedłuża życie!

nie wiem, u mnie na bluzie jaka dostalem pisze nosic po nizej 15 stopni... to jak masz tyle w domu to jest zimno. z reszta ja chodze w koszulce wiec jak sie naubieracie w kurtke to mozna i 5 stopni miec. normalnie powinno byc ok 21...