Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Czy gdy śnicie to zdajecie sobie sprawę, że we śnie jesteście?

Polecane posty

tez pracowalam i nic poza tym :) bylo dzisiaj krotkie zebranie dzialu z dyrektorem. podjelam ostateczna decyzje, ze od jutra wysylam CV gdzie sie da i spieprzam jak najdalej z tej firmy.

Nie ma co się męczyć jeżeli szef menda. Jeżeli masz na tyle siły i woli na szukanie pracy to próbuj. Ale nie załamuj się jeśli od razu czegoś nie znajdziesz. Szukanie pracy bardzo obniża poczucie własnej wartości zauważyłem.

poki co prace mam i nie zanosi sie by mieli zwalniac w naszym dziale, ale ja mam dosc. nie podoba mi sie kierunek, w ktorym to zmierza. mam spore szanse na prace w podobnej firmie ale w innym dziale (ta sama branza), poniewaz mam kwalifikacje i doswiadczenie, tam najpierw bede probowala

Jasne, że miałam, niewiele razy, ale wtedy wiedziałam, że mogę lecieć na całego, a gdy skoczyłam, skrzydła się rozwinęły, leciałam leciałam, i nagle wyrósł z niesamowitą prędkością budynek na mojej drodze, wtedy już nie wyhamowałam i się obudziłam... a czy ktoś czuł ból we śnie? da się tak?

Uważaj, żebyś się nie wypaliła, bo jak każdy dzień ma być męczarnią, to momentalnie wrakiem będziesz. Pewnie poradzisz sobie. Kafetoster, przepraszam, ale pójdę już spać. Może się jeszcze spotkamy. Dobranoc Ta Dammm Jeden raz pamiętam, że miałem sen w którym czułem się lekko, jakbym leciał. Przyjemne uczucie. A najgorsze są upadki, albo uciekanie przed czymś. Niby bólu nie czuję, ale dziwne uczucie. Przepraszam, ale dobranoc.

Też tak mam :) jakiś taki dziwny może nie ból, ale skurcz, takie dziwne uczucie, ale fizyczne niestety... raz sie obudziłam w śmigusa dyngusa :) a śnilo mi sie, ze skoczylam do wodospadu i kuzwa w tym samym momencie co nosem juz prawie wody dotykalam, obudził mnie wielkie chlust na twarzyyy,,, i co sie okazalo? ze dalsza czesc snu przejawila sie w rzeczewistość, facet wylał na mnie wiadro wody :) a ja glupia myslalam, ze do wodospadu skoczylam. Szybko doszlam do siebie, jak tylko zobaczyłam jego mordke z wrednym, cwanym uśmieszkiem :) to juz wiedzialam, ze nici z wodospadu. Ale nie raz mialam tak, ze cos fajnego mi sie snilo... facet budzi mnie na obiad, tuli, caluje, a ja mu w twarz, przebudzilam sie, przeprosilam wytlumaczylam mu i powiedzialam : ok, wracam na kasiężyc :" i uwierzycie, ze mialam dalszą część snu? coś fantastycznego !

dobranoc Odzwierny :) wlasnie dlatego by sie nie wypalic psychicznie, to pragne zmienic prace :)

Gość na szczęście tak
jakieś 2 - 3 razy zdarzyło mi się, że sen był tak realny, że nie wiedziałam, że to sen - nie było to przyjemne. A tak wiem, że śnię - bo sytuacje są tak nieprawdopodobne, że nawet śpiąc zdaję sobie sprawę, że nie mogą zaistnieć :-D