Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosdoddkkkk

czy faceci to naprawdę tchórze, jeśli chodzi o kobiety?

Polecane posty

tego co jest między Wami nie nazwałabym miłością.. Wy nic o sobie nie wiecie, a jakby był zainteresowany dostrzegłabyś to. On może tak patrzeć na każdego. Po to ma oczy:) Bez urazy.

Kodak, nie. Właśnie... To uczucie zarezerwowałam dla siebie, dla nas.. Znajomym się nie zwierzałam, bo potrzebowali mnie tylko wtedy, kiedy coś chcieli.

Gość kodakkkkkk
kto powiedział o miłości? :D po prostu podoba mi się, na pewno nie pisałabym o tym gdyby jego 'patrzenie' nie było tak częste, i głębokie, nigdy jeszcze nie przeszedł obojętnie, i za każdym razem stara się do mnie uśmiechnąć, ale nie daje mu takiej szansy bo zaraz zwiewam wzrokiem, poza tym nasza szkoła jest duża i nikt prawie się nie zna, a mimo to powiedział mi cześć na mieście, czyli przynajmniej wiem że mnie pamięta :D nie wmawiam sobie absolutnie że mnie kocha, albo na mnie leci, bo nawet nie zna mojego imienia, ale kiedy jesteśmy w tym samym pomieszczeniu zwraca uwagę tylko na mnie, więc mogę chociaż mieć nadzieje, że kiedyś podejdzie, i zapyta co słychać ;D

Gość kodakkkkkk
to też zależy jakich ma się przyjaciół, ja sama nie potrafię dobrze przeanalizować tego co się wokół dzieje, nie mam dużego doświadczenia z facetami, więc zawsze wole zapytać, niż wyjść na idiotkę, bo sobie coś ubzduram, albo źle przeanalizuje :D

Gość kodakkkkkk
ma 23 lata, to raczej dawno po gimnazjum.. :D