Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do pracy w stringach

Polecane posty

ja nic nie sugerowałem. I u Was wszystkie chodzicie w stringach?

ja widziałem kiedyś w pracy taką kobietę 35 lat w stringach. Ale ona miała świetny tyłek, nogi. Wyglądała naprawdę super.

ona się nie wkurwiała, nie robiłem przecież tego jakoś nachalnie. Widać i tyle.

ta, nie nachalnie, faceci tak nie potrafia. mi ostatnio bezczelnie właściciel domu w dekolt patrzyl , po czym zaproponował, że on mi plecy umyje. a taki ąę niby był. prostak

Zbanowane Kciukiem, mam pytanie odnosnie twojego życia seksualnego. Czy facetowi z którym sypiasz teraz bez zobowiązań pozwalasz kończyć na swojej twarzy?

wiesz no, czasem zerkałem nie powiem. Przecież korona jej z głowy nie spadła. A jak przychodzi tak ubrana, to przecież musi się z tym liczyć. Mówiła zresztą, że uwielbia stringi.

Myślałem ze to już za bardzo intymna rzezc zarezerwowana tylko dla związków, dlatego pytałem.

wiesz, jak ktoś np. jest fetyszystą stóp, to też latem wiele dziewczyn przychodzi do pracy w odkrytych butach. I co? Stało się coś komuś od patrzenia?

no widzisz, a ja miałem przypadki dziewczyn, które właśnie latem potrafiły położyć nogi na biurko w odkrytych sandałkach. Widok niezapomniany, ale typowa prowokacja.