Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_pani_domuuu___

ktora z Was pali węglem i ma co drugi dzień kurz???

Polecane posty

Gość mloda_pani_domuuu___

Ja tak mam, mam juz tego dość, co drugi dzień musze wycierac kurze bo taki jest brod, z tego palenia,, mam dość !!!!!!!!!!

Gość the best quality
wiesz co ja codziennie odkurzam i myje podloge-tak po prostu bo lubie czysciutko miec nie mam zadnego pieca, mieszkam w bloku nie narzekaj leniwa babo!

ja węglem nie palę, mieszkam w bloku a i tak co 2 dzień musze zetrzeć kurze, codziennie odpalić odkurzacz i zmyć podłogę.

Gość emilianna
ja tak mam ale pomimo to i tak codzien odkurzam i zmywam podloge a mam pietrowy dom wole poswiecic jakies 40 min na to niz wkurzac sie no i lubie porzadek

ja kurze wycieram raz na tydzien , bo mam malo mebli heh i mi sie nie zbiera az tak. ale wycieranie podlogi codziennie wieczorem a przedpokoj i lazienka non stop. mam iec w piwnicy ale syf mi sie i tak do domu znosi

Gość luba pawelllll
dziewczyny czym wy myjecie te podlogi tak co chiwle? rozstawiacie sie z mopem? macie dziei, gdzie czas na mycie podlogi?

Gość rolling in the deep
ja tez codziennie odkurzam i myje podłoge:D tak-mam dziecko, pracuje zawodowo, robie zakupy itp-ale tez chodze na spacer z dzieckiem, bawimy sie i jest super:) do tego 2 razy na tydzien latam na fitness na 20.30

Gość alalalalal
szkoda ze nie masz meza ktory by chociaz z raz w tygodniu odkurzyl za ciebie.

luba pawell tak mam dziecko i psa. Co za problem posiwecic 30 min wieczorem na wytarcie . mam 80 m kw