Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolie fille

Menu 15miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość jolie fille

Hej. Jestem ciekawa jak u wa wyglada menu waszej pociechy? Mój synek ma 15 miesięcy i jego dzien wyglada tak..np.wczorajszy 8:00 mleko 150ml 10:00 zupa 10:30 spi 13:00 miesko,jajko lub rybka z warzywami 16:00 kasza 16:30 śpi 19:00 biszkopty z owocami(jablko,gruszka,banan,kiwi) 20:30 kąpiel 21:30 180ml mleka lub 180ml kaszki 22:00 spi jak zabity do 8 rano :)) W ciagu dnia pije okolo 500ml picia(najczesniej wody), je flipsy,biszkopty,paluszki sezamowe noi oczywiscie musi koniecznie sprobowac kazdy posilek ktory ja jem :))

Gość fhbfn
moj ma 14m-cy i je o 8ej sniadanie czyli kasza manna z owocami lub jajecznica lub chleb z maslem, serkiem. jezeli nie je kaszki na sniadanie to do chleba ma kakao. spi od 11ej do 12ej. obiad ok 13ej. je to co my, dzis np. beda nalesniki z serem. nie daje smazonego miesa i ryby. wszystko gotuje. na deser ok 15ej je jogurta, owoce albo daje mu mus owocowy. kolacja o 19ej. je albo kaszke albo chleb albo parowke. do tego mleko lub kakao. w ciagu dnia pije troche ale nie duzo najczesciej rozcienczone soki, herbate, je ciasta, chrupki no i jak upieke ciasto lub babke to tez zajada z apetytem