Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirewa

praca licencjacka filologia angielska

Polecane posty

witojcie! temat mojej pracy to "The influence of musical abilities on learning English effects." mam trochę materiałów, ale do 25 jeszcze sporo brakuje. macie jakieś materiały? jak się zabrać do napisania takiej pracy? pozdrawiam

ojjj...myślisz, że nie szukałam po bibliotekach i w necie? potrzebne jest 25 pozycji w bibliografii, a mam mniej niż 10.

Gość wlaśnie ja też nie wiem
Ja przez to zmieniałam temat niestety. Ale to tak jest, że najpierw czytasz, szukasz co Cię interesuje, a potem patrzysz, czy są książki. Jak nie to szukasz dalej. Słuchaj, a próbowałaś artykuły jakieś wyszukać. Ja tego miałam najwięcej w bibliografii i jak zaczęłam w gazetach szperać to całe mnóstwo znalazłam.

ja właśnie nie chcę zmieniać tematu, gdyż wiem, że będę pisać o tym, co mnie interesuje. wypożyczyłam 3 książki. mam kilka artykułów z różnych numerów czasopisma "Języki obce w szkole". w necie też coś tam znalazłam. ale, jak mówię, to wciąż za mało i nie wiem, jak mam się do tego zabrać, pomocy :(

Gość wlaśnie ja też nie wiem
Musisz sporo pogrzebać w necie. Jak masz artykuły, to pod spodem masz bibliografie i z tych bibliografi przetrzepuj też wszystkie książki jakie znajdziesz dostępne. czy w bibliotece czy w necie. Im więcej tego znajdziesz i zaczniesz czytać, tym bardziej będzie Ci się rozjaśniać o czym pisać.

dziękować :) jak ma ktoś coś jeszcze, może tu wrzucać ;)

to może być ciekawe :) dziękuję pięknie :))

Gość o nie nie
Nie ma sprawy. Ja miałam łatwo z pracą licencjacką, bo 2 część to same konspekty lekcji:) Ale fakt, trzeba było trochę się nagrzebać po bibliotekach i w necie.