Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola899

Ilość wytrysku?

Polecane posty

Gość Ola899

Witam, interesuje mnie od czego zależy ilość spermy wydalonej podczas orgazmu. Czy wpływa na to infekcja? Zmęczenie? Stres?A może to choroba? pytam gdyż mój mężczyzna raz ma jej bardzo dużo a raz zaledwie kilka kropelek. Próbuje wykluczyć możliwość , że wcześniej z kimś uprawiał sex lub się masturbował ( to drugie wręcz nie możliwe! z powodu zawodu jaki wykonuje a po pracy leci do "kumpli" ? :> ) Ostatnio sporo się kłócimy, a być może kiedy facet nie ma ochoty na sex to też mu spermy prawie nie wypływa? Zwykle to ja ma chęci. Dziękuję za pomoc !

To zależy od długości abstynencji seksualnej, diety, częstotliwości uprawiania seksu, ogólnie wielu czynników. Ale ilość spermy to jedno, a liczba plemników w jednym mililitrze nasienia to drugie. Ogólnie objętość nasienia powinna wynosić co najmniej 3 ml, a w jednym mililitrze powinno być co najmniej 30-40 milionów plemników.

Gość Ola899
Nie uprawialiśmy sexu od około 4 dni. Wcina dużo słodyczy, napoi energetycznych, pali papierosy i nie jada wartościowych posiłków. Dlatego zstanawia mnie czy jest możliwe ,że to sprawia że raz tej spermy jest więcej a raz mniej. Nie chciałbym go podejrzewać o zdrady. Mamy dziecko i jest mi to kompletnie nie potrzebne. Właśnie przez kiedyś takie moje podejrzenia, kłótnie, awantury w końcu uciekł.

Gość abc11
ja po tygodniu bez wytrysku potrafie spuscic się 11 ml spermy - ilość spermy zależy glownie od czestosci wytryskow tak by jadra zdazyly ja wyprodukowac