Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Czy gdy śnicie to zdajecie sobie sprawę, że we śnie jesteście?

Polecane posty

Gość dakotee
z dwa razy w życiu miałam coś takiego,szkoda, bo fajne uczucie

Gość Nie nigdy
ale w niektórych snach fajnie byłoby zostać.

Gość ATRACKAa
TY JESTEŚ JEBANYM PEDAŁEM

Gość dgryey54
To można wyćwiczyć, dwa tygodnie ćwiczeń i potem regulne świadome sny ( LD )

dakotee Z czym mogłabyś porównać to uczucie? Jeśli w ogóle można przyrównać to uczucie. Nie nigdy Jakby się zastanowić to nie masz gwarancji, że nie jesteś teraz we śnie. Chcesz w nim zostać? ;) ATRACKAa Przez kogo?

Gość inap akwakzc
ja tego uczucia nie lubię, wtedy moge sterowac i nie ma tego czegos, lubie jak sen wymyka mi sie spod kontroli :)

inap akwakzc Też to lubię. Ale ostatnio rzadko śnię. Czy jest sposób, żeby częściej śnić?

Gość ATRACKAa
NIE WIEM PRZEZ KOGO TY ZBOKU

ja swoje sny kontroluję :classic_cool: I cześć Odźwierny. Chciałam wyrazić podziw dla Twojego spokoju ostatnio, ale z telefonu się wysłać nie chciało, więc teraz korzystam :D:D

Ja miałem kiedyś sen z którego nie mogłem się obudzić. Wiedziałem że to sen, mogłem wszystko aranżować na ile pozwoliła mi wyobraźnia. I w tym śnie ogarnął mnie lęk. Pomyślałem sobie że może nie żyję. Przypomniałem sobie że zawsze np. upadek z dużej wysokości mnie budził. Niestety nie zadziałał, zresztą mogłem latać i lewitować w tym śnie. Zakończenie mnie rozwaliło bo nie pasuje do moich przekonań dlatego nie napiszę o tym. Ale nie obudziłem się w czasie trwania snu. Sen się skończył a ja obudziłem się jakiś czas później.

Cześć 12skizto Dziękuję :) Naprawdę widać to, że jestem spokojnym człowiekiem? Nawet głęboki sen potrafisz kontrolować?;)

Gość inap...
żeby częściej śnić cóż... wydaje mi sie, że to zależy od wrażliwosci i wyobrazni danej osoby, znam osoby ktore duzo czytaja, sa spokojne ale nie maja snow czesto...

Widać, widać. Chciałabym się tak nie dawać trollom. Co do snu jak jestem bardzo zmęczona, albo jak się no nawale to nie kontroluje i nic nie pamiętam. Ale tak to zazwyczaj wprowadzam kontynuacje i takie sobie life story ułożyłam :classic_cool:

Dziwnie pisać do członkawwzwodzie, Członkuwwzwodzie. Rzeczywiście, zapomniałem. Jak zjem tuż przed snem to przeważnie koszmary się śnią.

ja jak nie najem się przed snem to głodna jestem. A tak to mogę spokojnie iść w kimono. Ale ja śpię po 10, 12 h a jak krócej to potem w ciągu dnia, więc

Kafetoster Zbieg okoliczności. Wysłałem posta i po tym zobaczyłem, że napisałaś. Głupio wyszło.