Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

legalna

Co robicie dzisiaj na obiad?;)

Polecane posty

A skąd młode ziemniaki? W Norwegii nie ma,chociaż te co są tutaj wyglądają ładnie,ale nie ma to jak młode wiosenne ziemniaczki z własnego ogródka;)

Dziś jest Międzynarodowy Dzień Pizzy więc oczywiście na obiad pizza - polecam ten przepis z tipów http://goo.gl/BVpjP - sprawdzony. Pizza wychodzi przeeepysszzzznaaaaaa!

Gość Jenny,
jak nie lubisz gotować to nigdy nie będziesz tego robiła dobrze :D tak to już jest, jeśli robisz coś z musu to nie będzie efektu, co innego jak się w pracę wkłada serce, wiem o tym z własnego doświadczenia, bo mnie samej lepiej smakuje żarcie z baru niż to co ugotuję (w bólach :D) dziecko nie zawsze będzie małe, jak teściowa przestanie gotować za ileś tam lat to już wszyscy będziecie mogli spokojnie iść na obiad do knajpy :D

Znaczy wiesz,nie,że czas...ja mam 22 lata i nie chwaląc się potrafię wszystko ugotować,sama przygotowywałam kolację wigilijną dla paru osób i wszystko wszystkim smakowało,tyle,że ja bardzo lubię gotować,no i musiałam też się szybko sama nauczyć bo nie miałam od kogo,a Ty jeśli nie musisz póki co to dlaczego masz to robić...nie każda kobieta musi potrafić,trzeba łamać pewne stereotypy,powołaniem kobiety przecież nie jest ''siedzenie w kuchni''każdy robi to co lubi:)tak mi się przynajmniej wydaje:)

Gość nie wiem skad bys wziela
mlode ziemniaki z ogrodka na wiosne? :O wiosna to sie dopiero ziemniaki sadzi :o

ja wiem ,ale szkoda zaprzepaścić tego ,teściowa świetnie gotuję i nie chciałabym żeby zarbała przepisy do grobu .Dlatego będzie przychodzić i nas uczyć ,bo maz bardzo chce sie nauczyc gotować ,mamy pomysł żeby nagrywać ją na kamerę;) .A nie daj boże teściowej zabraknie i teściu zostanie bez obiadów...a wtedy wypadałoby i jemu coś ugotować:) za tyle lat pomocy.

oj no wiem,ze sie sadzi,ale chodzi mi o takie ogródkowe letnie,no źle się wyraziłam:)

Nie no jasne,że tak:) Później będziesz mogła się wykazać:)

nie wiem jak wam ale mojej teściowej zajmuje 3-4 godziny żeby ugotowac obiad ... to jest kupa czas jeszcze zależy co ale jak zupę i naleśniki to długo np.

Ostatnio jak byłam w Pl to jadłam bardzo dobre sushi,fajnie jest potrafić samemu przyrządzić,może się kiedyś nauczę;)